Parlamentul rusinii !
Raspunsuri - Pagina 18
cl spune:
quote:
Originally posted by mamaruta
Deni mic, sa ma si vezi, ca-s tare draguta:))
...
Asta asa-i, Denii mic, confirm .
alessia105 spune:
Neatza...
Sunt scarbita ...imi e rusine ca sunt roman ...ma simt umilita si jignita pana in maduva oaselor ..In secunda aceasta daca as putea as renunta la calitatea de cetatean roman ... va v-o spun cu durere in suflet ptr ca pana acum ma gandeam , stiind ca olandezi nu accepta dubla cetatenie ca nu voi devenii eu niciodata cetatean olandez ptr ca nu vreau sa renunt la cetatenia romana ...acum in SCHIMB ma doare sufletul ca mai am o gramada de timp pana sa pot aplica ptr cetatenie ...
Comentariile analistilor politici ,ale ziarelor si oamenilor politici imi provoaca scarba si ne arata cat de mult insemnam noi ca cetateni pentru ei ...NICI CAT NEGRU SUB UNGHIE ...cum poti sa negi mii de oameni ??? cum poti sa spui ca o tara intreaga il urasete pe Basescu si ii iubeste pe parlamentari si pe premier ??? Ieri au urlaaaat toate forumurile ,ba unele s-au blocat sau mers greut toate marile comunitati virtuale din cauza traficului mare ...ziaristii au zis .." au īnceput sa circule tot felul de īndemnuri prin mesageria pe internet, chemānd sustinatorii presedintelui īn strada."... (
www.jurnalul.ro/articol_77268/baie_de_mul355_ime_mic259l_ng259teatru.html" target="_blank">JN)...apoi seara aaa doar 2000 de persoane la miting . si anume "aia de la PD sau boborul"( din acelasi articol) + ziaristi +jandarmi si foarteee multi gura casca ....deci clar niste oameni care nu merita atentia ...ba foarte dezamagiti ca
Nu tu o Budapesta nu tu o Ukraina. Basescu vrea liniste din partea suporterilor. sai daca sunt cuminti, le-a promis ca īn timpul viitoarei campanii electorale le va spune adevarul despre actuala guvernare. Huuuua!!! Jos Parlamentul! Jos Tariceanu!
sincer eu i-as condamna la inchisoare ptr instigare la violenta ...adica daca romanul da dovada de maturitate si civilizatie democratica si nu e bine ...daca isi dadeau in cap atunci "ai dracu golani "
Am mai auzit ca daca e asa de iubit de ce nu s*a blocat piata ..pai acelasi ziar arata de ce( vezi poza) ...oamenii sunt tinuti dupa bahtai gardurile ...dar na ne asteptam sa ne omoram in strada
Acum daca nu e chiar asa de respectat de romani ...cum se explica celebrele bai de multime ...hai eu nu is in tara dar ceea ce vad de 2.5 ani ..e ca atunci cand iese pe strada lumea il incojoara cu drag , vorbesc cu el , dau mana cu el ..au mai incercat si altii sa ia moda asta si au fost injurati si scuipati ...oare chiar asa de puternic sa fie PD-ulsa SPP-ul asta sa aiba atatia bani sa ii platesc pe toti care dau mana cu presedintele????
Dar ce e cetateanu in Romania ??? Doar boul care plateste impozite si taxe sa aiba oamenii politici de unde fura si face afaceri pe spinarea lui ...si idiotul ca voteaza ca berbecu la alegeri ..partidul si nu omul ...
Eu m-am saturat de statutul de cetaprost roman ....abia astept sa divortez de Romania ..urat din partea mea dar asta simt
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
violeta69 spune:
quote:
Originally posted by copiloiquote:
Originally posted by violeta69
Alina....daca-mi permiti...
1. de ce ti se pare ca nu s-a intrat pe un fagas normal?!
cum era normalul asta pt tine?
5.ei,si ce Tari nu a instalat nimic?!
fiecare instaleaza ce crede...daca era omu' bun ce daca?
Un fagas normal era "curatarea" spatiului politic de dalmatieni si demascarea mafiei.
Tariceanu nu a instalat PSD-isti.
Eu am votat pe Basescu ca sa scap de PSD-isti......cum sa nu ma simt tradata cand vad ca se foloseste de votul meu (ajunge la putere) si se aliaza cu PSD-istii?????
Ce a promis in campanie? www.dailymotion.com/relevance/search/Basescu/video/x16ab1_traian-basescu" target="_blank">Aici despre cine vorbeste, nu despre PSD-isti?
Alina
Alina,draga uite ca nu ai scapat de PSD-isti....
macar basescu daca a pus unul din asta in vreun post a facut-o pe fata!
Tarinescu,s-a aliat cu ei ca sa faca legile care le convin lor....basca ca s-au aliat si sa-l dea jos pe asta de le strica ploile!!!
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
viviana spune:
Eu una am obosit. Am ajuns la o limita de care nu pot sa trec oricat m-as stradui. Pe cine sa cred? In cine sa am incredere?
In Basescu care e drept spune lucrurilor pe nume si pe placul meu dar care a tras foarte tare cu scindarea PNL?
In Basescu care este secondat cu incapatanare de un Stolojan care in perioada cand a fost prim-mistru a facut liberalizarea preturilor, dar fara liberalizarea cursului de schimb, ceea ce a determinat confiscarea valutei intreprinderilor, a societatilor comerciale si a populatiei obligati s-o schimbe in lei la un curs fixat arbitrar?
Si-a cerut ulterior iertare pentru aceasta enorma greseala dar mai pot eu avea incredere in el pe mai departe?
Am eu oare incredere sa mai pun stampila pe un viitor presedinte care are de gand sa vina cu Stolojan prim-ministru?
Sa mai am increderea in Basescu dupa ce i-au fugit toti consilieri?
Imi va starui permanent in minte: a fost ceva in neregula de l-au parasit toti!
Ma uit la liberali. I-am votat cu obstinenta din 90 incoace.
Mai pot avea incredere in ei?
Acum cand s-au apropiat de PSD pe motivul "fa-te frate cu dracul pana treci puntea"?
Voi sti oare cu adevarat vreodata care au fost si care sunt jocurile de culise?
Liberalismul este definit prin 4 concepte de baza:
libertatea individuala
proprietatea privata
responsabilitatea individuala
egalitatea in fa#355;a legii
Va putea oare PNL-ul de aici inainte sa realizeze cu capul sus aceste concepte?
Greu de raspuns.
Cred cu tarie ca Basescu a urmarit scoaterea PNL de pe scena politica.
Dar tot cu tarie cred ca nu metoda suspendarii era cea buna. Si tot cu tarie cred ca liberalii au gresit.
Si mai stiu un lucru: daca vrei sa realizezi ceva in politica, ca si in orice domeniu - de altfel - iti trebuie mult tact. Base a cam dat cu biciul. Meritau, neindoios ca o meritau, dar alta ar fi trebuit sa fie calea...
Si mai cred ca Parlamentul rusinii noastre a votat nu suspendarea presedintelui ci continuarea linistita a propriilor afaceri dubioase.
Dar nici nu il cred pe Base ca imi vrea binele meu inaintea binelui lui. Are si el polite de platit celor care i-au sponsorizat campania.
De unde sa stiu ce sau cine se ascunde in spatele vorbelor lui?
Deci ramane intrebarea: eu cu cine votez?
Nu, nu mai imi bat capul. Inchid televizorul. O sa ma uit numai la filme de pe DVD. Mi-au ajuns 17 ani de incercari si esecuri politice.
Duca-se cu totii!
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
copiloi spune:
cl, www.realitatea.net/56401_Calin-Popescu-Tariceanu--Nu-trebuie-sa-transferam-disputele-politice-in-strada-.html#" target="_blank">aici gasesti discursul de aseara al lui Tariceanu. Auditie placuta si sper sa vii cu completari sau cu retractari. Nici vorba in ce-ai spus tu in discursul lui Tariceanu.
mamaruta, dar tu de unde te documentezi? Nu tot din media? Sau tu primesti rapoarte oficiale acasa . A fost gasit Patriciu vinovat si nu a scris presa?
Alina
cl spune:
quote:
Originally posted by copiloi
cl, www.realitatea.net/56401_Calin-Popescu-Tariceanu--Nu-trebuie-sa-transferam-disputele-politice-in-strada-.html#" target="_blank">aici gasesti discursul de aseara al lui Tariceanu. Auditie placuta si sper sa vii cu completari sau cu retractari. Nici vorba in ce-ai spus tu in discursul lui Tariceanu.
mamaruta, dar tu de unde te documentezi? Nu tot din media? Sau tu primesti rapoarte oficiale acasa . A fost gasit Patriciu vinovat si nu a scris presa?
Alina
Alina, nu inteleg, adica n-am auzit bine????? Ce-am vazut si auzit eu la TV, LIVE, ce-a fost????? Ti-au mai spus si altii ca au auzit acelasi lucru, deci???? Regret ca nu am retinut postul TV. Acum, trunchieri ale discursului se pot face, deh. Nu mai comentez, ca nu are sens!
copiloi spune:
cl, in link-ul dat de mine exista si filmuletul video! De aia am spus in mesajul anterior "auditie" placuta.
Iar faptul ca a mai venit cineva sa confirme ce ai spus tu....pentru mine e zero. Eu nu cred in vorbe, ci in fapte si dovezi.
Alina
cl spune:
quote:
Originally posted by copiloi
cl, in link-ul dat de mine exista si filmuletul video! De aia am spus in mesajul anterior "auditie" placuta.
Iar faptul ca a mai venit cineva sa confirme ce ai spus tu....pentru mine e zero. Eu nu cred in vorbe, ci in fapte si dovezi.
Alina
Alina, ce e asa de greu de inteles? Orice fimulet se poate "aranja", astfel incat sa iasa ce vrei tu sa transmiti! Altceva e cu o transmisiune directa. Despre fapte vorbesc si eu, nu vorbe in vant. Dar, ca tot ai zis de zero-ul ala, , si pentru mine e zero ce crezi tu. Crezi absolut ce vrei!