Parlamentul rusinii !

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Cand ti se ofera discursul inregistrat, o dam cotita ca vezi ca filmul e aranjat

No comment!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Alina, e asa de greu de crezut ca se poate aranja un film? Tu nu ai vazut transmisia in direct (eu da!!!!), deci crezi ce vrei. Un weekend minunat iti doresc!

Mergi la inceput

Deci tu afirmi ca acolo e trucaj??????? Nici macar nu cred ca ai deschis link-ul .

Eu nu vad nicio diferenta intr-un discurs live si acelasi discurs inregistrat (in ceea ce priveste continutul). Cu atat mai mult cu cat este pe site-ul unei televiziuni de stiri.

Probabil ca de aia ai afirmat ce-ai afirmat, bazandu-te pe faptul ca un asemenea film nu exista.

E si asta un mod de a-ti exprima o opinie. Aruncam o vorba, apoi argumentam cu fraze gen "crezi ce vrei!".

Si culmea, mai vin si unii care spun: asa-i, asa-i!!!!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

quote:
Originally posted by akella

Parerea mea este urmatoarea: Basescu, bun sau rau, a fost ales cu buna stiinta de populatie; parlamentarii, in schimb, si-au cumparat cu bani grei locul pe listele electorale si lipsesc, sau dorm, sau se scobesc in nas, sau mananca seminte in timpul sedintelor... La vreun eveniment la care vine sa vorbeasca un invitat strain, ei sunt cazuti din luna, habar n-au despre ce e vorba... Insa sunt foarte tari la afaceri: invart petrolul, energia electrica etc.... Eu cred ca l-au dat jos pe Basescu pentru ca are gura mare, nu pentru nu stiu ce abuzuri, pentru ca "Motocicleanu" si "Motanul Felix" (exemplul carcotasilor ) sunt experti in abuzuri, invarteli si manipulari (si corb la corb nu scoate ochii )...

Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici.

http://community.webshots.com/user/miana_dragnea

mare dreptate ai akella!
nimic nu este intamplator pe lumea asta! nu puteam fi lasati de capul nostru. eu cred ca toate sint dictate de "sus".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

quote:
Originally posted by copiloi

Deci tu afirmi ca acolo e trucaj??????? Nici macar nu cred ca ai deschis link-ul .

Eu nu vad nicio diferenta intr-un discurs live si acelasi discurs inregistrat (in ceea ce priveste continutul). Cu atat mai mult cu cat este pe site-ul unei televiziuni de stiri.

Probabil ca de aia ai afirmat ce-ai afirmat, bazandu-te pe faptul ca un asemenea film nu exista.

E si asta un mod de a-ti exprima o opinie. Aruncam o vorba, apoi argumentam cu fraze gen "crezi ce vrei!".

Si culmea, mai vin si unii care spun: asa-i, asa-i!!!!

Alina

cl a zis trunchiaj nu trucaj:-)

I've gt you under my skin

Mergi la inceput

Aaa....a zis ca filmul e aranjat si eu am tradus prin "trucaj"...

Tot ce-i posibil sa fie trunchiat....exact fraza aia au scos-o

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greieras spune:

quote:
Originally posted by copiloi

Aaa....a zis ca filmul e aranjat si eu am tradus prin "trucaj"...

Tot ce-i posibil sa fie trunchiat....exact fraza aia au scos-o

Hai mai copiloi, tu chiar nu vrei sa crezi ca informatia este manuita cum vor ei! Maica-mea a dat o data un interviu la un ziar si ce a spus ea si ce au pus aia in ziar m-a luminat pe viata.

Oricum eu vreau sa va spun ca ma agaseaza pe mine la culme: ca D-nul Tariceanu declara cum ca D-nul Basescu ar avea "datoria morala" sa demisioneze. Mai lasa-ma, dar de cand face definitia moralului D-nul mai sus numit? Auzi ce cuvinte mari "datoria morala". Nu ma-m putut -am opri din ras cand l-am auzit.

Gloria si Eva (22 dec. 2004)

Pasti 2006

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Am si eu o intrebare pentru cine spune ca filmuletul e trucat: de catre cine?? De catre SRI/SIE care vor sa manipuleze opinia publica? de ce??

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alina

Oh,Tariceanul,saracul de el .Nu,nu demisioneaza,el s-a jucat cu demisia acum vreo 2 ani:uite e,uite nu e .

quote:
Originally posted by Alina

Ia citit aici ce caricatura de Tariceanu avem .Eh,el a uitat cum se juca in 2005 cu demisia :uite-o,nu e.

Oh,Basescu,saracul de el .Nu,nu demisioneaza,el s-a jucat cu demisia acum vreo 2 zile :uite e,uite nu e .

Ia citit www.hotnews.ro/articol_70409-Traian-Basescu-Nu-demisionez-ne-vedem-la-referendum.htm" target="_blank">aici ce caricatura de Basescu avem .Eh,el a uitat cum se juca acum cateva zile cu demisia :uite-o,nu e.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Mi-e sila de filfizonul de Tariceanu (si hot si prost crescut); imi este simpatic Basescu asa grobian cum este (este singurul presedinte care s-a facut simtit)...singurul hot stilat este Nastase.

Mergi la inceput