Parlamentul rusinii !

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greieras spune:

Mie si faptul ca a avut initiativa de a da drumul la cele cateva dosare mi se pare extraordinara. Stii vreun altul care a facut-o in ultimii 18 ani? Aveam 17 ani in 1989 si primul lucru pe care mi-am dorit sa-l vad facut a fost scoaterea la lumina a dosarelor. Chiar si eu o fetita crescuta in comunism stiam ca era imperativ. Uite ca a trebuit sa astept 18 ani pt. un pas.

Lasa mai ca o sa alegem pana culegem. Nu spun ca e cel mai bun, dar nici nu mi-l comparati cu alde Geoana, Vadim, Becali...

Ma gandesc serios daca sa raman sa votez sau sa ma car repede pana nu vin rusii si vor sa se razbune pe mine ca-s juma americanca.

Gloria si Eva (22 dec. 2004)

Pasti 2006

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Copiloi te cam contrazici singurica....

In primul rand decizia Parlamentului dupa parerea ta e perfect legala si constitutionala. Insa de fapt nici Curtea Constitutionala nu-ti inspira incredere. Pai atunci cine hotaraste daca Base indeplineste prima parte a paragrafului tau si anume 'incalcarea grava a Constitutiei'. Esti de acord cu legalitatea actiunii Parlamentului insa nu esti de acord cu legalitatea legalitatii. Pai nu se poate.

Ori suntem de acord ca avizul dat de CC este in regula si atunci Basescu nu a incalcat grav constitutia si atunci cine spunea ca 'bazat pe muschii proprii ai Parlamentului s-a luat decizia' are perfecta drepatea, ori CC nu e de bagat in seama si atunci nici decizia Parlamentului pentru ca nu avem pe ce ne baza toti fiind nicte corupti, legile nu conteaza si nici decizia instantei Constitutionale.

Cat despre Parlament, lumea insista ca noi l-am votat. Cu ardoare astept alegerile uninominale! Pentru 1-2 pe care i-am fi votat, mai votezi un milion de business people fara legatura cu diplomatia/democratia/politica ci doar cu sine si cu averile proprii.
Nu, nu l-am votat noi, nici nu stim cine sunt exact acele sute de parlamentari care au luat decizia. Votul uninominal este un fapt democratic.

Acum, Copiloi, intrebi de ce nu mai vrea Basescu sa-si dea demisia. Pai pentru ca daca ar face-o, ar veni acei domni draguti care atat asteapta si in interimat ar propune o lege sa nu mai poata candida. Cine este fricos aici? Clar ei sunt. De ce nu lasa in mod democratic sa aleaga poporul? Nimeni nu vrea sa raspunda la intrebarea asta. Pentru ca le e groaznic de frica, groaznic de frica pentru ca este clar cine ar iesi si asta nu putem nega. Intr-o campanie electorala ar fi la pamant.
Ar trebui cat este interimat si Basescu nu mai este presedinte, sa propuna o lege gen "Ceausescu reales la al 14-lea Congres" de ce sa mai votam democratic, atata timp cat un presedinte ales nominal este suspendat de catre n Parlament ales pe liste si ar fi impiedicat sa mai candideze pentru ca ar fi fost iarasi in mod democratic ales. Pai de ce ne mai obosim? Hai sa nu mai facem alegeri, ci sa propunem legi peste legi care ar servi interesele lor si pe noi nu ne-ar mai deranja sa iesim din casa sa ne dam cu parerea pentru ca oricum nu conteaza!

Rusine!

26+ Alessia Maria

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by claucia

Copiloi te cam contrazici singurica....

In primul rand decizia Parlamentului dupa parerea ta e perfect legala si constitutionala.

Nu dupa parerea mea, ci conform Constitutiei.

quote:
Insa de fapt nici Curtea Constitutionala nu-ti inspira incredere.

Exact!

quote:
Pai atunci cine hotaraste daca Base indeplineste prima parte a paragrafului tau si anume 'incalcarea grava a Constitutiei'. Esti de acord cu legalitatea actiunii Parlamentului insa nu esti de acord cu legalitatea legalitatii. Pai nu se poate.

Daca citeai Constitutia, ai fi constatat ca Parlamentul si CC sunt 2 institutii complet diferite. Chiar daca CC stabilea ca Basescu e vinovat, Parlamentul putea decide nesuspendarea lui Basescu.

Logica frazei inrosite mai sus ma depaseste. Daca nu-s de acord cu legalitatea CC-ului, de ce nu as putea fi de acord cu legalitatea demersului Parlamentului?

quote:
Acum, Copiloi, intrebi de ce nu mai vrea Basescu sa-si dea demisia.

Da, si mai intreb si alte lucruri:

1) de ce CC-ul s-a inchis azi la fix, stiindu-se de programul de azi?

2) De ce Basescu a declarat azi in piatza ca pana luni el inca este presedinte? Maine CC-ul nu are deschis, astfel incat sa poata fi depusa hartia cu suspendarea?
De ce Basescu e atat de sigur ca pana luni si nu pana maine e inca presedinte?

Asta mi-a adus aminte de faza cu "dati-mi dosarul!", el stiind ce si cum cu dosarul .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Vad ca exista citeva persoane care posteaza aici si care sint "Contra Basescu". Ele il considera un om de nimic, care a facut multe greseli, care a adus prejudicii Romāniei si care, in concluzie, a meritat ce i s-a intimplat.

Am si eu o intrebare: Basescu va enerva atit de mult incit asteptarea urmatoarelor alegeri vi se parea imposibila? Aprobati actiunea Parlamentului?

Si, nu in ultimul rind: pe cine ati vrea presedinte? Asta in caz ca aveti curaj sa raspundeti...sincer!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Raspund si eu.

quote:
Originally posted by claucia

In primul rand decizia Parlamentului dupa parerea ta e perfect legala si constitutionala. Insa de fapt nici Curtea Constitutionala nu-ti inspira incredere. Pai atunci cine hotaraste daca Base indeplineste prima parte a paragrafului tau si anume 'incalcarea grava a Constitutiei'. Esti de acord cu legalitatea actiunii Parlamentului insa nu esti de acord cu legalitatea legalitatii. Pai nu se poate.

Nu inteleg intrebarea. CC este singura care poate da "legalitate" si daca nu da legalitate atunci legalitatea nu exista?

Si pina una alta parlamentul ales democratic a hotarit prin vot secret incalcarea constitutiei. Nu e cel mai bun lucru pe care l-au putut face dar asta e, e forul legislativ.

quote:

Ori suntem de acord ca avizul dat de CC este in regula si atunci Basescu nu a incalcat grav constitutia si atunci cine spunea ca 'bazat pe muschii proprii ai Parlamentului s-a luat decizia' are perfecta drepatea, ori CC nu e de bagat in seama si atunci nici decizia Parlamentului pentru ca nu avem pe ce ne baza toti fiind nicte corupti, legile nu conteaza si nici decizia instantei Constitutionale.

Avizul CC e doar consultativ, conform constitutiei. CC nu are drept decizional in cazul de fata.

quote:

Cat despre Parlament, lumea insista ca noi l-am votat. Cu ardoare astept alegerile uninominale! Pentru 1-2 pe care i-am fi votat, mai votezi un milion de business people fara legatura cu diplomatia/democratia/politica ci doar cu sine si cu averile proprii.

Nu, nu l-am votat noi, nici nu stim cine sunt exact acele sute de parlamentari care au luat decizia. Votul uninominal este un fapt democratic.

Parlamentul a fost ales prin vot democratic. Altfel nici nu era asa pestrit...
quote:

Acum, Copiloi, intrebi de ce nu mai vrea Basescu sa-si dea demisia.

Pai pentru ca daca ar face-o, ar veni acei domni draguti care atat asteapta si in interimat ar propune o lege sa nu mai poata candida. Cine este fricos aici? Clar ei sunt. De ce nu lasa in mod democratic sa aleaga poporul? Nimeni nu vrea sa raspunda la intrebarea asta. Pentru ca le e groaznic de frica, groaznic de frica pentru ca este clar cine ar iesi si asta nu putem nega. Intr-o campanie electorala ar fi la pamant.
Ar trebui cat este interimat si Basescu nu mai este presedinte, sa propuna o lege gen "Ceausescu reales la al 14-lea Congres" de ce sa mai votam democratic, atata timp cat un presedinte ales nominal este suspendat de catre n Parlament ales pe liste si ar fi impiedicat sa mai candideze pentru ca ar fi fost iarasi in mod democratic ales. Pai de ce ne mai obosim? Hai sa nu mai facem alegeri, ci sa propunem legi peste legi care ar servi interesele lor si pe noi nu ne-ar mai deranja sa iesim din casa sa ne dam cu parerea pentru ca oricum nu conteaza!

Rusine!

Pai el a zis ca demisioneaza. A promis ca la 5 minute de la votul pentru suspendare va demisiona din functie. Nu l-a pus nimeni sa zica asta, a zis-o dar nu a facut-o. A facut 2 greseli: prima ca a promis, si a doua ca nu si-a respectat promisiunea.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Meeeeeyyyy fetelor!!!!!
V-am citit de la cap la coada si am vazut pareri pro si contra.
Binenteles ca asa va fii intotdeauna nu avem ce sa facem dar eu una,sincer m-am c-am saturat de rahaturile astea care se fac in senat,parlament,guvern etc.
Cum spuneam si in alta parte astia (gunoaiele) ca altfel nu ii pot numi,vor sa-l vada jos de la putere pe Base ca au fost stransi cu usa.
Degeaba vrea Basescu sa starpeasca coruptia si pe coruptii si hotii de la putere,ca singurel nu poate.S-au vazut incoltiti si acum l-ar manca de viu!!
Ce daca a fost omul la Golden-Slitz/Blitz sau unde o fii fost,nu are voie si el sa se simta bine???
La distractie e distractie la conducere e conducere,doar nu a mers omul cherchelit la sefie.

Tariceanu a tot pupat fundul lui Basescu pana s-a vazut unde a vrut,pana si-a atins scopul.Eeeeeeeee acum nu mai e bun Basescu,ii vrea demisia GUNOIUL ca sa bage pe altul mai corupt decat toti la un loc.
Am ajuns de rasul lumii!!
In sfarsit aveam si noi un presedinte care vroia sa faca dreptate dar singur nu a putut.
La urmatoarele alegeri il voi vota tot pe el.
Fereasca Dumnezeu sa ajunga CIOBANUL sau MEDICAMENTEEEEEEE ca atunci ne-am ars.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre

Laura si bebe Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Marox, iti rezum parerea mea :

1) am votat cu Basescu si am sperat (de fapt eram convinsa) ca lucrurile vor intra pe un fagas normal.

2) pe cat de increzatoare am fost la inceput, pe atat de mare mi-a fost dezamagirea

3) Basescu a vorbit mult si a facut foarte putin (cat sa impresioneze si sa-si mentina capitalul electoral)

4) chiar daca avea grija sa nu para, Basescu a fost mereu un duplicitar si un jucator fara liniste. Nu era Patriciu, era nu stiu ce dosar, nu era dosarul, era nu stiu ce bilet, etc.

Pana si la rapirea ziaristilor (al carui adevar NU-L STIM) s-a vehiculat ideea ca Basescu ar fi facut-o anumit, ca sa-i mai creasca lui capitalul electoral.

5)cum a fost instalat, Basescu a numit in diferite functii diferiti PSD-isti (ups)

5) in dorinta aducerii lui Stolojan la Palatul Victoria, a inceput cu amenintari la adresa PNL-ului. Cel putin de un an de zile, din hoti, mafioti si profitori nu-i scoate.....si asta FARA DOVEZI.
Patriciu a fost chemat in justitie si fara nicio urmare. DE CE?

Ministrul justitiei (Macovei) a fost ferm sustinuta de Basescu, deci ar fi fost toate conditiile ca "mafia" de care zice Basescu sa iasa la iveala. Nimeni nu poate pretinde ca justitia era pe mana liberalilor si de aia s-a avut grija .

Basescu, in comparatie cu Tariceanu, a avut mereu gura mare. Dar asta nu inseamna ca si merite mai mari.

quote:
Basescu va enerva atit de mult incit asteptarea urmatoarelor alegeri vi se parea imposibila?

Eu te intreb altfel: Tariceanu il enerva pe Basescu atat de mult incat asteptarea urmatoarelor alegeri ar fi fost imposibila? Cine tot a amenintat cu anticipate si a tinut viata politica in tensiune??? Tariceanu?

NU sunt de acord cu deznodamantul de azi al Parlamentului, dar asta nu inseamna ca nu a fost un act legal si constitutional.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Aaaaaoooolllleeuuuuu!!!!
Cica in locul lui Basescu va ramane alcoolistul de Vacaroiu.
Fereasca Bunul Dumnezeu!
Mai rau de tot am ajuns!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre

Laura si bebe Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Alina....daca-mi permiti...
1. de ce ti se pare ca nu s-a intrat pe un fagas normal?!
cum era normalul asta pt tine?
2.aici nu ma bag
3.Lasa ca nici cu ceilalti nu-mi e rusine....care vorbeste mai mult? sa facem un sondaj...
4.duplicitar....mama,care e mai duplicitar dintre astia toti?!
sa mai facem un sondaj
5.ei,si ce Tari nu a instalat nimic?!
fiecare instaleaza ce crede...daca era omu' bun ce daca?
5 bis.....ma mai gandesc ...ca mi-e somn

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

In toata povestea asta nu e vorba de parlament si nu e vorba de Traian Basescu, nu e vorba de legitimitatea procesului de demitere fata de care unii isi dau cu parerea, desi n-au habar.
E vorba in primul rind de votul meu si-al celor 50% de romani prezenti la vot care au pus stampila pe Traian Basescu. Care nu-i de vinzare dupa cum vrea Tariceanu, Voiculeascu, Geoana and co.

Mergi la inceput