Timisoara, impreuna! (50)
Raspunsuri - Pagina 26

katik spune:
mariaa, imi pare rau ca ai primit vesti proaste. dar ca e rezultat pozitiv nu inseamna neaparat ca ai si boala, nu? poate esti purtatoare. poate e mai bine sa sti din vreme sa poti face tratament din timp. multa sanatate va doresc la amindoua!nu mai poti repeta analizele altundeva? poate la szeged, is si astia destul de dotati. sau sa trimiti in franta la institutul pasteur (eu am trimis acolo prin bioclinica pt. PCR de citomegalovirus, ca mi l-au descoperit in sarcina).
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
La multi ani cu sanatate si bucurii, draga Marius, sot de Ana!
Ana, sa-ti traiasca sotiorul, sa fie sanatos, sa aiba putere de munca si tot ce-si doreste...alaturi de voi...
Mariaa, of....Doamne, ce vesti ne-ai dat...si ce inseamna asta acum?
Sau ce urmeaza?
vei lua tratamant?
Deya, imi pare rau de ce ti s-a intamplat...fir-ar sa fie de hoti...
Silva, pai treci aici la udat masina, unde ai fugit asa???
Pai...se poate???
Un we fain va doresc, cat despre intalnire, ramane pe alta data, vad ca nu vrea nimeni sa vina, imi spuneti voi cand vreti si puteti....www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

katik spune:
ooopppsss! nu mai uitai pe prima pagina!
LA MULTI ANI MARIUS, SOTZ DE ANA!!!!!!!
multa sanatate, fericire si tot ce-i mai bun, alaturi de cei dragi!
poze krisztina
poze robi

psxman spune:
Hai noroc, Man!!!
Si La multi (B) ani !!!
Toate urarile de bine...stii tu...alea...alea....
PSX|Man

Ana68 spune:
Multumesc de urarile de ziua lui musiu Marius!Sa aveti si voi parte de mult bine,sanatate si dragoste cu carul!
Silvana,sa stapaniti sanatosi Porche-ul....beeyyyy,ce masina bengoasa v-ati lua...Ia-ti carnet,fata draga,e pacat sa ratezi ocazia de a sofa asa ceva.Sa pui poze s-o vedem si noi pe Porche ,da' si pe voi...Bravo!
Kati,voi sa fiti sanatosi...ca ajungeti voi la marea cea mare...
Mariaa,imi pare rau sa citesc de necazurile astea care nu se mai termina...Poate dau cu bata in balta acum,dar ma gandesc eu...poate ca se va descoperi cat de curand un remediu pentru boala asta...
Doris...sa ai si tu weekend frumos...si sa bagi o incantatie de energie pentru moi...ca sa am "sfortza" la dat cu "anspiratoru'" si sters praful pe sub paturi si dulapuri...
Radu...multam' de urare si sa ai si tu parte de tot binele!Un weekend placut!
Fetilor....va pupez,azi bem oleaca,ca maine avem treaba multa....Weekend frumos si sa aveti parte numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana

danitin spune:
Ana draga mea draga, sa/ti traiasca sotiorul sa fiti fericiti impreuna, sa va iubiti mereu. Sanatate multa si tot ce va doriti.
Spiridusul e bine. Multumesc tuturor de incurajari.
Eu am, din nou o problema de imagine, Nici nu pot sa scriu, asa sunt de turata, Cineva, si cred ca de data asta stiu si cine, se tine iar de prostii si i/a trimis sotiorului un mail care, daca nu era el asa cum e, ar fi putut creea multe probleme. Nu mi/am imaginat ca la varsta mea as putea patii asa ceva, mai ales ca arat oricum numai ca o vapma nu... Va pove eu cand ma mai calmez....
Mamica de spiridus
Spiridusul in al treilea an

katik spune:
danitin, si
! nu-i baga in seama, nu merita!!!! distractie placuta la nunta!!!!
poze krisztina
poze robi

gonghy spune:
MARIUS
SOTZ DE ANA
Sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi.
Ana de urarea facuta cu intarziere,dar uite ca e mai bine acum decat niciodata.Vad ca esti ocupata pana peste cap
acusica ajung si
.
Vaaaiii de tine saracutza,cum le faci tu pe toatele.Dar poate fac o si apare un ajutor de serif si te ajuta,vrei??
Imi pare tare rau si de Luana,mititica cate raceli a avut in ultimul timp.Cred ca e satula de ele dragalasa,dar...uite Luana draga mea multi,multi de la mine si Maya ca tu sa te faci bine,bine.
Maria sunt fara cuvinte pentru voi.Imi pare tare rau pentru suferinta mamei tale dar si pentru voi.Eu o cunosc si nu pot sa imi dau seama cu de s-a intamplat asa ceva cu ea.
Ma pentru mami tau si pentru voi,sa va ajute Bunul Dumnezeu sa le duce-ti pe toate cu bine si cu sanatate.
Katik cu mica lebadutza
Si noi plecam la pe 18 august si stam 7 zile,dar ne vom opri la Sinaia ca nu vrem sa bagam ca zapaucii,mai ales ca nu stiu cum va fi cu MAYA la un drum asa de lung.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya

katik spune:
sara buna!
laura, poze n-am cu lebadutza doar film pe dvd si nici nu stiu cum sa tai din ala tot si nici cum sa-l montez aici si nici ajutor nu am deocamdata
.
cu drumul ai dreptate, mi-e groaza de el mai mult decit de statul acolo dar asta este, tot nu putem aduce marea incoace (asta i-ar placea si anei).inca nu ne-am hotarit cum facem, mai vedem...
la noi krisztina a inceput sa tuseasca de ieri. robi a terminat antibioticul luni, sper sa n-o ia din nou ca eu nu stiu ce sa mai fac. n-o sa ma duc cu ei asa la mare
noapte buna sa aveti, si we fain in continuare!
poze krisztina
poze robi

gonghy spune:
Buna seara!
Iarasi eu.Am apucat sa trimit ce am scris,asa de tare a traznit si m-am speriat ca am inchis compu si tv-ul si m-am dus la nani.Uite acum am intrat iar,sa termin ce am inceput.
Silvana chiar daca nu ne-am cunoscut noi decat atunci la intalneala noastra sa stii ca ma bucur pentru realizarile voastre la
Merge bine ??? Sa o stapaniti sanatosi.
Danitin nu mai pune atatea la suflet,iti amarasti viata degeaba cu niste....as vrea sa scriu ce sunt astea
dar nu am voie aici pe DC.Dar cred ca ti-ai dat tu seama c-am ce am vrut eu sa spun.Si mie mi s-a intamplat chestia asta de 2 ori in 6 ani de cand suntem casatoriti dar nu am bagat in seama nici eu nici el asemenea Persoan#259; lipsit#259; de inteligen#355;#259; si de bun-sim#355;. asta ca sa nu le fac alte definitii care nu se pot da PE POST
Sa ne spui cum a fost la nunta asta si ce haleala a fost
Na acum sa va spun ce vraji am mai facut
Azi,Maya m-a terminat cu tipetele si agitatia ei.
Dar sunt bucuroasa ca a spart gingiutza si asteptam aparitia lui.Langa mai este unul care se vede sub gingiutza ei transparenta manca-u-ar mama de
mica si frumoasa.
I-am dat 2,5 ml de nurofen ca a avut o usoara febra,a papat cereale din sticlutza si acum face
Sa ma laud cu mea.
Am fost la doctorita pentru bilantzul de 8 luni,eee noi am depasit cu 2 saptamani da nu e nimik.Are 9 kg si 70 cm.
Dr a spus ca pot sa ii dau detoate,binenteles fara carne de porc,fasole uscata stiti si voi,dar pot sa ii dau sos de visine,sos de marar,compot de cirese,compot de visine si crude etc.Papa Maya mea sos de marar
si de visine...
Sunt super HAPPY ca in ciuda durerilor de dintzuci Maya papa de toate,fara probleme.
Na gata cu lauda ca m-am intins cat o zi de post si nu e bine,mai las si pe altii
Va doresc o duminica placuta cu soare,mici si gratarele,sa miroase pan' la mine. NOAPTE BUNA!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya