Parlamentul rusinii !

Parlamentul rusinii ! | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

As vrea sa imi exprim in mod democrat si in nume personal adversiunea fata de parlamentul RUSINII!
Este absolut infiorator cum Parlamentul vrea sa dea jos un presedinte ales in mod democrat de popor.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
special:www.supereva.ro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Si eu sunt indignata de aceasta atitudine dictatoriala

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

E democratic. Si nu ar fi nici primul nici ultimul presedinte suspendat . Am auzit ca au mai fost suspendati presedinti in Venezuela, Paraguay si Lituania si parca mai era o tara pe lista. Caut si revin.

Si pina la urma, Basescu si-a facut dusmani din toti politicienii din Romania, in afara de PD bineinteles. Eu cred ca si-a facut-o cu mina lui.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Initial creeata de desprecopii

As vrea sa imi exprim in mod democrat si in nume personal adversiunea fata de parlamentul RUSINII!
Este absolut infiorator cum Parlamentul vrea sa dea jos un presedinte ales in mod democrat de popor.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
special:www.supereva.ro

Subscriu, cu toata indignarea de care sunt capabila!
...mai mult incep sa ma gandesc serios la treaba cu "ultimul care pleaca sa stinga lumina!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Ne place sau nu, si Parlamentul a fost ales in mod democratic.
Iar in acest moment isi exercita un drept conferit de lege.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Cum adica e democtrat ce fac.Dar pe parlamentari nu tot noi i-am ales.Si daca era cu ei, nu era nici o problema, dar daca a facut ceva cat de cat pentru Romania, si nu doar pentru el, il dau jos, ca nu le convine.
Ar trebui sa stie parlamentarii ca Romania nu e proprietatea lor privata, si nici nu fac ce voi ei
RUSINE LOR!

+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Tocmai am fost facuti "ciumetzi" de catre o Doamna PRM.

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Solutia ideala ar fi ca toti fostii securisti sa dispara din politica romaneasca, indiferent de partid: PNL, PD, PSD, PC. Cu Basescu in frunte!

Din acest motiv nu se dau cartile pe fata si nu exista in RO o solutie radicala. Toti sunt patati. Cum ajunge unul in frunte, cum ii poate santaja pe ceilalti.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

nu stiu cine ii mai baga in seama si pe aia din PRM, doar sigla iti spune ce fel de "personalitati" fac parte din partidi, parca si Querida, nu?
Vai de sara tarisoara, ca a juns pe mana unor nenorociti, care nu stiu cum sa o termine, de parca nu de asta s-au ocupat 14 ani, nu le-au fost destul

+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by joxy

Tocmai am fost facuti "ciumetzi" de catre o Doamna PRM.

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Pai cred ca asa ne trebuie!
..de ce nu ne-ar rade putin in nas???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

quote:
Originally posted by sirimie

E democratic. Si nu ar fi nici primul nici ultimul presedinte suspendat . Am auzit ca au mai fost suspendati presedinti in Venezuela, Paraguay si Lituania si parca mai era o tara pe lista. Caut si revin.

Si pina la urma, Basescu si-a facut dusmani din toti politicienii din Romania, in afara de PD bineinteles. Eu cred ca si-a facut-o cu mina lui.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

America si Israelul !

Deci, o sa intram si noi in randul lumii! Sau,nu? Cine stie?

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Kasi si Victoria

Mergi la inceput