Mamici de septembrie - octombrie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

hai mai fetelor, cand vorbiti de casa, teren, gradina, plantat flori, pomi si alte cele, ma apuca plansu'
noi deocamdata stam la parintii mei, in apartament cu 3 camere si avem doar terenul cumparat
am hotarat ca la anul sa ne apucam de construit casuta
doamne, abia astept sa avem si noi casuta noastra

TOMITZA 20+

lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Nana, bravo pentru bebe! Ei, sa vezi tu de acum bumbaceala!

Roxana, pai eu am semanat si ras-semanat gazon in primavara asta. Oricum, am inteles ca se poate semana oricand. A mai iesit, dar tot nu sunt multumita. Cat despre azaleee, mor dupa ele, dar sunt foarte greu de intretinut. Vazusem la Cris Garden unele roz, tufe mari, numai flori! Zici ca erau desenate!

Ana 19+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Salutare burtici.

Am fost la magazinul recomandat de Gabriela (mamystick) si au chestii fte frumusele pt gravidute, mi-am luat 4 bluze care merg fte bine si dupa (cu conditia sa nu le intind prea tare in afara de burtica) Pe site-ul lor scria ca au magazine si in alte orase, m-am bucurat ca au si culori vesele, nu numia ternele plamaniu, verzuliu, maroniu kk.

Am avut o duminica cu peripetii, m-am enervat pe tati ca se tot lalaia de juam de ora cu imbracatul si Ana chitaia ca vrea la plimbare si era deja 12, si gesticuland ca o isterica (ceea ce nu ma caracterizeaza, da' chiar ma enervasem) am bagat o mana in geamul de la usa de la bucatarie (care avea vreo 4-5mm) si mi-a intrat prin el. Am in concluzie 2 cusaturi a cate 3 fire pe incheietura si deasupra palmei mainii drepte, un vaccin anti-tetanos si antibiotice la activ, o mica anestezie cu xilina sa ma poata coase si niste nervi cat china pe mine insami care sunt total handicapata acum pt ca nu-mi pot folosi mai deloc mana dreapta, n-o pot schimba pe Ana, n-o pot hrani, nu pot manca nici eu.... sunt de groaza, o imbecila cu capslock

Sabina, tin pumnii sa iasa totul bine la concert si sa te simti si tu bine si frumoasa.

Fetelor cu kilogramele, eu nici nu ma bag la subiectul asta, chiar nu ma intereseaza acum, am destul de dinainte de sarcina, am slabit mult acum, si am vreme destula dupa sa am grija de mine exclusiv. Sunt si inalta si plinuta, dar dat fiind faptul ca pana acum cativa ani am fost fte subtire (pana nu m-am dereglat cu pastilele si am pus pe mine o tona in timp scurt) - cu vointa si ceva efort imi voi reveni.

Si mai cred ca toate femeile ionsarcinate sunt frumoase, asa ca... cu cateva kg in plus nu au cum strica aurei maternitatii... si uite asa am fost si poeta azi.

Si noi avem curte si gradina, insa cainele sparge orice gard pus in calea lui, sapa pe dedesubt, naiba stie cum dar in gazon tot cate un kk, prin curte mai par de caine, nu gasim om sa vina saptamanal sa mature si spele cu furtunul, asa ca sunt nemultumita ca nu pot folosi nici curtea din fata casei macar sa o las pe Ana in iarba linistita. Ripley 14+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

slippers76, am vrut si eu sa o vad pe Mirunica zapacita, dar imi spune ca nu sunt publice pozele...
Roxana_G, nu-i bai, inteleg ca promisesei altcuiva. Am sa ma duc pe 8, cand ma intorc de la mare. Ce probleme ai avut cu Iosup? Vad ca mai multe fete au inceput sa renunte la serviciile lui. Daca s-a stricat, va rog sa imi spuneti. Nu vreau sa ma duc la el si sa iau de bun tot ce imi zice, daca voua v-a dat informatii gresite. Imi povestiti?

Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...

Yannis la 20 de saptamani, cu mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Slippers, am reusit! Cred ca era laptopul meu beat sau indragostit... E tare dulcica Mirunica ta... Vreau si eu o tititza!!!!

Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...

Yannis la 20 de saptamani, cu mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

haideti sa va spun si eu cum am reusit sa imi fac gazon...vreo 2 ani am incercat sa insamantam si sa intretinem noi gazonu' dar ce naiba sa intretinem ca din loc in loc erau smocuri de iarba in rest chelie si am cheltuit si o groaza de bani cu samanta si tratamente cu azot ...pana la urma am vazut cum faceau cei de la primarie intr-un parc nou al orasului...puneau pur si simplu bucati patrate de iarba cu pamant dupa care il udau...asa a ajuns sotul meu la institutul horticol de la noi si am cumparat gazonul gata facut...acum am un gazon verdeeee pe care soacra mea da drumu la pui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Am crezut ca numai la mine merge rau...Abia intru pe forum, ca sa mai si postez, imi mananc nervii!

Gabriela, 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Sa va clatiti ochii, si poate inspirati :)
http://www.lorisbabysland.ro/produse/mobilier/dormitoare.htm

Eu totusi vad cateva chestii fte nepractice, mai ales la paturile cu noptiera anexata, unde copilul se catara sa aiba de unde cadea direct in cap la max. 1 an.

Gabriela, unde lucrezi de ai inghetat?

Cat despre vacanta....cand e asa frumos afara cui ii arde de munca?

Ripley 14+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Annisia, ma bagasei la idei cu pozele... Acu era sa sar la gatul celor de la Yahoo! Multam de aprecieri. Sunt mandra de printesa mea.

Georgiana, varianta cu rulourile de gazon e intr-adevar eficienta, insa destul de scumpa. Dar daca stau sa ma gandesc cati bani am dat pe N cutii de seminte, s-ar putea sa ai dreptate.

Ana 19+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

mamaaaa ce greu merge pc-ul...ufff
vad ca voi fugiti de 1 mai din Bucuresti si eu vin acolo intr-o scurta vizita la sora mea , gata cu marea pe anul asta...cu toate ca m-am cu sotu ca eu vroiam la mare , la soare... asa ca am ramas cu Bucurestiul sa ma scald asta e...

Mergi la inceput