Parlamentul rusinii !

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:
Originally posted by copiloi

quote:
Originally posted by Delfinutza

Sunt de a dreptul indignata de tot ce se intampla.Isi bat joc de oamenii acestui popor.Oamenii au ales presedintele ..nu parlamentul.Ar trebui ca lumea sa iasa in strada.

Delfinutza

Intai de toate Basescu si-a batut joc de popor. Datorita lui s-a ajuns unde s-a ajuns.
Parlamentul isi exercita dreptul democratic.

Alina

Da' tu cu cine tii? Cu Becali, nu?

Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Parlamentul a fost ales la gramada pe cad presedintele a fost ales el ca persoana. aici este diferenta.

pai daca si-ar fii data numele inainte de ealegeri , nici 35 nu erau parlamntari.Doar de asta le e frica acum, stiu ei ce stiu
+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by Guestus

quote:
Originally posted by sirimie
[
Asta cu oligarhii este exact ce a spus Basescu
Numai ca e praf in ochi, pentru ca el insusi sustine si a sustinut "oligarhi", cum sint "regii asfaltului de la Golder Blitz". Si Basescu are clientii lui politici. Adica e ca si povestea cu paiul din ochiul altuia si birna din ochiul lui.

pai ce clienti are Basescu....are el oamenii lui in guvern...sau iar sustinem bazaconiile din JN?

Aa, da, ai dreptate, nu mai are. Trebuia sa scriu la trecut. A avut pina a fost dat PD afara din Guvern.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by sirimie

Asta cu oligarhii este exact ce a spus Basescu

Exact! Iar numarul dovezilor invocate este acelasi, adica zero barat.

quote:
Dar eu cred ca asta nu este ceva rau! E absolut normal ca partidele politice sa fie sustinute de oameni de afaceri pentru ca de acolo primesc finantari.

Pai sigur ca da! In orice tara exista grupuri de interese. Nu le-au inventat romanii (sau liberalii).
In Germania sunt multi politicieni in Bundestag (Parlament), care sunt in acelasi timp membri in consilii de administratie. Chiar exista o reforma, care poarta numele fostului director de personal de la Volkswagen, Hartz. V-ati putea imagina in RO vreo reforma, care sa se cheme reforma Patriciu? :-)))

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Iar votul de azi a fost un praf in ochi pentru ca rechinii s=au inteles deja ... si au cazut la intelegere deja sa il suspende pe preseditne pentru a-si apara cururile de dosare si procese! Si evident pentru a ramane cu ciolanul in troaca.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
special:www.supereva.ro

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by desprecopii
sa il suspende pe preseditne pentru a-si apara cururile de dosare si procese!

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
special:www.supereva.ro

Ce te faci sa crezi ca Basescu nu are dosar? Sau ca n.-a avut (ca intre timp e cenusa cred)

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

RUSINEEEEEEEEEEEEE RUSINEEEEEEE RUSINEEEEEEEEEEE

Eu sunt intr-u totul de accord cu Mirela ( Desprecopii)

quote:
Originally posted by desprecopii

Suspendarea presedintelui de catre partidele care sustin oligarhii si marii banditi ai economiei nationale- ar insemna ca Romania devine un stat condus de marii corupti. (care au intre timp si puterea in mass media).
.

Numai ca in Romania care o stim cu toti ...se vor gasi noi "mineri "care sa planteze "panselutze" la Universitate ...si manifestantii se vor alege cu cazier si denumiri de gen huligani sau golani ...pacat de martirii morti la Revolutie ca noi sa traim in democratie ..halal democratie ...traisca ciolanu ptr smecheri si parlamentari

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Elle_seb

Da' tu cu cine tii? Cu Becali, nu?

Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Daca nu tin cu Basescu, nu inseamna ca tin cu Becali ...

Nu are treaba una cu alta........

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

E ADEVARAT ????
Basescu e supendat ?? Am inteles ca sau numarat voturile.

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by lili_ka

Parlamentul a fost ales la gramada pe cad presedintele a fost ales el ca persoana. aici este diferenta.

lili_ka

Da, ai perfecta dreptate. Asa prevede, in acest moment, Constitutia. Care, la rindul sau, a fost votata de natie. (nu si de mine )

P.S. In schimb, pe Basescu am pus de vreo 5 ori stampila, ultima oara chiar cu entuziasm. Am facut precizarea asta ca sa nu ma injure careva cu "Da' tu cu cine tii? Cu Becali, nu?"

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput