Mamici de septembrie - octombrie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Buna dimineataaaa!!!! Acum am facut juma' de ochi, scriu trei cuvinte si ma bag iar la nanita... Zilele astea iar mi s-a intarit rau burta, desi nu am facut nimic decat am dormit. O fi de la gaze? De felul meu sunt cam bashinoasa, dar nu miroase... Iau No-spa, dar ma tem ca nu va mai face fatza. Ar trebui sa ma duc iar la Nayel si iaro sa imi spuna ca totul e bine, sa ma odihnesc si sa iau No-spa (adica exact ce fac si singura...). Voi ce ziceti?
Roxana_G, chiar o sa vin sa plantez o Magnolie in curtea ta. Numai ca weekendul aista plec la mare. La noi e traditie - tot neamul pleaca la mare de 1 mai muncitoresc. Judeci ca eu nu am cum sa lipsesc. Unde-i chef si voie-buna, hop si eu!
Oricum, iti doresc sa ai surplusul bine-cunoscut de energie. Ai nevoie de ea, daca ai inceput iar munca. Nu esti tu patroanca? Asa aveam impresia, dar ai zis, la un moment dat, ca trebuie sa astepti sa gasesca pe altcineva, daca retin eu bine...
Liana_30, vrem sa vedem burtici dragutze foc! Asteptam pozele, bine?!?
Mai stau nitzel prin zona si cand incep sa motai, ma bag in fulgi si adorm. Pupici si o saptamana minunata sa aveti gravidutze dragutze!

Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...

Yannis la 20 de saptamani, cu mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Neata! Annisia deci nu sunt singura cu burtica tare dar numai eu ma plang tot timpul, la mine nu-si mai face de mult efectul no spa. Ce n-as da sa-mi zica si mie doctora ca totul e bine dar mai am pana ajung la ea data viitoare cred ca pun consultatia mai devreme de o luna ca nu pot sa am rabdare se aduna prea multe trebuie sa ma duc cu lista de probleme la ea.Vorbeati si de ani de casnicie eu am 10 si ceva deci da cineva mai mult?Si eu sigur nu o sa pun poze ca atunci chiar nu mai pune nimeni sunt o slabanoaga sa zicem sub 50kg (cu o burta mare) dar ma straduiesc sa adun mie imi plac femeile putin plinute parca sunt mai vesele mai tolerante iar in timpul sarcinii trebuie sa profitam din plin si sa ne relaxam. De as putea si eu sa fiu la fel!Myral20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

'neata!
io-s cu emotii cat caru.....pt concert.
Am picioarele umf;late si pser ca daca beau multe lichide azi sa se mai duca, ca vreau sa ma imbrac frumos.

pt cine se plictiseste acasa, puteti sa va plictisiti la mine la concert , la ora 18 la sala Radio, la studioul Alfred Alessandrescu, studioul mic:)
Se intra la fara 10, fara un sfert, ca se imprima concertul.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Sabina mult succes-tare as veni la concert daca as fi in Bucuresti, oricum multe -ri de la noi!

Eu dorm in papuci-ieri am lenevit in curte aproape toata ziua!

Spor la treaba, sa aveti o zi buna !

Raluca (DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

am uitat, sa bem pt d-nu Gheorghe;)))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Neata si de la mine...Fara chef de munca! Frig la birou! Vreau acasaaaaaaaaaaa!!!!
Sabina, tinem pumnii la concert!

Gabriela, 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Sa bem, sa bem pt D-nul Gheorghe si pt Georgiana si pt toate cele cu acest nume, La Multi Ani!

Gabriela, 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Neata fetelor si La multi ani pt toti sarbatoritii de azi!!!(Si un pupic special pt Gheorghita al Sabinei, sa o ajute pe mami la concert azi)!!!
Fetelor, eu sint intr-o mare ceata. Trebuie sa imi fac eco pt TT saptamina viitoare, cind as avea 16 sapt. Dar...surpriza...am sunat la Fortis si mai au locuri tocmai pe 15 mai, ceea ce pt mine e prea tirziu. Am sunat la Polisano, tot la Iosup, dar acolo costa 3.200.000 lei, ceea ce mi se pare cam (prea) mult. Voi mai stiti vreun ecografist bun? Ca vad ca la Iosup nu mai prind locuri. Please!!!!!!!

Poze nunta...
anca +14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Roxana, am vazut ca tu cedezi o programare la Iosup pe 26. Daca mai e de actualitate ma intereseaza pe mine (as fi cam la limita cu alea 16 sapt...dar aia e).
P.S Daca mai suni acolo poti intreba si cit costa? Merci anticipat!
P.S Daca mai apare mesajul inca o data ...sorry...dar mi-a picat netul si nu l-am trimis.

Poze nunta...
anca +15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare. Azi cica m-am dat in branci cu munca pana acum, de aceea nu am reusit sa intru pe forum. Dar sunt ok. Ma duc la pranz la coafor si manechiura, programul meu obisnuit, si sigur imi mai ridic moralul.

Ca sa nu uit, cine vrea o programare la dr Iosup pe 26 aprilie ora 13 la Fortis? Cedez!

In alta ordine de idei, nu ma mai cantarisem de joia trecuta si eram fericita ca avea fo 65.5. Iote ca azi dimineata m-a pocnit cu toporul in moalele capului: 68 kile batute pe muchie. Asa ca Lianoooo, baga pozele alea de ridicare de moral. Iar Annisia, pana vii tu cu magnolia aia, o sa rup sezlongul sub mine.

Pai bine mai Annisia, tu te foiesti de colo colo si iti arde de mare si te plangi de contractii. Ai grija ce faci. Iar cu patronatul, sa te auda Dzeu ca m-oi face si io sefa si nu ma mai tacane nimeni la cap cand vin si cand plec. Deci, ca sa lamurim, io mi-s sclav pe plantatie aici, nici macar subalterni nu am. Iar patroana fusei acum vreun an, in paralel cu serviciul, si m-am ales cu un faliment frumos si vreo 3 credite pentru nevoi personale la care mai platesc 3 ani de acum incolo. Asa ca nu te sfatuiesc sa imi propui sa imi dai vreo afacere pe mana.

Myral, ne luasi la maritis ce e drept, insa sa stii ca eu sunt cu omul meu de prin 1993, deci de vreo 14 ani. Insa ne-am lasat mai greu cu insuratoarea, mai mult ca era vai de noi si nu aveam nici servicii si nici bani sa ne intretinem. Oricum, multi inainte sa avem, cu fericire si intelegere!

Sabina, tin pumnii azi, mult succes! Daca ma invitai de ieri poate veneam, dar asa nepregatita...Eu raman fan pentru programul de maine. Hai sa traiasca Gheorghe si sa fie sanatos!

Gabriela, idem. Frig la birou, astia sunt in calduri, ma tin cu geamul deschis ca deja imi trag mucii. Ce bine era acum sa ma balangan in balansoarul din curte.

Anca, am eu loc la Iosup pentru joi acum? Te aranjeaza? Da un PM sa te sun.

Rox 21+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput