Mamici de septembrie - octombrie 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 20
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by ancasilv
Roxana, am vazut ca tu cedezi o programare la Iosup pe 26. Daca mai e de actualitate ma intereseaza pe mine (as fi cam la limita cu alea 16 sapt...dar aia e).
P.S Daca mai suni acolo poti intreba si cit costa? Merci anticipat!
P.S Daca mai apare mesajul inca o data ...sorry...dar mi-a picat netul si nu l-am trimis.
Poze nunta...
anca+15
Da, o cedez. Da-mi numele tau complet. Costa 2 milioane, pe mine atat m-a costat la 16 sapt. Hai zii ca sa si sun acuma.
Rox
21+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
aeperju spune:
bbrrrr...am emotii...azi ma duc dupa rezultatele la triplu test.sper sa fie bine!
La multi ani sarbatoritilor!
Emma 18+
Roxana_G spune:
Anca, unde mergi sa faci TT? Vezi ca la Medlife recolteaza pana la 19 seara si daca faci eco la 13 poti sa mergi cu ea. La alte cabinete poti recolta dimineata si poti duce eco mai tarziu, in aceeasi zi. De ex asa a fost la Medicover. Numai la CMU nu s-a putut.
Rox
21+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Annisia spune:
Daca nu o vrea nimeni, pe domnisoara programare la Iosup, ma bag eu. Eu am programare tocmai pe 8 mai. Pana atunci fac 22 de saptamani si ceva. As prefera acum, ca sa stiu daca totul e bine si pot pleca linistita. Daca nu, nu-i bai. Multam' oricum!
Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...
Yannis la 20 de saptamani, cu mami si tati
Roxana_G spune:
Annisia, daca nu o vrea Anca, putem face schimb de programari. Mie mi-ar conveni cea de pe 8. Eu nu merg acum pentru ca medicul meu a zis ca nu mai am nevoie de morfologie dupa ce am facut eco detaliata la Viena, si ca vrea sa vada numai inima complet formata la 24 saptamani. Asta ar insemna dupa 5 mai.
Rox
21+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Sabina spune:
aaa, deci donsoara Roxana astepta invitatie speciala![]()
da toata vaicarelile mele de pana acuma oare ce insemnau? 
lasa, mai bine praji la cofetarie, nu crezi? la concert nici n-ai voie sa vorbesti ![]()
Annisia, sa stii ca la 22 de sapt e taman bine pt morfofetala.Acuma nu e chiar atat de concludenta.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina spune:
aaa, deci dupa 24 de sapt e mai bine?
eu voi avea pe 10 mai la eco 21 cred...stai, miercuri acum intru in 20, deci nu, voi avea 22 si o zi.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
ancasilv spune:
Bada, vreau! Dar merge calc. asta de-mi vine sa ma dau cu capul de toti peretii. Ti-am trimis si PM, sper sa si ajunga. Nume complet Anca Sisu
Poze nunta...
anca
+15 
Annisia spune:
Roxana_banana, m-ai facut curioasa... Na ca m-am asezat si eu momos pe cantar si... 67 de kilograme... Tot batute...tot pe muchie... Vai, e drept, eu am 1.68m. Mare realizare...
Asa ca ce te plangi fata draga? Acum ce sa facem? Ca doar nu o punem de o cura de slabire taman acum... Lasa ma, noi sa fim fericite...
Mama, am niste dureri de ligamente, ceva frumos, daaaa... Plus ca ma simt ca o babuta. Am impresia ca sunt asa de greoaie si ma misc atat de incet si tacticos. Ca un motan burtos... Voi nu simtiti cand vi se intind ligamentele? Zici ca sunt o nava spatiala care isi deschide poarta stelara. O minunatie de senzatie. Mai avem mult????
Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...
Yannis la 20 de saptamani, cu mami si tati
slippers76 spune:
Hop si eu pe aici, din an in pashti, conform bunului obicei pe care l-ati sesizat deja.
La multi ani pentru Gheorghe al Sabinei si pentru Georgiana. Daca mai sunt si altii, La multi ani si lor!
Sabina, tinem pumnii pentru diseara la concert. Si eu si Vladut. (Ma rog, Vladut ii tine si mai si da cu ei, ca am devenit sac de box
).Ce as veni la concert!!!!!!!! Dar n-am timp. Slujba asta ma indobitoceste...

Deci: cine vine pe 8 mai la Iosup pana la urma? Eu am programare la ora 12.
De rest raportez munca, munca, munca si dureri de cap. Cumplite!
Ieri am fost la Targoviste la iarba verde si a fost suuuuper. Ne-am jucat cu iepurasi, am papat gratar, am facut poze, unii au batut mingea, altii au stat cu burta la soare.
Ana
19+
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica