Mamici de septembrie - octombrie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:
Originally posted by slippers76

Deci: cine vine pe 8 mai la Iosup pana la urma? Eu am programare la ora 12.
Ieri am fost la Targoviste la iarba verde si a fost suuuuper. Ne-am jucat cu iepurasi, am papat gratar, am facut poze, unii au batut mingea, altii au stat cu burta la soare.

Fata vine, cu baiatul ei. Numai ca noi avem programare la ora 16, cand iese tati de la munca.
Si ca sa vezi potriveala, si noi am fost sambata la Targoviste sa luam fetitza lui tati. Va sta o saptaman la noi si mergem cu ea la mare, ca Happy e prea mic si fricos. Brisa e o cokerita aurie de toata frumusetea. Bogdy cam sufera ca nu o mai putem tine cu noi si il mai las sa o mai ia cate o saptamana. Mai ales ca eu stau toata ziua cu piticul meu bot in bot.

Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...

Yannis la 20 de saptamani, cu mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

daca vrea cineva programare la Iosup pe 7 mai, o cedez eu.
am si alta programare la Herghelegiu, pe 11 mai, dar pe aia o servesc
abia astept sa vad daca bebe e in regula si in sfarsit poate imi zice si mie sexul bebelushului

TOMITZA 20+

lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Buna dimineata, vai de mine aici e bursa programarilor, bine ca mi-am adus aminte sa-mi fac si eu programare la Iosup, cine stie cand il mai gasesc!!

In rest, uite ca a inceput si pe mine sa ma doara burta fir-ar sa fie, imi e asa ciuda pentru ca asta inseamna odihna in pat... off si ce m-as mai plimba. Eu raportez concediu medical din motive de rau, practic nu ma pot departa mai mult de 5 m de toaleta ca e periculos!! Plus ca am slabit si ce pusesem pe mine si acum chiar ca nici nu mai spui ca sunt gravida!!

Asa ca... mai bine mai grasa si cu stomacul la locul lui.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Fetelor, cred ca am innebunit de tot!
Roxana, daca tie iti e mai convenabil sa faci schinmb de programare pe 8, ma duc eu pe 7 pe prpgramare lui Toma lly (asta daca mai e valabila). dar da-mi si mie un mesaj,. ca eu cred ca o iau razna! Sint incorijibila, nu-i asa? Mie cred ca imi e ok oricum. Acum pe 26 abin intru in 16 sapt (17 de la ultima menstra) iar pe 7 voi fi in 17 (18 de la um). Asa ca vreau sa va fie si voua bine! Va pup! DAca am fost incoerenta ma scuzati, dar ma doare capul de simt ca innebunesc de la atia stat cu ochii in calc.

Poze nunta...
anca +15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sabina, iubita, sunt o egoista, nu intelesem invitatia subtila. Dar mergea si dc nu aveam voie sa vorbesc, ca dadeam sms-uri pe silent. Am experienta de la sedintele de birou.

Annisia, pai arati super bine mai. Nu ma vaicaresc nici eu chiar asa, credeam ca am numai burta mare, insa azi cand am vazut cantarul mi-a cam cazut moaca, ca sigur sunt kilele alea si pe poponica pe undeva. Ligamentele nu prea ma mai dor acum, dar am avut si eu cateva perioade cu dureri nasoale. Este tare, auzi la ea dc mai e mult. Daaaa, mai e jumate, jumatatea dificila adica!

Anca, acusica citesc PM. Nici mie nu mi-a mers netul si oricum abia am venit de la coafor. Si nu tin la schimb, eu una nu prea as mai merge la Iosup deloc. Deh, m-a cam suparat pe mine una.

Rox 21+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Pe mine una m-ati pierdut la capitolul programari!

Roxana, in sfarsit m-am incalzit si eu! Si eu aveam niste nebuni caldurosi pe aici. Dar chef de munca: NU! Desi am prestat ceva, de bun simt! Ioi! Acum mi-ati amintit! Ar trebui sa ma cantaresc si eu! Desi evit...in ultima vreme. De cand am dat iama in mancare si dulciuri!

Eu simt asa un aer de vacanta...Am innebunit???

Gabriela, 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Neata si de la noi, burtici frumoase.

La noi totul e ok, bebe a miscat vineri, am simtit asa, ca un val in burtica.
Miercuri mergem la morfofetala si speram sa venim numai cu vesti bune.
Multi pupici.

Nana, 19+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

emma tin pumnii sa fie rezultatul bun.
nana faina senzatie cand misca bebe,nu? eu tot timpul ma pipai pe burta si primesc cate un ghiont.e tare fain
un pup mare mare ptr Gheorghita a Sabinei
sabina tin pumnii si succes la concert.
roxana inseamna ca nu mai ai mult si gradina e gata.nus cand o sa incep la a mea... numai ca eu nu am de plantat copacei ci numai floricele.

toate burticile.sa aveti o sapt. cat mai faina fara probleme si necazuri

danielle 18+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Sar'na Roxana! Atunci sa inteleg ca ramine sa ma duc eu joi la ora 13 la Fortis?Suuper!Abia astept sa il vad pe vladut (apropos, vad ca e o avalansa de Vladuti pe aici). eu i-am pus numele de la 12 sapt, cind am fost prima data la Iosup.
Si pe mine m-a suparat putin dr asta, dar sper sa isi revina de data asta.
Va pup si spor la treaba! eu plec acasa si abia astept sa ma bag in pat!!! Pupici

Poze nunta...
anca +15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Annisia, pacat ca nu o sa ne vedem la Fortis! Eu pe la 16 o sa am programare la medicul meu... Asta e, poate alta data...

Roxana, te invidiez ca ai gradina mare... Eu am un petecutz de gradina si nu pot planta mare lucru. Dar sezlong tot imi iau!

Ana 19+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput