Mamici de iulie-august 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

felicitari brazuca

mai adu-mi aminte cum erau durerile! ca sa invatam si noi ceva! te ustura cand faceai pipilic? si neaparat cum si unde te durea!

Aylin, 22+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Si credeam ca a luat-o forumul asta la picior dar de unde!

Am vazut pozele, ce grase si frumoase suntem !

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

A venit sotul si o intindem usurel spre Braila!
Am uitat sa va zic, si eu vin la urmatoarea intalnire de pe 1 iunie!
Va pup si ne auzim ca mama e dotata !

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

felicitari brazuca

mai adu-mi aminte cum erau durerile! ca sa invatam si noi ceva! te ustura cand faceai pipilic? si neaparat cum si unde te durea!

Durerile sunt in parte de jos a burtii, aproape spre vagin. Sunt foarte mari si permanente. Usturimi nu am avut si nu am deloc, dar am senzatia de urinare tot timpul desi cand merg la baie fac fff putin. Eu pusesem asta pe seama sarcinii, dar se pare ca e de fapt uretra cea care imi face probleme. Ramane sa iau tratamentul pana luni, si sa vedem daca mai fac sau nu urocultura...desi cred ca ma duc sa o fac oricum. Durerile din pacate sunt permanente si in orice pozitie. Nici nu puteam sa merg la baie...mergeam cocosata ca dreapta imi era imposibil.

Eu conform UM am azi fix 26 sapt, la eco bb a iesit cu masuri de 27 de saptamani, asa ca dupa cate o vad eu o sa fie f grabita sa iasa si nu o sa astepte 27 iulie! A mea galushk are 1 kg fix azi si loveste ca si cum ar avea macar vreo 3-4 deja!

26+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

anto, bravooooo ce bine ca e totul bine! ati depasit un kil! super!!!!! uite ca deja ai 28 de sapt....si parca ieri aveai 22-23. tu de cand ai cerclajul si stai cumintica, ca nu mai stiu?Aylin, 22+

pozici

atat de mari suntem

Aylin, mersi, . Eu stau acasa la repaus din sapt 15. In sapt 20-21 a fost problema cu spitalul, iar de cand m-am intors de la spital sunt la pat tot timpul, am voie sa ma ridic numai pt toaleta, si masa o iau tot in pat.

Anto 28 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Brazuca, lasa ca trece si beleaua asta cu infectia urinara! Cu asa bebelina curoajoasa cum ai tu, cred ca va trece de doua ori mai repede. Mereu ma gandesc zambind la Denisa Maria, fiindca ea fost una dintre cele mai precoce bebeline din generatia iulie-august 2007.

Anto
, cum iti umpli toata ziua? Eu mai am tendinta sa ma dau jos din pat si saa ma mai plimb prin casa, ca uneori simt ca explodez de nemiscare. E drept ca problemele mele n-au fost asa de grave ca ale tale. Pari sa ai mereu un moral bun, nu-ti fie de deochi! Care ti-e secretul?

Lia S25 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

quote:
Originally posted by andutzy

orchis, scuza-ma daca sunt indscreta, dar ia-o ca pe o curiozitate a unei foste paciente a lui Tutu. Tu analizele alea de coagulare nu le-ai facut si la inceputul sarcinii? de biochimie si urina inteleg, dar celelalte de ce le faci acum, au fost ceva probleme?

AndraSapt25 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

andutzy am facut analizele si in primele sapt de sarcina si nu am avut absolut nicio problema.

Pupici

orchis
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Buna seara iarasi !
Alina (Anya) LA MULTI ANI, sa fii fericita, iubita, sanatoasa si sa ai o sarcina si o nastere usoara !

Jeni23+[baietel[

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Brazuca sanatate multa. fata sa treaca mi repede. Si eu am avut o infectie si dupa trei zile de antibiotic a cedat. Acum incerc sa consum multe lichide.
Jadi imi place cum ai dscris intalnirea. Mi-ar fi placut sa vin si eu. Sunt frumoase pozele.
Anto caci esti o curajoasa.

23+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Asa de bucuroasa eram ca am vazut-o pe printesa ca nici nu mi-a trecut prin cap sa intreb de ce am facut infectia asta. Care ar putea fi cauzele? Faptul ca nu consum destule lichide ar putea fi una din cauze?

26+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie

Mergi la inceput