Piatra Neamt, Perla Moldovei (XX)
Raspunsuri - Pagina 4

Adriana_78 spune:
Mira, da e cam aiurea pe 6 atunci, daca e ziua fetei tale.
Eu speram sa veniti cat mai multe - daca vedeam in listauta ca pe 6 e ziua ei, nu mai propuneam weekendul asta, insa cum nu e trecuta decat luna (de ce, de fapt?) nu m-am gandit.
Ianusca, daca facem intalnire intre fete, poate reusesti sa-l lasi pe Ian cu cineva (sotul, bona), ca o sa fie aiurea singur cu atatea "mamici". Sau eu stiu ... oricum mai e timp sa hotaram cum ne intalnim, cu "prunci - ca m-am terminat de ras cand am auzit.o pe Lora cu pruncii ei - sau fara"
Ionela, cred ca esti tare fericita! Poate reusesti sa intri mai des sa ne povestesti de baiatul tau - cred ca si pt. el va fi o schimbare (dupa libertatea de la bunici- curte etc, acum la bloc). Sau nu stati la bloc?
Ma duc si eu la culcare ca sunt franta. DUpa-amiaza am fost in Schönbrunn, la Gr. Zoologica cu verisoara Larei si cumnata. I-a placut tare mult Larei, a fost tare cumintica (mai are si momente d-astea) si am avut o dupa-amiaza superba.
o noapte linistita
Adriana si Lara

LoraG76 spune:
'Neata, lumeeee!!!!
Ce mai faceti? Vine week-end-ul, e soare afara, suntem sanatosi, deci totul e perfect!
Adriana, te invidiez...Gradina Zoologica de la Schonbrunn...cred ca e suuuper!!!! Am vazut multe imagini de pe acolo...as vrea si eu sa ajung! Cine stie, poate reusesc in vara sau in tamna, ca inca nu m-am hotarat unde merg...
Ionella, ma bucur pentru voi, in sfarsit familia e reunita!!! Cred ca esti atat de fericita! Abia astept impresii!
Mira, 3 ani...asteapta fetita ziua ei? Ca a mea e innebunita dupa torturi cu lumanari!!!
Ana, vorbim pe messenger!
Ianusca, atunci ramane pe duminica, nu? Ca sa ai cu cine-l lasa pe Ian...
Iully, cred ca se alinta cu piciorul... Stie ca asa e bagat in seama mai mult, nu? Sa fie sanatoasa fasolica din burtica!
Dana, cum ati petrecut aseara?
Pisicuta, mai treci pe la noi!
O zi cat mai frumoasa la toata lumea!
Lora, mami de Iustina

lunna27 spune:
neata!
Am aparut si eu un pic dupa ce am prestat la lucru manual (ascutit la creioane si culori,lipit pe coala de hartie chestii din alea de la creioane etc
)
Lora ce sa petrecem mai,ca au fost conflicte la greu intre ei si mai ales din cauza celei mici
Adriana ce plimbareti sunteti,baga poze sa vedem si noi!
Deocamdata inchei,mai revin!
Dana

LoraG76 spune:
Hei, ati plecat la Bucuresti sa-l sustineti pe Base?
Unde disparurati?
Lora, mami de Iustina

lunna27 spune:
quote:
Originally posted by LoraG76
Hei, ati plecat la Bucuresti sa-l sustineti pe Base?
Unde disparurati?
Lora, mami de Iustina
As vrea eu sa plec dar n-am cum

Dana

ana1980 spune:
Si noi am aprarut in sfarsit.
Am fost de dim la dr de fam ca ieri nu a fost la lucru. Acum ma straduiesc sa mai fac ceva prin casa, ca-i dezastru si apoi mai stam de vb.
Ana si
Casandra

mira_m spune:
Adriana, cam asa e, dar mai vedem pana atunci. Eu am mai spus parca ziua de nastere, dar Laura cred ca a uitat sa treaca in listuta !
Lora, astepata ziua ei, mai ales ca se uita la filmarile de anul trecut si exerseaza suflatul in lumanari cu o carte sau cu ce-i cade in mana.
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami&minunea mea
( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

LoraG76 spune:
Mira, a mea daca ii dai sa sufle intr-o lumanare face "uf,uf"...iti dai seama ca nu-s sanse sa se stinga... Nu prea stie sa sufle...
Dana, ti-a trimis Andreea 2 melodii prin mail. mai are una.
Lora, mami de Iustina

ana1980 spune:
Noi am ramas singurele acasa - sotul a plecat la servici.
Casandra azi nu a binevoit sa doarma, asa ca o asteptam pe 'buna' sa mergem la ea sa stam la aer
Ana si
Casandra