Parlamentul rusinii !

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

foarte trist:
Antena la voiculescu
Realitatea la Vantu
Ziare nationale la Patriciu
TVR in mana parlamentului

deci...e gata/ au aratat ca ei fac jocurile in tara/
Rusine Parlamentului!

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
special:www.supereva.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

foarte trist:
Antena la voiculescu
Realitatea la Vantu
Ziare nationale la Patriciu
TVR in mana parlamentului

deci...e gata/ au aratat ca ei fac jocurile in tara/
Rusine Parlamentului!

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
special:www.supereva.ro

ai uitat Pro tv-ul cu toate ziarele si televiziunile din dotare - JIJI

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Parerea mea este ca prea multi romani nu au citit nici macar o data Constitutia de aceea va supun atentiei urmatorul citat din Constitutia Romaniei:

Suspendarea din func#355;ie a Presedintelui
ARTICOLUL 95
(1) În cazul s#259;vâr#351;irii unor fapte grave prin care încalc#259; prevederile Constitu#355;iei, Pre#351;edintele României poate fi suspendat din func#355;ie de Camera Deputa#355;ilor #351;i de Senat, în #351;edin#355;#259; comun#259;, cu votul majorit#259;#355;ii deputa#355;ilor #351;i senatorilor, dup#259; consultarea Cur#355;ii Constitu#355;ionale. Pre#351;edintele poate da Parlamentului explica#355;ii cu privire la faptele ce i se imput#259;.
(2) Propunerea de suspendare din func#355;ie poate fi ini#355;iat#259; de cel pu#355;in o treime din num#259;rul deputa#355;ilor #351;i senatorilor #351;i se aduce, neîntârziat, la cuno#351;tin#355;#259; Pre#351;edintelui.

(3) Dac#259; propunerea de suspendare din func#355;ie este aprobat#259;, în cel mult 30 de zile se organizeaz#259; un referendum pentru demiterea Pre#351;edintelui.

Drept urmare procedura initiata de Parlament este dpdv tehnic conforma Constitutiei Romaniei iar votul de suspendare acordat de Parlament nu inseamna ca va fi suspendat automat ci in urma unui referendum national, deci Maria-Sa Poporul este consultat si are sansa de a-si exprima parerea.

Tara noastra insa are foarte multe de pierdut din cauza acestei instabilitati politice...cu sau fara suspendare situatia este grava oricum. Pe mine situatia prezenta ma duce cu gandul la cum a fost adus Carol I pe tronul tarii: pt. ca din interior nu exista nimeni suficient de bun pt. acea functie!!!!!!! Si mi se pare ca acum ne gasim in aceeasi situatie....eu una nu vad pe nimeni suficient de bun pt. a ne fi presedinte si care sa ne reprezinte in fata intregii lumi. Pacat....Marea tragedie nu este suspendarea lui Basescu....ci faptul ca oamenii de valoare nu au nici o sansa reala in politica....si nu vor ajunge niciodata in fata si sa aiba suficienta sustinere politica pt. a fi alesi presedinti.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Eu am argumentat de ce nu-l mai sustin pe Basescu. Nu m-am limitat numai a spune: rusine, oligarhi, mafie...

Cei care va bateti in piept ca ati votat, inseamna ca stiti ce ati votat.....Votul nu este doar o simpla stampila!

Ma asteptam la replici, gen "dar cine esti tu, ca sa-ti dam argumente?"....e si asta un mod de a discuta.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2007 spune:

scandaaal scandaaaal !

rusineee rusineeee !

si io cu cine votez ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by copiloi

Eu am argumentat de ce nu-l mai sustin pe Basescu. Nu m-am limitat numai a spune: rusine, oligarhi, mafie...

Cei care va bateti in piept ca ati votat, inseamna ca stiti ce ati votat.....Votul nu este doar o simpla stampila!

Ma asteptam la replici, gen "dar cine esti tu, ca sa-ti dam argumente?"....e si asta un mod de a discuta.

Alina

Alina, eu nu inteleg un lucru, poate imi explici tu. Basescu nu a incalcat constitutia, nu? Atunci pe ce motive s-a votat suspendarea lui? Pe motive de "asa vor muschii" parlamentarilor????? Tie ti se pare ok???? Eiiiiiiiii, si acum sa vezi, pe cine se va pune stampila intre Becali si Vadim (tu pe cine vei pune stampila?)? Hmmm, parca vad o multime de bagaje facute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinelteodoru spune:

eu nu sunt revoltata ca Parlamentul l-a suspendat pe BAsescu ... sunt revoltata impotriva unei coalitii de paraziti ai statului care inlatura orice si pe oricine li se opune ...
Suspendarea unui presedinte nu este nicidecum o crima in sine, dar trebuie sa ne gandim ca este cea mai recenta din masurile coalitiei PNL, PSD, PC (cu alte cuvinte Patriciu, Tiriac, Voiculescu etc). Din cele anterioare amintesc: inlaturarea unui ministru care lupta efectiv contra coruptiei, sabotarea legii ANI, adoptarea de legi protectioniste pt parazitii banului public si pt infractori etc.
Nu mi-e scarba, nu vreau sa plec din tara, POT IESI IN STRADA SI POT VOTA. Si daca voi iesi in strada, nu voi iesi sa il sustin pe Basescu (nu am o simpatie anume pt acest om), ci sa ma opun coalitiei de care vorbeam mai sus care in primul rand este impotriva intereselor MELE

Zambeste-mi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by cl

quote:
Originally posted by copiloi

Alina

Alina, eu nu inteleg un lucru, poate imi explici tu. Basescu nu a incalcat constitutia, nu? Atunci pe ce motive s-a votat suspendarea lui? Pe motive de "asa vor muschii" parlamentarilor????? Tie ti se pare ok???? Eiiiiiiiii, si acum sa vezi, pe cine se va pune stampila intre Becali si Vadim (tu pe cine vei pune stampila?)? Hmmm, parca vad o multime de bagaje facute...

Claudia .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pai fiecare are dreptul sa aiba propriile afinitati politice.
Nu inteleg de ce trebuie justificate.
Daca vom avea ocazia sa mergem la referendum (ca lucrurile pot evolua rapid in directii neasteptate), vom vota.
In functie de asta se stabileste ce si cum.
Nu-i prea mare filozofie. Doar un drum in plus pentru a arata ca unii-si pierd timpul aiurea prin parlament.
Parerea lor am auzit-o. E randul lor sa auda parerea noastra.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Eu am inteles ca referendumul este in cazul in care presedintele refuza sa isi de-a demisia ( cel putin asa a spus nenea geoana ) dar Base a anuntat ca isi va depune demisia ....ba Antena 3 se intreba unde e demisia dupa cele 5 min ..iar Cistoiu a mai cerut 5 desi a spus ca e ferm convins ca nu se va intampla asta ....

Mie nu imi mai merg nici un post de tv sau radio ...doar antena 1 care transmite in film ..cum incepe ceva stirii ...nu mai avem acces la satelit si se opreste ...

quote:
Pe mine situatia prezenta ma duce cu gandul la cum a fost adus Carol I pe tronul tarii: pt. ca din interior nu exista nimeni suficient de bun pt. acea functie!!!!!!! Si mi se pare ca acum ne gasim in aceeasi situatie....eu una nu vad pe nimeni suficient de bun pt. a ne fi presedinte si care sa ne reprezinte in fata intregii lumi. Pacat....Marea tragedie nu este suspendarea lui Basescu....ci faptul ca oamenii de valoare nu au nici o sansa reala in politica....si nu vor ajunge niciodata in fata si sa aiba suficienta sustinere politica pt. a fi alesi presedinti

si pe mine la aceeasi sit. m-a dus gandul .. . ca asa am fost toata istoria noastra ...ne-am lupatat ptr ciolan si am fost in stare sa o vindem si pe mama sa luam puterea ... marii oameni au fost aia care au realizat ce popor suntem ..si istoria a aratat ca au avut dreptate ...eu am o teorie ...ma rog dupa nivelul meu de cunostinte si dupa etalonul meu ..toate tarile europene care si la ora actuala sunt regate o duc bine ...ptr ca familia regala este un garant al stabilitatii politice ..la noi familia regala e ....mai mult nu e ..pana si bulgarii au realizat asta si fostul rege a fost /sau mai e prim ministru ptr ca constitutia era deja adoptata ...nu sunt regalista ...vorbesc doar din cele vazute in Be si Olanda .

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput