Mamici de iulie-august 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 23
karligutza spune:
quote:
Originally posted by Joujou
karligutza, uuuuuuuu! PLIMBAREEE??!!? (ca in reclama la stim-noi-ce)IA-MA SI PE MINEEEEEE.....
Auz, suuuper idee asta cu diploma! Hai ca mi-ai dat de lucru sa-mi pun imagineishanu' la contributie pt. cand o face ochi bebelac. Sa-i puna mama pe perete diploma de cetatean de onoare al familiei Poenaru, sa se minuneze tot boboru! Hihi, mersi de pont!Ce nu face omu din lipsa de ocupatziune...
Apropos de "bobor", na colea o poanta misto
Jurnalul unui taliban
Luni: Ma bligdizezg.
Marti: A venid baiadu vecinului la mine in gurde, mi-a vurad o vaga ji mi-a omorad gadzelu.
Miercuri: Am omorad io baiadu.
Joi: A venid dadal baiadului la mine gu doada vamilia ji gu doade rudele za ma omoare.
Vineri: I-am omorad eu be dodzi.
Sambada: S-a adunad dod zadul in vadza gazei mele za ma izgoneazga din zad.
Duminica: Am omorad eu dod zadul.
Luni: Iar ma bligdizezg....
Joujou21 saptamani cu
Matei Cristian
uite cat sunt de mare!
AOLEOOOOO ma doare burta! Joujou m-ai terminat! imi era frica sa citesc jurnalul zilei urmatoare ca nu stiam daca mai pot sa rad! Doamne m-am stricat de ras! n-am mai ras niciodata asa de tare, cu atatea lacrimi si cu atata pofta! momentul si evenimentul m-au coplesit! sotului abia puteam sa ii citesc! ii citeam fiecare fraza dupa ce radeam 5 minute singura si el radea ca nu ma mai opresc din ras! e prima data cand citesc acest jurnal... dar e demential! pfiuuuu .. ca am ras pentru tot anul!
iar cu DIPLOMA idei ar mai fi! diplome pentru acrobatii din burtici, diplome pentru mamicile forumiste infocate... vedem! cert e ca suntem niste campioane oricum ca reusim sa fim asa vesele si puternice, iar bebe-ii nostri oricum ne vor intrece!
ce sa iti mai zic: m-ai facut JOU JOU asta seara!

karligutza,
sapt.29 si
printesa din burtica
karligutza spune:
quote:
Originally posted by andreea c
Gata am terminat treaba...
INTALNIRE NO.1
din pacate eu am facut cam putine poze, deeee ...m-am emotionat cand v-am vazut.
Karligutza ramane stabilit..ne vedem pe 1 IUNIE la NO.2?
Andreeasaptamana 29
M-am uitat la poze... intr-adevar, data viitoare misiunea ta e sa faci 100 de poze si 2 filmulete!

Perfect de acord Andreea! Ca doar asa vorbiram toate aseara la plecare, sa mai facem o intalnire, iar ideea cu 1 iunie e chiar ok. Nu naste nici una pana atunci, asa incat data viitoare ne intalnim noi ratele alea mai cracanate (pardon de expresie
) - care nasc la inceputul lui iulie si cu celelalte ratuste care nasc mai incolo... asa ca suntem pe metereze. Am vazut ca si Jadi vine pe 1 IUNIE, asa ca deja suntem 3 oficial anuntate! 
karligutza,
sapt.29 si
printesa din burtica
andreea c spune:
Hello!
Ce mai faceti?
Eu rad singura...adica ma hlizesc la monitor.
Jadi ai descris forte bine intalnirea de aseara. M-a distrat fantastic faza cu ochelaristele 

. Chiar ai dreptate si eu remarcasem.
Am trimis pozele si pe mail-ul comun,dar nu am mai avut rabdare sa le pun pe prima pagina. Ma ajuti Jadi?
Karligutza promit sa fac mult mai multe poze data viitoare. Mi-are place sa ne vedem undeva afara. Ar iesi poze mai frumoase.
Andreea
saptamana 29
Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005
karligutza spune:
quote:
Originally posted by jadi
Intr-un final am ajuns si eu acasa si ne pregatim sa plecam spre braila sa ne vedem odorul (pana schimba sotul cauciucurile sper sa termin de spus ce am de spus).
Drum bun... dar cred ca deja ati ajuns acasa! nu ne-ai zis ieri ca odorul ti-e la Braila, dar recunosc ca nici noi nu te-am intrebat, or poate doar eu nu
Si mie mi-a placut intalnirea de ieri si chiar a fost relaxanta.
Ca sa o iau cu inceputul, am ajuns intr-o mare viteza (intarziasem 10 minute) si am gasit-o pe Madona (nu o cheama asa dar daca ea nu spune pe forum, de ce as spune eu) pe numele de cod karligutza care nume vine de la carlig si nu de la karla cum imi inchipuiam eu! Am stat de vorba, i-am zis ca e grasa, ea a fost dragutza si m-a aprobat!
incepusem sa citesc si nu reuseam sa-mi dau seama despre ce MADONA vorbesti!
bai aveti un talent... am ras azi cat pentru un an intreg! pe bune! frumoasa descrierea ta DNA.JADI. Cum sa nu aprob ceea ce este evident! grasa si frumoasa
asta ai uitat sa spui
; iar karligutza nu vine de la CARLIG ci vine de la un nume real, KARLA, dar fictiv, adica nu e nici al meu dupa cum stii! asa ca nu te-a inselat prima impresie!
Am oripilat chelnerii in 10 minute, nici unul nu mai indraznea sa stea la masa noastra ca noi tot vorbeam de nasteri, craceli, tushee si alte chestiuni de gravidenie, nastere si copii pana cand s-au prins sa ne trimita o chelneritza sa ne pazeasca.
Si saraca chelnerita n-a mai rezistat nici ea!
Mancarea a fost ok si nota mi s-a parut infima, 266 de lei la 9 grase, pai cred ca puteam sa platim si mai mult.
Adevarul asta e! nota infima, dar stii de ce? pentru ca n-am servit desertu' .... ala ingrasa orice! femei, note de plata... orice!
Karligutza ne-a cadorisit cu blocnotesuri, pixuri si rochite albe de vara.
Cu mare placere! Sa va fie de folos 'rochitele'... sa vezi de 1 iunie cate se inscriu la intalnire!dar sa stiti ca s-ar putea sa trecem la cojocele!
Una peste alta, a fost excelent, majoritatea eram ochelariste si unele cu lentile de contact, cred ca Raluca era singura care vedea bine![]()
Si eu! ca m-am recunoscut imediat cand ai zis ca-s grasa! se reflectau foarte bine obrajorii mei dolofani in paharul tau cu bere! nah ca te-am parat!
Si sa stiti ca nu am uitat sa ne invitam pe mess dar eu nu am retinut nici un nick, asa ca va rog sa ma adaugati si pe mine, am luzarul "jadranna", stiti voi de ce !
Eu te-am adaugat... astept acum sa ma allow tu pe mine!Deni &
Vlad & Tudor
Ah, si sa nu uit! ai zis ca mergem impreuna la Giulesti la gimnastica? cand? cum? cat? (minute si bani...) si mai ales daca ma mai poti lamuri de ce merita cursurile astea? doar asa sa treaca timpul nu cred ca sunt. Mai ales ca eu mi-am propus O NATURALA FARA ANESTEZIE! sa vedem cum o iesi pana la urma... poate zice dom'doftor ca e musai cezariana, dar mai bine DOAMNE-FERESTE ca eu din vointa mea proprie si personala nu optez pt.cezariana!
karligutza,
sapt.29 si
printesa din burtica
andutzy spune:
'na seara!
mai fetele, ma tin de dimineata sa pun si eu pozele si sa povestesc si eu cum a fost!
jadi, multumesc ca ai povestit tu, eu una m-am amizat copios la tot ce "scoteai din tine", inclusiv la meniul tau fara colesterol (porc si cartofi prajiti). Te parasc la fete, ca sa rada si ele, cum ai pronuntat tu cu o voce absolut sonora cuvantul "vagin" in timp ce acel picol punea pahare pe masa, ma mir ca nu le-a facut praf, cert e ca nu a prea mai dat pe la masa noastra. Si apoi faza cu "fac pipi" strigata in gura mare cand eram la poza de grup, desi mai era lume in restaurant...Dezinvoltura si naturaletea ta au facut clar deliciul intalnirii! Cat insa despre faza cu manechinul, ai gresit mai mami persoana, tu ai vazut cum aratau Andreea, Madalina ...de Raluca nici nu mai vorbesc!
Karligutza, tu sa nu te superi ca atunci cand am ajuns cu tine am zis ca nu dau mana, sincer, de la cate am palavragit pe mess deja am impresia ca ne stim de ani de zile...sper ca m-ai inteles...
Pe Alina am asaltat-o cu intrebari referitoare la copii si posibile boli. Draguta ca de obicei, mi-a raspuns cu amabilitate, saru mana!
Paticut, ma bucur mult ca ai reusit si tu sa ajungi, sper sa scapi curand de moderare si sa nu te mai simti izolata de grupul nostru! Sper de asemenea ca te-ai simtit bine cu noi, la faza cu soacra ai fost SUUUPER!
Tizule, tie ce sa-ti zic? Ma bucur ca tu esti ok cu soacra... Las ca treci tu cu bine si de treaba cu tensiunea, curand curand toate aceste temeri se vor transforma in amintiri si atat!
Of, m-a luat somnul si nu mai reusesc sa scriu fiecarei fete de la intalnire! Sper sa ne revedem, asta e clar si atunci sa fin si mai rotunjoare in burtici!
Andra
Sapt25 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Anya20 spune:
va multumesc mult, fetelor! 
am avut o zi de nastere superba, cu vreme frumoasa, m-am plimbat cu anya prin oras, la cumparaturi, ca fetele. i-am luat sandalute si cateva haine (in magazinul Victoria sunt hainute minunate pt copii, la preturi f bune). ce sarafane, ce rochite, ce pantofiori...ce body-uri...sa mori. nu-mi venea sa ma opresc. mie nu mi-am luat nimic, dar nu-mi pare rau.
quote:
Originally posted by jadi
Una peste alta, a fost excelent, majoritatea eram ochelariste si unele cu lentile de contact, cred ca Raluca era singura care vedea bine![]()
Deni &
Vlad & Tudor
eu ma simt in grupul de lentiliste
. pozele de la intalnire...foarte frumoase.
andreea, felicitari pentru eco! intr-adevar, au dreptate fetele cand spun ca esti frumoasa, subscriu.
shirpy, felicitari si tie pt voinicul din burtica!
diana, casa de piatra si sa fii fericita, impreuna cu noua voastra familie!
brazuca, multa sanatate si nu te panica, pentru ca infectia urinara tratata corect se vindeca bine. sa va traiasca d-ra!
oanaa, pfuu...sa nu vezi tu madretea mea de burta...
parca am inghitit un pepene care s-a pus de-a curmezisul. adica...burta de baiat, deh
. in latime nu se prea vede, ca sa zic asa, dar din profil e f tuguiata. nah! tot peridurala...
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
liadorian spune:
Buna dimineata, burticoase! Inca o dimineata fara cafea pentru mine, dar uite, o pregatesc pentru voi...
Lia
S25
Miruna Demetra
lorinaoo1 spune:
Buna dimineata!
Meeei, da frumoasa intalneala ati avut si mult umor. Vreau si euuuu 

Si, mai spun o data, sunteti superbe toate, radiati si se vede in ochii vostri ca aveti o taina acolo pe care parca ati vrea, parca nu ati vrea sa o dezvaluiti. 
pt toata lumea.
Eu ieri m-am "distrat" din nou cu contractii din 2 in 2 minute, care devenisera dureroase si nu inteleg 

de ce, ca doar ma menajez cat pot. Faza e ca eu de cum ma trezesc am contractii nedureroase mai rarute, problema e ca nu mai stiu sa fac diferenta intre contractiile normale si cele care incep sa se precipite, ca nu stiu ce naiba le declanseaza si le supara asa de se inghesuie sa-si arate "coltii"
Ma simt ca un glob de portelan. Cand am impresia ca ma simt bine si mai sterg si eu un praf sau imi fac si eu o omleta... hop si nesimtitele alea de contractii 
Anya, Alina help me plzzzz... ce consecinte ar putea avea astfel de contractii frecvente si ce devin dureroase?
Aylin am luat scobutil aseara, dupa no-spa (ca nu treceau) si nici cu asta nu am avut rezultate deosebite. Cred ca pana la urma m-au lasat pt ca mi-era frica sa nu ma duc la spital ![]()
Ahrdy casa de piatra iti spun de pe acum si mult succes la pregatiri 

Shpiry chiar m-am uitat cu atentie la pozele tale sa vad daca ne cunoastem, macar din vedere
Trebuie sa spun ca nu e suficient, tre' sa ne vedem face-to-face
ca sa ma conving. Lasa kg, nu te crampona asa tare de ele. Uite promit ca te iau cu mine la sala dupa ce vin bebeii, ok? 
Brazuca ia tratamentul si te vei face bine. Infectia urinara are multe cauze - lichide insuficiente, abtinerea de a merge la toaleta cand ai nevoie, igiena deficienta (desi cred ca nu e cazul la tine sau la noi toate, ca doar suntem titite educate, nu?)... Rabdare ca trece si asta
Si sa nu uit AMR 1 zi pana vine Simo 
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 28+
andicu spune:
'Neata si de la mine!
Citind ultilmele pagini cu povestirile despre intalnire, nu pot sa ma exprim decat asa : 
Sunteti haioase foc! imi inchipui ca daca eram si eu cu voi, radeam si mai mult!
Jadi, drum bun la Braila si petrecere frumoasa in we !
Nma, imi pare rau ca n-am mai fost pe faza sa-ti explic cu albumul, dar te-a lamurit Aylin .
Joujou, stiam eu c-am uita sa spun ceva: bancul ala e mortal!
si eu i l-am citit sotului si ne-am distrat copios!
Brazuca, insanatosire grabnica! cu antibiotic trece infectia in cateva zile, dar ai grija sa bei multe lichide dupa , 2,3 l, ca ajuta mult la prevenire !
Eu plec in 1/2 ore sa ma infrumusetez ( pe cat se poate
) , ca azi particip la 2 nunti!
o sa va pun maine si poze cu gravidoasa de mine in tzol festiv! si ce e mai tare: o sa "plimb ursul" la 2 mese, ca v-am mai zis ca sunt in acelasi restaurant in saloane diferite, asa ca grasa de mine o sa aiba parte de mancare variata si atmosfera la fel!

Andicu
28+
Filip Cristian Poze noi cu burtica

IA-MA SI PE MINEEEEEE.....