Timisoara, impreuna! (50)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

laura, felicitari pt. dintzoci! bravo bb maya, papacioasa!!!! stati f. bine si la kg.super ca maninca de toate. noi mai suntem inca la faza de brinzica cu fructe, cereale cu fructe si putina carnitza cu morcov, in rest, tzitzi la greu!
cit despre mici si gratare, noua ne sare rindul ca masina e dusa la revizie, pt. marele drum, asa ca...pauza, numai daca nu fac mici sau gratare pe gratarul de pus pe aragaz.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

neatza!
tot eu dar nu am nici un chef de cafea desi tare bine mi-ar prinde!
krisztina a facut aseara febra 39.7, tuseste un pic si are gitul un pic rosu. nu stiu daca de la asta i se trage. evident ca toate belelele se intimpla in we. pediatra azi este de dupa-masa, o sa mergem sa ne luam portia de antibiotic tare, sunt sigura de asta, desi eu as mai sta o zi-doua, sa vedem daca nu cumva o fi ceva boala a copilariei, din aia cu bube.
pe robi il dor dintii, plinge din ora in ora aproape, indiferent ca e zi sau noapte, mai vrea sa si suga noaptea cel putin o data, asa ca de doua nopti n-am dormit aproape nimik.
na, m-am plins destul, va doresc sa aveti o saptamina usoara!

poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, Timisoara!

Katik, mami, uite fac eu cafeaua, ca ai nevoie, o cana mare si o cafea tare, pentru tine...
Imi pare rau de Kristina, dar asa zic si eu sa mai astepti cu antibioticul, sa nu fie oarece bubitze...acum a aparut si scarlatina in zona...da-i doar antitermice, sa-i tii temperatura sub control...
Noi avem probleme mari cu inghetata, pana acum nu i-am dat la Ines, acum a descoperit-o si e nebunie...zau...ma astept si eu la un rosu in gat, precis...

Laurelu, Felicitari pt. primul dintisor al Mayei...
Oooo, stati bine la capitolul greutate....Ines a avut 10 kg la 1 an...bravo...
Daca imi spunea cineva ca slabanoaga aia mica de Ines, va manca cum o face acum, ziceam ca-i dus cu pluta...

Eu cu ce sa ma laud...nu prea am cu ce...va zic doar ca a venit pediatrul, sa ne dea toate recomandarile pentru mare, am inceput sa cumpar medicamentele, normal ca pe bani, gratuite din parti...
Din ianuarie noi nu am mai dat pe la medic, asa ca am batut recordul....ptiu...ptiuuuu....sa nu fie de deochi...nici nu vreau sa dam pe acolo...
I-a facut un control general, a cantarit-o, asa ca , are acum, aproape de 5 ani, 26,700kg. si 1,23 cm inaltime, lungana lu tata...
Din ce mi-a zis pediatrul se pare ca Ines si-a facut imunitatea, ca am tras destul cu ea pana acum...si se pare ca am scapat de polipi...cica spre varsta de 5-6 ani se micsoreaza, si daca nu i-am scos pana acum, de acum incolo nici vorba...
Ne-a recomandat sa continue sportul, respectiv, antrenamentele la dans, de 2 ori pe saptamana, si poate pe viitor, inotul...sa vedem cum va reactiona la mare, racutza asta mica...

Pai sa aveti o zi si o noua saptamana linistita!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti dragelor,

Intru pe fuga aici sa va salut...
Va multumesc inca o data pentru urarile de ziua lui Marius!

Doris,imi cer scuze de ieri...as mai fi stat de vorba cu tine...eram cam dusa pe conducta de apa calda,cu mintea in zece parti...Ai gasit salteaua aia?uite Diana imi povestea ca si ei au cautat anul trecut ca disperatii saltea de asta si nu au gasit niciunde...Te pup!
Laura...felicitari pentru dintisori...ce-a fost mai greu a trecut,insa nu s-a terminat...Sa fiti sanatoase!
Kati,cred ca a fost minunat la serbare!
Dana...gura lumii n-o astampara decat pamantul si mai e si sloboda pe deasupra....invidiosi exista de cand lumea si pamantul...I-a amintesteti de Othello si cu Dezdemona lui...ce i-a facut miselul de Yago...Asa ca apa trece ,pietrele raman si nisipul se cerne.Nu mai pune la suflet,pune la cur si razi,fata draga....viata e prea scurta ca sa n-o traiesti din plin...Te pup!

Dragelor,va imbratisez ca nu stiu cand mai dau p-acilea...maine si poimaine sunt la Tg.Jiu si de joi in concediu si vin americanii....Sa aveti un sfarsit de Iunie minunat si sa ne revedem cu bine la inceput de Iulie.Va pup si va imbratisez cu drag...

Califragelistica calare pe biscuite si ratacita pe conducta de apa calda....hehehehehe....

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Salutare Timisoara,

Ana, delegatie cat mai usoara, concediu placut cu mult soare, timp frumos, distratie din plin, odihna si la cat mai putine belele cu pruncii. P.S. Masina e Pontiac, nu Porche. Se vede cat de bine ma pricep la masini, nu?
Doris, si voua concediu placut, vreme faina si la cat mai putine peripetii.
Dani, vorba lu' Ana, pune la "dos" si las-i sa vorbeasca ...
Kati, imi pare rau de Cristina. Multa sanatate!
Gonghy, multam de urari! E destul de bunicica masinuta.
Pai va doresc o saptamana cat mai usoara

Va pupa pe toate
Silvana si Spidermanu' Paul

Mergi la inceput

buna dimineata!
un pic de cafelutza?

la noi nimik nou sub soare, dar macar stim care e buba cu krisztina: puroi in git, clar si fara dubii, daca am vazut si eu cu ochiul liber...
am primit antibiotic 5 zile si siropel de tuse, fata plinge ca nu poate sa inghita, nu maninca aproape nimik, doar piureul lui robi.e miriita, tot tacimul, stiti voi
robi inca nu a luat dar dr a zis ca e tare posibil sa o ia cit de repede, deci ma astept la repriza a doua

ma duc la treaba (adica desenam si coloram), nu mai an voie la calc ca trebuie sa vedem desene animate.
va pup, sa aveti o zi buna!

poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Astazi de dimineatza am fost ca
Am facut de toate

Sunt moarta de oboseala asa ca,Katik vreau o galeata de ca dupa masa merg la dentist si trebuie sa imi iau drogul ca altfel nu rezist.
Fetelor sunt STIRBA,nu am dinti in fatza,sunt ca un
Maya e maraita de 3 zile,ma tine intr-un ritm de permanent.
Noi incercam,cum are Clau timp sa tot mergem sa cumparam cate ceva pentru la mare,pentru bubulina mica.Azi nu am timp,dar maine vrem sa mergem la Praktiker sa ii luam mini piscinutza sa stea fata mea la apa de mare sa se joace.
Mai 2 luni si plecaaaammmmm la mare,abia astept.

Katik imi pare tare rau pentru mica lebadutza,oooffff iar a venit asta de raceala... la Kristinutza sa treaca cat mai repede.

Va las ca mai am cate ceva prin casa de facut si astept sa vina MAMA SOACRAAAAA

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

gata m=am pus pe invata a trecut si banchetul camera tot nu am gasito-o ce sa fac asta este am poze de la banchet dar nu stiu sa le pun aici .a fost suuuuuuuuuuppppppppppperrrr ne=am disrat ff fain am plecat pe la 5 cu domn diriginte da asa obosita eram ca nu mai puteam sa calc nici ambriajulabai am ajuns casa.din apcate a fost si trist am plans de mi s-a intins machiajul.am plans o tura acolo si o tura cand sa dat domn diriginte jos din masinama gandeam ca zice k plang dupa el nu de alta da e chipes rau...in rest...m-am simtit ff bine si ff mandra de rochita mea.
va pup ma duc la studiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Hello fetele . Pot sa ma alatur si eu grupului vostru ? Trebuie sa va dau ceva date personale ?

31+

Christian

Mergi la inceput

neatza!
pustiu pe aici!
deya, spor la invatat! poze de la chef, ceva?
ashera, bine ai venit la noi!!! sedere placuta!!!sarcina usoara si bb sanatos si voios!!!!! pove un pic despre tine, sa te cunoastem un pic! cind vine doris, te trece pe listutza! ii dai pe pm data nasterii tale, a familionului ca sa stim cind te sarbatorim. in rest, nimik!
laura, a fost bun pupikul de la tine, a inceput sa treaca gitul dar inca nu maninca, ca lumea, e miriici tare asa ca am program incarcat!. si robi e miriit, asa ca nu pot merge la intilnirea de 20 de ani. bogdan trebuie sa plece deseara la bucuresti asa ca ramin singura cu ei acasa.
va doresc sa aveti o zi buna!

poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput