Mamici de septembrie - octombrie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Ancasilv, eu i-am dat numele de acu patru ani, de cand s-a nascut fi-mea, care trebuia sa fie baiat.

Ana 19+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Nana, felicitari pt miscarile bebe-ului. Nu-i asa ca e cea mai minunata senzatie?

Danielle, spune drept ce-ai mai visat?

Gabriela, 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Anca, am modificat deja programarea. Este pe 26 la ora 13.30. Pupici samburelului tau Vladut! Annisia, imi pare rau, deja promisesem si am schimbat-o pentru Anca. Daca mai aflu de la vreo prietena mai devreme iti zic, eu una nu mai merg la Iosup ca sunt cam ofticata pe el.

Ana si Danielle, nu va faceti mai iluzii. Am numai 120 mp de gradina, atata! Insa pun un gard viu sau niste tufe pe margine si eventual 2-3 copacei: magnolie si niste artari rosii pitici, pentru contrast. Flori nu pun, ca Alex le rupe si oricum da mereu cu mingea. De aceea am renuntat si la trandafiri. O sa pun insa 2 ghivece din acelea mari cu plante care se schimba anual sau bianual, si le las pe terasa (care si aia e mica, am luat masa si scaune si nu mai incape cortul Alexandrei).
Deocamdata am numai gazonsi ala cam chel. Un sfert de gradina e ocupata de casuta si topoganul Alexandrei, si intr-un colt am inghesuit balansoar si sezlong. Nu e mare spatiul, insa cu plante zic eu ca e mai placut si mai intim. Altfel...noi stam in complex, nu e intimitate, gardul e de jumatate de metru intre case.

Rox 21+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Roxana, multumesc mult!
slippers...ai fost mult mai hotarita decit mine. eu eram sigura ca o sa fac o fetita pe care o sa o cheme Maria, "stiam" asta de ani de zile. Vladut m-a luat putin prin surprindere, dar nu-i bai!
Va pup

Poze nunta...
anca +15

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Gabriela77
Eu simt asa un aer de vacanta...Am innebunit???
Gabriela, 19 +

Pai eu tot in vacanta sunt cu mintea, iti dai seama dupa 2 saptamani de concediu in care nu am stiut nimic de nimic si de nimeni. Pana cand mergi la serviciu?

Rox 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Rox, pai esti mosier pe langa mine! Eu am 40 mp de gradina. Am pus masuta cu scaune din fier forjat pe terasa, gazon, la fel de chel ca al tau, trandafiri cataratori pe langa gard, niste garofitze si cateva tufe de capsuni, care au inflorit, o nebunie! Am de scos din pod casuta Mitunei, piscina ei si alte bazdaganii, insa mai aman, poate se mai intareste gazonul.

Ana 19+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Lasa, Roxana, e suficient! Bine k ai unde sa pui un balansoir si niste flori. Atata imi doresc si eu! Desi noi tocmai ne-am mutat intr-un bloc mic, 2 etaje, 12 apt, intr-o zona superlinistita si plina de verdeata! Si avem si un teren...Dar parca tot la casa e mai bine! Asa ca iar ma bate gandul de o mutare!

Gabriela, 19 +

Mergi la inceput

La mine merge f greu forum, daca va zic cum postez va apuca si rasul. Dupa fiecare mesaj trebuie sa inchid si sa deschid din nou, insa oricum de cand apas posteaza si pana apare mesajul meu mai gasesc din urma vreo 2-3 de la voi.

Andries, multa sanatate, sa iti treaca repede burta. Eu una sunt la polul opus...pietre!

Nana, vezi ce bine e cand misca puiul! Ma bucur. Sper ca ai mai scapaat de greturi, daaa? Succes la eco, va fi bine sigur.

Anca, da, tu te duci joi. Bafta! Cat despre nume, si eu aveam pregatit numele de baiat de data trecuta. Acum era mai dificil daca era tot fetita.

Ana, la garofite chiar nu ma gandisem. Nu e o idee rea. Eu nu ma omor cu panselute sau petunii. Imi plac azaleele dar sunt belea nene, ba se usuca ca nu le uzi, ba se usuca daca le uzi. Cu gazonul chel vreau sa mai seman acum, desi e cam tarziu. Arunca seminte peste cel vechi, inca mai merge cat de cat. Ce e important sa nu il uzi niciodata pe caldura mare sau cand e soarele puternic. Numai dimineata sau seara tarziu. Asa ca poate mai rasare. Si ne-au zis astia de la gradina ca ar fi bine sa punem azot granule. Cat despre jucarelele Alexandrei, pai cand iese in curte nu se mai vede iarba, ci se vad numai jucariile.

Gabriela, pai si eu am stat la bloc inainte. La ai mei era super, stateam langa parc, era o minune. Liniste, verde, curat. Cand ne-am casatorit ne-am mutat la strada, apartament cu 2 camere foarte dragut, insa zguduit de tramvai, zgomot, praf. Acolo s-a nascut Alex si acolo am stat pana in decembrie acum. Am facut un efort tocmai ca sa strangem bani de casa. Era mai greu sa luam 4 camere, sa le aranjam, ca sa avem de ce sa ne mutam iar la casa.

Rox 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

gabriela nu am mai visat cine stie ce acum,in schimb sotul si soramea au visat ca am nascut un baietel.am batut pariu cu ei ca e fata
roxana daca ai vedea tu gradinile astea de aici,ai spune ca gradina ta e un palat ceva.eu am pus o masa cu 4 scaune,un gratar si cateva ghivece cu flori si s-a gatat gradina mea.

danielle 18+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

buna si de la mine! am intrat repede sa vad ce ati mai scris si sa va pe toate!
am si eu o veste buna, am trecut la program de 6 ore!!!!asa ca acum am mai mult timp de odihna si mai putin stres...am primit deja o colega noua chiar azi pe care incerc sa o invat care e treaba pe aici...sunt fericita!!! asa da cadou!!!!
v-am ascultat sfatul si am luat un nospa si m-am odihnit asa ca azi nu ma chinuie decat picioarele umflate in rest ok!!!!
la toate gravidutzele!

Georgiana 19+

Mergi la inceput