Piatra Neamt, Perla Moldovei (XX)
Raspunsuri - Pagina 5
lunna27 spune:
Andreea merci pt melodii,i le-am transmis sotului,el e cu dinastea gen manele,eu nu prea!
Ana nasol cu dormitul asta,sper doar sa nu-ti faca azi mofturi!
Loraaa mai zi si tu ceva!!
Dana
Adriana_78 spune:
Da, Lora e tare frumos la Schönbrunn. E si parcul mare si frumos, cu castelul, fantana, flori, alei, veverite
si gradina zoologica care e superba. Noi ne ducem regulat acolo, ca avem abonament - e mai ieftin asa, insa nu suficient de des, ca eu sunt tare comoda si e mai departe de noi (cam 40-45 min cu transp. in comun). Mie imi plac orasele mai mici.
Dana, n-am facut poze ca am uitat aparatul acasa. In album insa am niste poze de la Zoo.
Ana, pe care buna o asteptati? Pe mama ta?
Adriana si Lara
LoraG76 spune:
Pai zic, ca-s nervoasa!
M-am certat cu una care-si vinde prostiile pe la noi la serviciu - auzi, ies din birou si-mi baga pe gat un maieu ca cica sa-l cumpar - pai eu n-am cerut maieu, nu vreau maieu, de ce sa cumpar maieu - pana la urma il probez, ii zic ca-i mare, ea nu, ca-i bun, eu ca-i mare, ea ca-i bun! Auzi dom'le, asta crede ca s-a rasturnat caruta cu prosti la noi...pai o dau afara de gat! Auzi...sa cumpar, ca zice ea! Hm!
Lora, mami de Iustina
LoraG76 spune:
Adriana, apro-pos de castel...am niste dvd-uri de la un coleg cu un concert in aer liber si unul in interiorul castelului Schonbrunn...sunt extraordinare! Si imaginile si concertul...sustinut de Andre Rieu. O sa ti le arat cand vii.
Lora, mami de Iustina
Adriana_78 spune:
Pai Lora, te-o fi vazut femeia mai dezbracata, o fi zis sa te innoiasca si pe tine cu-un maieu![]()
Eu m-am ma lovesc in Viena de romani-tigani care se tot tin de tine sa-ti ghiceasca in palma
Stiu concertul, il dau de obicei si la TV- nu l-am vazut insa, asa ca cu placere, asa mai ma culturalizez si eu.![]()
Adriana si Lara
LoraG76 spune:
Adriana, chiar, e plina Europa de tigani-cersetori...am obs. si eu asta cand am fost, mai ales prin parcari...atunci nu ma simteam tocmai mandra...! 

Ai vorbit cu sotul tau, a vazut apartamentul, s-a apucat proprietarul de construit pereti? Stiti cum va arata? Ce culori face? Eu am vazut odata un apartament cu peretii maron...

Arata intr-un mare fel...va imaginati un apart. mic, de bloc, cu pereti maron...
Lora, mami de Iustina
LoraG76 spune:
Haha...Adriana...poate te trezesti cu niste pereti roz bombon....
Gata, eu plec acasa mai repede astazi. Week-end placut! Daca am timp, mai intru de acasa.
Lora, mami de Iustina
ana1980 spune:
Lora da' ce ai bre cu biata culoare?
Sincera sa fiu mie imi plac culorile si mi-ar placea sa-mi colorez peretzii. Insa la apartamentul pe care il am nu prea merge ca sunt camerele mici.
Ana
si
Casandra