Piatra Neamt, Perla Moldovei (XX)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Buna seara, dragelor!

Adriana, cu mare drag am veni la intalnire, insa... pe 5 mai vom fi demult intorsi in bucuresti!

Nu pot sa nu ma laud: saptamana viitoare imi iau copilul acasa!!!!!!!!!!! Ca deja am luat-o razna fara el! Nici nu va puteti imagina ce fericita sunt!

Multumesc ca nu m-ati uitat!... Din cand in cand v-am mai citit si eu pe diagonala, in fuga, insa acum, ca o sa-l am pe Alex cu mine chiar c-o sa am ce sa va povestesc!

Va pup dulce si va doresc o seara excelenta!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Mey, mare panarama cu Basescu. Sa ne rugam sa nu se iste vreo rvolta sociala. Daca am fi un popor cu capul pe umeri nu s-ar intampla asa ceva.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Ionela ma bucur ca in sfarsit ti se va indeplini visul,te vom astepta neaparat mai des pe la noi!

Ana
chiar ca e mare nebuneala!!

Noi suntem in formula completa acasa,demult n/am mai fost asa si mai ales la ora asta,asa ca va pup si va spun noapte buna de pe acum ca nu cred ca voi mai intra in seara asta!!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iully spune:

Buna!
Carmen,cam tarziu dar te felicit si eu pt noua slujba!Sper sa fie ce iti doresti!
Dana,baiatul e mai bine,inca isi mai taraie piciorul dar cred ca o face ca sa fie alintat.Eu sunt bine,am fost la ecograf astazi,sarcina e inca f mica,nu se vede decat sacul ovular dar ce conteaza e ca e in uter.
Ionela,te inteleg perfect.Ma bucur mult pt tine!
Eu la intilnire nu pot sa vin pt ca nu stiu inca unde voi fi atunci,acum cu burtica voi veni mai rar acasa.Dar va doresc sa iasa totul cum va doriti.Poata dupa ce ma transfer in Piatra voi reusi si eu sa vin.
va pupik dulce,dulce!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Eu cu Casandra suntem la maicamea acasa. Acum 5 min a iesit afara si nimeni nu a vazut-o. Noroc ca era maicamea afara la gratar. Nu de altceva, dar era dezbracata Deja ajunge la clantza - trebuie sa ma zavorasc de acum in casa

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianusca spune:

Adriana eu sambata nu am cu cine sa-l las pe Ian, duminica s-ar putea sa stea stul, asta daca nu mai pleaca in vreo delegatie...Asa ca s-ar putea sa vin cu tot cu el,,,,,Mai este cineva in situatia mea . N-as vrea sa fiu unicat....

Ana Ian deja a deschis usa de la intrare norcul nostru a fost ca era Ionut(sotul ) pe faza. Si avem usa metalica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasacarmen spune:

c red ca lucreaza o tipa laura la juridic
daca vrei ma interesez maine
sincer dupa ce m-am intors in primarie nu mi-am cunoscut toti colegii noi

Ares iar are nasul infundat si se aude ceva in gat
febra nu face dar are niste mofturi in program.....de mancat nu mananca decat suc de fructe in care mai pun o banana data lla blender si un danonino
inainte mai manca branza topita- nici asta nu o mai vrea
simt ca innebunesc
a avut si el 2 saptamani in care a mancat si acum iar are pauza cateva luni
luni repet urocultura- sper sa nu fie probleme

in legatura cu evenimentele politice de astazi: am ajuns la concluzia ca totusi Basescu e inconstient
nu-mi place- iar de cand tot apare cu lacrimile pe obraz....il prefer pe Tariceanu-desi nici el nu imi este drag....
Vadim e dus de tot
Becali...in nici un caz...
deci...
ramane sa ne depunem una din noi candidatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianusca spune:

Carmen si la voi exista impresia ca la contabiliate nu este treaba , ca se invart doua hartii, cand defapt se sta peste program si se munceste? Bineninteles unii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasacarmen spune:

mai...unii chiar stau:)) si altii inebunesc in hartii
problema este ca desi te dai peste cap sa fie bine...tot tu iesi rau
Astazi m-a uimit inca o data Sefa mare (eu credeam ca doar B este problema) cand de fata cu Doamna Viceprimar a spus ca "Astia nu fac nimic" (adica noi subalternii)
Poftim educatie
pai ce manager e ea daca noi suntem niste trantori....nu?
oricum nu conteaza
cred ca si colegele mele...incet incet pleaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Lora, eu mai trec pe-aici dar e tare mult de citit ca sunteti harnicutze tare la scris! Nu mai reusesc sa ma pun la curent cu noutatile!

Pe 6 e ziua fetitei, asa ca nu stiu in ce masura...!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput