Parlamentul rusinii !

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greieras spune:

Inca mai depinde de noi cum se va termina totul. Stiu ca ne iau de prosti, dar ar trebui sa ii speriem pana ajung sa zica "Prosti, da' multi".

Gloria si Eva (22 dec. 2004)

Pasti 2006

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

quote:
Originally posted by copiloi

Eu am argumentat de ce nu-l mai sustin pe Basescu. Nu m-am limitat numai a spune:rusine, oligarhi, mafie...

ppai cred ca eu am scris cel mai mareeee rusineeeeeeeee ..nu l-am votat ..ca nu am votat pe nimeni ...dar ti-am argumentat de ce consider ca parlamantul romaniei este cea mai mare rusine de la Ceausescu incoace
Sincer spumeg de furieeeee .....
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_ka spune:

quote:
Originally posted by copiloi

Eu am argumentat de ce nu-l mai sustin pe Basescu. Nu m-am limitat numai a spune: rusine, oligarhi, mafie...

Cei care va bateti in piept ca ati votat, inseamna ca stiti ce ati votat.....Votul nu este doar o simpla stampila!

Ma asteptam la replici, gen "dar cine esti tu, ca sa-ti dam argumente?"....e si asta un mod de a discuta.

Alina

din cate stiu eu , si crede-ma cunosc situatia din tara. dupa cum spuneam merg destul de des in tara si vad ce se intampla , in ceea ce-l priveste basescu s-a tinut de cuvant . tot ce ii statea in putere a facut. atat cat ii permitea functia . a condamnat comunismul , a datr drumul dosarelor securitatii, a tinut legatura cu populatia , a propus votul uninominal. si inca multe altele. cred ca mi-ar lua ore intregi sa-ti explic ce a facut basescu ce nu a facut basescu si ce nu au facut ceilalti.
basescu nu este el un sfant dar este cel mai bun de la revolutie incoace. nu doar el a fost comunist , toti am fost membri UTC unii chiat comandanti UTC .asta nu inseamna ca trebuie condamnati si sa-i judecam ca erau in liceu comandanti utc. ( la vtremea respectiva fiind alesi doar cei care erau buni la invatatura).
asa ca daca privesti in urma , in ultimii doi ani vei vedea ca bsescu a facut lucruri bune , care au mai adus lumina in viata din ro.
dar ma opresc aici ca ar mai fi multe de spus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by cl

Alina, eu nu inteleg un lucru, poate imi explici tu. Basescu nu a incalcat constitutia, nu?
Atunci pe ce motive s-a votat suspendarea lui? Pe motive de "asa vor muschii" parlamentarilor????? Tie ti se pare ok???? Eiiiiiiiii, si acum sa vezi, pe cine se va pune stampila intre Becali si Vadim (tu pe cine vei pune stampila?)? Hmmm, parca vad o multime de bagaje facute...

Faptul ca ccc CC a spus ca Basescu nu a incalcat constitutia, nu inseamna ca-i chiar asa.....Sunt zvonuri si dovezi ca Basescu ar fi amenintat (direct sau indirect)cu santajarea membrilor CC-ului.

Raportul CC-ului este unul consultativ (conform Constitutiei).

In rest, parlamentul a actionat conform :Consitutiei:

Art. 95:

"1. În cazul savârsirii unor fapte grave prin care încalca prevederile Constitutiei, Presedintele României poate fi suspendat din functie de Camera Deputatilor si de Senat, în sedinta comuna, cu votul majoritatii deputatilor si senatorilor, dupa consultarea Curtii Constitutionale. Presedintele poate da Parlamentului explicatii cu privire la faptele ce i se imputa.

2. Propunerea de suspendare din functie poate fi initiata de cel putiin o treime din numarul deputatilor si senatorilor si se aduce, neîntârziat, la cunostinta Presedintelui.

3. Daca propunerea de suspendare din functie este aprobata, în cel mult 30 de zile se organizeaza un referendum pentru demiterea Presedintelui".

Deci totul e constitutional si legal.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

trist e ca tara arde de cinshpe ani iar babele astea nerusinate se tot piaptana!
sincer, cu aceasta clasa politica ma vad la pensie si poate atunci voi simti ca traiesc in sfarsit intr-o tara civilizata.

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Asta cu santajatul CC e cam tare, da' ma rog.
Pe acelasi rationament, se pare ca a santajat cam multi din popor Basescu asta de tot insista astia sa-l voteze.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Alina, cei care au fost santajati de Basescu sa faca bine sa aduca dovezile. Nu ma intereseaza zvonurile, vreau sa vad si eu acele dovezi. Apoi mai vorbim. Nu sunt fan Basescu, am pus stampila pe el cu mare indoiala, recunosc, dar ce se intampla acum nu mi se pare in regula. E lupta pentru un ciolan mai mare de ros.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Faptul ca ccc CC a spus ca Basescu nu a incalcat constitutia, nu inseamna ca-i chiar asa.....Sunt zvonuri si dovezi ca Basescu ar fi amenintat (direct sau indirect)cu santajarea membrilor CC-ului.

Raportul CC-ului este unul consultativ (conform Constitutiei).

In rest, parlamentul a actionat conform :Consitutiei:

Art. 95:

"1. În cazul savârsirii unor fapte grave prin care încalca prevederile Constitutiei, Presedintele României poate fi suspendat din functie de Camera Deputatilor si de Senat, în sedinta comuna, cu votul majoritatii deputatilor si senatorilor, dupa consultarea Curtii Constitutionale. Presedintele poate da Parlamentului explicatii cu privire la faptele ce i se imputa.

2. Propunerea de suspendare din functie poate fi initiata de cel putiin o treime din numarul deputatilor si senatorilor si se aduce, neîntârziat, la cunostinta Presedintelui.

3. Daca propunerea de suspendare din functie este aprobata, în cel mult 30 de zile se organizeaza un referendum pentru demiterea Presedintelui".

Deci totul e constitutional si legal.

ASTEA IS ARGUMENTELE TALESAU MAI AI SI ALTELE

+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

quote:
trist e ca tara arde de cinshpe ani iar babele astea nerusinate se tot piaptana!
sincer, cu aceasta clasa politica ma vad la pensie si poate atunci voi simti ca traiesc in sfarsit intr-o tara civilizata.

Subscriu, din pacate.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by cl

Alina, cei care au fost santajati de Basescu sa faca bine sa aduca dovezile. Nu ma intereseaza zvonurile, vreau sa vad si eu acele dovezi. Apoi mai vorbim. Nu sunt fan Basescu, am pus stampila pe el cu mare indoiala, recunosc, dar ce se intampla acum nu mi se pare in regula. E lupta pentru un ciolan mai mare de ros.

Ce dovezi, cl. Miroase de la o posta ca-i tertip politic - nu le-a convenit deloc raportul CC. Nu era normal sa reactioneze cumva? Au zis ca nu-i adevarat si ca a fost aranjat - solutia cea ma la indemana

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput