Parlamentul rusinii !
Raspunsuri - Pagina 3
olim spune:
cu ce si-a batut joc presedintele de popor, nu inteleg, ai argumente su vorbesti doar sa scrii.
Poate ar fii bine sa vii tu prima cu exemple si apoi sa cer altora.
Oare ca nu vorbeste engleza, cu asta si-a batut joc de popor.
Nu zice nimeni ca nu are vina lui, dar e clar ca nu isi pot face afacerileunele persoane, si s-au saturat sa ii incomodeze.DECI, POATE VII CU ARGUMENTE
Iliescu i-ar fii plimbat mai multe ture, nu doar una, pe asa zisii mineri.
+8
iileana spune:
quote:
Originally posted by Delfinutza
Oamenii au ales presedintele ..nu parlamentul.
Te inseli. Si parlamentul a fost ales prin vot universal, egal, direct, secret si liber exprimat.
quote:
Originally posted by desprecopii
Suspendarea presedintelui de catre partidele care sustin oligarhii si marii banditi ai economiei nationale-
Mirela, din pacate nici presedintele nu este curat din acest punct de vedere. Interesele sale sint altele, atita tot.
quote:
Am re-deveni iar o dictatura: Dictatura banului, cu un loc de cinste in randul republicilor bananiere sau latino-americane.
Cu infinita parere de rau, intreb: Am fost o singura clipa altceva?
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
A_Iulia spune:
Este foarte legal ce se intampla - perfect de acord cu asta.
La fel de legal este ca urmatorul presedinte sa fie ales de votul nostru.
Cred ca stim toti cine va iesi.
Ce se intampla acum e doar pierdere de timp, dar este util totusi pentru ca doar asa poti vedea ce clasa politica are Romania.
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
daniella4 spune:
Iileana, dupa cum stii noi nu am votat parlamentarii nominal. Asa cum ar fi normal. Ci doar niste liste. Si asta face diferenta.
Pe Base, da, l-am votat.
sirimie spune:
quote:
Da si eu cred ca oamenii ar trebui sa iasa in strada. Suspendarea presedintelui de catre partidele care sustin oligarhii si marii banditi ai economiei nationale- ar insemna ca Romania devine un stat condus de marii corupti. (care au intre timp si puterea in mass media).
Am re-deveni iar o dictatura: Dictatura banului, cu un loc de cinste in randul republicilor bananiere sau latino-americane.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
special:www.supereva.ro
Asta cu oligarhii este exact ce a spus Basescu
Numai ca e praf in ochi, pentru ca el insusi sustine si a sustinut "oligarhi", cum sint "regii asfaltului de la Golder Blitz". Si Basescu are clientii lui politici. Adica e ca si povestea cu paiul din ochiul altuia si birna din ochiul lui.
Dar eu cred ca asta nu este ceva rau! E absolut normal ca partidele politice sa fie sustinute de oameni de afaceri pentru ca de acolo primesc finantari. In toata lumea asta exista patroni care sustin partide politice, le finanteaza si se asteapta la reglementari in interesul lor. (In america e bine stiut ca republicanii fac legi pentru bogati si democratii ii dezavantajeaza pe cei foarte bogati si fac legi pentru clasa de mijloc).
Ce este rau e ca politicienii astia isi fac numai lor legi si ca putin le pasa de interesele oamenilor care i-au votat. Interesul meu personal este sa mearga economia, nu sa se certe tot timpul Basescu cu toata lumea.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
olim spune:
pai daca iese tot BASE presedinte, DOAMNE AJUTA, ar trebui sa dea o lege sa poata sta la Cotroceni inca 8 ani, ca doar asa facut si Ilici
+8
Alina spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
La fel de legal este ca urmatorul presedinte sa fie ales de votul nostru.
Cred ca stim toti cine va iesi.
Ce se intampla acum e doar pierdere de timp, dar este util totusi pentru ca doar asa poti vedea ce clasa politica are Romania.
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
Adina,
M-ai facut curioasa,cine-cine va iesi?
Pai...pe Basescu nu l-am ales tot cu votul nostru?Cel putin,eu stiu sigur ca l-am votat.
Ce clasa politica are Romania?Mai bine zis...are clasa politica?
Alina
lili_ka spune:
quote:
Originally posted by iileana
[quote]Originally posted by Delfinutza
Oamenii au ales presedintele ..nu parlamentul.
Te inseli. Si parlamentul a fost ales prin vot universal, egal, direct, secret si liber exprimat.
[quote]
Parlamentul a fost ales la gramada pe cad presedintele a fost ales el ca persoana. aici este diferenta.
Guestus spune:
quote:
Originally posted by sirimie
[
Asta cu oligarhii este exact ce a spus Basescu
Numai ca e praf in ochi, pentru ca el insusi sustine si a sustinut "oligarhi", cum sint "regii asfaltului de la Golder Blitz". Si Basescu are clientii lui politici. Adica e ca si povestea cu paiul din ochiul altuia si birna din ochiul lui.
pai ce clienti are Basescu....are el oamenii lui in guvern...sau iar sustinem bazaconiile din JN?
sirimie spune:
Am auzit ca daca presedintele va fi suspendat parlamentul poate da o lege care sa ii interzica presedintelul suspendat sa mai candideze (a spus Renate Weber, au facut la fel in Lituania dupa ce au suspendat presedintele acolo)
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei