Mamici de iulie-august 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 24
nma spune:
pup si eu fetele pe ziua de azi.
andicu m-am descurcat pana la urma. distractie placuta la nunti. eu ieri am aflat ca trebuie sa mergem la o cununie azi si nu mi-am cumparat nimic. este undeva la tara si pot sa-mi iau un pantalon, dar eu am doar o pereche si m-am cam saturat de ei. mai e si cam departe.
brazuca acum am vazut pozele si tare frumosi sunteti. sa fiti fericiti. si rochia tare bine a iesit.
23+
21.07.2003
poze
brazuca25 spune:
andicu distractie placuta la nunti! Asteptam poze!
Eu dimineata m-am trezit la fel ca si ieri, dar nu am luat decat 1 Urinal pana acum...pe el scrie ca e perfect sigur in sarcina, pt ca e doar din plante. Trebuie sa trec la antibiotice, dar deocamdata am stomacul gol, asa ca mai stau umpik.
Ufff...deci iar trebuie sa beau apa multa! E clar ca asta este cauza, pt ca in ultimele 2 saptamani am scazut fffffff mult cantitatea de apa pe zi. Deci trecem iar la bautul cu tona!
26+
Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
oaana spune:
quote:
Originally posted by Anya20
va multumesc mult, fetelor!
am avut o zi de nastere superba, cu vreme frumoasa, m-am plimbat cu anya prin oras, la cumparaturi, ca fetele. i-am luat sandalute si cateva haine (in magazinul Victoria sunt hainute minunate pt copii, la preturi f bune). ce sarafane, ce rochite, ce pantofiori...ce body-uri...sa mori. nu-mi venea sa ma opresc. mie nu mi-am luat nimic, dar nu-mi pare rau.quote:
Originally posted by jadi
Una peste alta, a fost excelent, majoritatea eram ochelariste si unele cu lentile de contact, cred ca Raluca era singura care vedea bine![]()
Deni &
Vlad & Tudor
![]()
![]()
![]()
![]()
eu ma simt in grupul de lentiliste
.
pozele de la intalnire...foarte frumoase.
andreea, felicitari pentru eco! intr-adevar, au dreptate fetele cand spun ca esti frumoasa, subscriu.
shirpy, felicitari si tie pt voinicul din burtica!
diana, casa de piatra si sa fii fericita, impreuna cu noua voastra familie!
brazuca, multa sanatate si nu te panica, pentru ca infectia urinara tratata corect se vindeca bine. sa va traiasca d-ra!
oanaa, pfuu...sa nu vezi tu madretea mea de burta...parca am inghitit un pepene care s-a pus de-a curmezisul. adica...burta de baiat, deh
. in latime nu se prea vede, ca sa zic asa, dar din profil e f tuguiata. nah!
tot peridurala...ANYA,NU TE SUPARA SCUMPO...IN POZA CARE AM VAZUT-O EU ,SE VEDEA CA ESTI INSARCINATA,DAR ERAI DUPA IUN SCAUN SI NU AM PUTUT VEDEA COMPLET BURTIKA...
MULTUMESC PT.PERIDURALA,SI EU FAC A DOUA OARA DAR AVEAM NEVOIE DE INCURAJARE.
SI TE MAI NECAJESC CU CEVA.AIETELUL MEU E RACIT,II CURGE NASUL BINE,NU ARE FEBRA ,NICI NU TUSESTE,SI IN MUCEI AM VAZUT DOAR O DATA UN FIRICEL GALBEN,IN REST SECRETIA E ALBA DAR NU CA APA,CE SA-I MAI DAU INAFARA DE PARACETAMOL?MULTUMESC PENTRU RABDARE SI RASPUNSURI.
Alina![]()
Arina Ilinca si Anya Ioana
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 26+http://new.photos.yahoo.com/poze/albums"/]poze Iosua[/url]
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Antoanela23 spune:
Buna dimineata si de la noi,
V-am admirat si eu in pozele de la intalnire, sunteti frumoase si haioase. Am impartasit suspiciunea Lunei, cum ca Raluca era spion deoarece nu am vazut sa aiba burtica.
Apoi am citit ca Raluca e un pic trista din acest motiv si vreau sa-i spun: nu e cazul, in cateva saptamani o sa vezi cum "infloresti" iar in luna a noua o sa te gandesti nostalgic la vremurile acestea. In ultimele trei luni bb isi tripleaza greutatea si burtica (si mamica) creste, creste...
Inca ceva si apoi ma duc sa citesc din urma:
- Mada, AndreeaC, hainutze dragute de bebei si la preturi acceptabile (cam ca la C&A) sunt si la H&M (Hennes &Mauritz). Rezista bine la spalat si sunt bunicele calitativ.
- Pt contractii e f bun si supozitorul cu scobutil (buscopan, scopantil), actioneaza repede si la "locul faptei".
La spital cand eram in criza si dupa cerclaj (preventiv) mi-au dat supozitoare cu indometacin. L-am intrebat pe dr si mi-a zis ca nu e un tratament curent ci se da rar, numai in situatii extreme (si probabil sub supraveghere medicala).
Pup fetele, ma duc sa citesc din urma,
Anto
28 si
Victor (8 octombrie 2005)
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by brazuca25
Asa de bucuroasa eram ca am vazut-o pe printesa ca nici nu mi-a trecut prin cap sa intreb de ce am facut infectia asta. Care ar putea fi cauzele? Faptul ca nu consum destule lichide ar putea fi una din cauze?
26+Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
In mod sigur asta e motivul. Mi s-a explicat cand am ajuns in spital cu infectia la rinichi ca mai intai a fost o infectie urinara, iar canalele urinare acum nu mai sunt drepte sa iasa tot pipilica mereu ci putin indoite de la sarcina si pipilica ramane blocat acolo pe canal. Si cu cat sta mai mult cu cat riscul de infectie creste iar apoi infectia poate urca pe rinichi. Deci practic noi trebuie sa bem cat mai multe lichide ca sa urinam cat mai des si sa impingem pe pipilica vechi afara ca sa nu facem infectie.
Asta a fost explicatie ca pemtru prosti (adica eu) pentru ca asa am cerut, sa mi se explice ca la idioti de ce am ajuns in spital.
N-am vrut sa te sperii doar trebuie sa bei lichide multe multe.
Revin ca sunt la serv si am de munca, va pup pe toate.
Luna
23 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
AndraZ spune:
Buna ziua!
Am revenit si eu printre voi dupa o absenta "motivata": ieri am fost libera de la birou, am facut analiza de sumar de urina de dimineata si am stat toata ziua in pat, am facut nani si am lenevit cat am putut de mult.
Am vazut ca v-au mers degetelele nu gluma, asa ca tre'sa ma concentrez sa-mi aduc aminte ce s-a scris in paginile din urma.![]()
In primul rand, Mami de A-uri, scumpa Anya, eu si bebelina mea iti uram LA MULTI ANI!, chiar daca e cu intarziere. Sa iti dea DD sanatate, fericire, noroc, viata lunga alaturi de cei dragi tie, iar fetele tale sa iti aduca mereu zambetul pe buze!
Asa...acum despre intalnire....a fost SUPER!
Nu m-am mai distrat asa de tare de ceva vreme, mai ales in compania unor onorabile doamne! Fetelor, si acum ma refere la toate care ati fost la intalnire, va doresc sa ramaneti mereu asa vesele cum ati fost joi seara si sa nu va schimbati niciodata! nu am vazut in viata mea atatea femei care radiau de fericire si de veselie! ce sa mai, a fost de vis!
Anya, multumesc mult pt sfaturile pe care mi le-ai dat. Am bagat tot la cap si sunt szi mai calma decat inainte.

Jadi, multumesc pt "complementul" ca sunt optimista.
. Cu fiecare miscare a Marei stiu ca tre'sa fiu tare, sa invat sa merg inainte si sa nu ma uit niciodata inapoi. Cat despre tine, a zis bine cine a zis ca esti coma!
Karligutza, cuvintele sunt de prisos....sora geamana cu Jadi![]()

Paticut, sper ca te-am convins toate ca "primirea rece de pe DC" era din cauza moderarii. asteptam vesti despre tine si bb in continuare. felicitari pt eco!
Raluca, "fotomodeaua" grupului....eu la saptamanile ei eram cat un balon, acum cat tanculetzul rusesc.....asa ca sincer o invidiez putin pt silueta
...la fel si pe Andreea C....dar lasa ca ma "razbun" eu dupa ce nasc....si o sa fiu la fel de "fotomodea" ca si voi.
Housepocket, ce bine ca ai venit! Se pare ca vorba "mai bine mai tarziu..." s-a adeverit! te asteptam si la urmatoarea intalnire!
Tizule, la dimensiunele tale esti 1/2 AndraZ
...Bravo tie! Cat despre soacra, sunt putin anormala din acest punct de vedere, nu? Secretul este ca nici eu nici sotul nu suntem din Bucuresti, ii vedem destul de rar pe ai nostri, iar ei nu au timp sa intervina intre noi....deci distanta poate ajuta uneori ![]()

Andra
25/26 s
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
Mara Teodora
AndraZ spune:
Bun...continui sa raportez....![]()
Intalnirea din 1 IUNIE.....sunt pe lista! Ma inscriu si eu! Nu se poate sa lipsesc la asa ceva! ![]()
Am scris mai sus ca am facut ieri sumarul de urina...suntem OK....fara proteine in urina...deci 

. Cat desprte tensiune.....dupa intalneala de joi cu fetele, mi-a scazut....![]()
Azi dimineata aveam tensiunea 10/4?!?!?!?!? ceea ce nu s-a mai intamplat de luni bune.....de dinainte de sarcina. Deci tratamentul da roade. Deci Jadi sunt sunt de 3x mai optimista decat joi!
Fetelor care au facut eco, felicitari pt vestile bune! La fel si tie Anto!Se pare ca incepem sa mergem pe drumul cel bun!
Brazuca, ai grija de voi! Daca durerea persista eu zic sa suni dr.
Arhdy, Casa de piatra si multa fericire si liniste in casa!
Andra
25/26 s
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
Mara Teodora
AndraZ spune:
Aylin, Otim si Ily, vb ieri despre tensiometrele electronice....parerea mea, ca si "consumator" de aparate de acest gen, daca pot numi asa, este ca cele electronice sunt imprecise. Eu am achizitionat unul electronic, cu 1 mil, si nu face nici 10 Ron. De fiecare data am tensiunea 11/7....12/6....mi-am luat tensiunea si cu cel clasic...aveam 14/7, 15/6, 16/8.....deci cel clasic e cel mai bun. Plus ca este mult mai usor de folosit. Si mai de incredere.
Cat despre tensiune, atat timp cat sunteti cu ea pana in valori de 14 este ok. cand se apropie de 14 incercati sa scoateti sarea din alimentatie si sa urmariti saptamanal tensiunea. atat. daca doamne fereste sare de 14, consultati-va medicul. eu va urez sa nu aveti nevoie de tensiometru si sa aveti sarcini cat mai usoare!
Andra
25/26 s
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
Mara Teodora
AndraZ spune:
Otim, in legatura cu subiectul HTA (hipertensiune arteriala) indusa de sarcina, mai incerc odata cu link-ul,aici,poate reusesc ceva de data asta.
Andra
25/26 s
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
Mara Teodora
lorinaoo1 spune:
Andra 
bravo 
ai "batut" tensiunea aia uracioasa. Tine-o tot asa ca e de bine 
Fetele cred ca au iesit sa-si plimbe burticile la soare sau inca se recupereaza dupa iesrirea de la Etiquette ![]()
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 28+