Parlamentul rusinii !
Raspunsuri - Pagina 14
tumpi spune:
nu-mi place politica,da parca nu ma pot abtine citind subiectul.De fel ocolesc orice subiect de genul asta.
Da parca totusi nu pot uita ca-s roman ca am crescut in tara asta,ca rudele mi-au ramas acolo.
Si desi nu l-am votat pe Basescu(defapt nici nu am votat pe nimeni), sunt pt el, mi se pare singurul presedinte care a facut ceva pt Ro.
Pai daca e asa cum ziceti voi si ca principalii candidati la presidentie sunt nenea Jiji si tovarasu Vadim nu pot spune decat
Da Doamne romanului mintea cea de pe urma
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
liliana29s spune:
L-am vazut pe Iliescu pe Antena 1, foarte multumit de trebusoara de azi. Asa mi se face o greata cind imi aduc aminte ce negru de furie era cind a pierdut Nastase dupa ce-l sustinuse ca de, o continuare a puterii era taman ce vroia el. Acum isi freaca minutele ca au reusit ce se straduiesc de 2 ani.
Nu ma intereseaza ca a vindut Base flota sau nu stiu ce minuni a mai facut ma deranjeaza ca altul mai bun nu e, nu avem de unde sa scoatem da tot cheltuim niste bani ca sa-l schimbam pe dracu cu taicasu.
Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004
Denii mic spune:
pe site-ul Camerei Deputatilor si al Senatului
www.cdep.ro, www.senat.ro
In plus e grav daca punem problema asa... il tinem pe el indiferent ce face, doar ca de altul mai bun nu e... Astfel de viitor doriti copiilor vostri? Sa traiasca intr-o tara unde nu se poate mai bine decat un presedinte care conduce prin biletele sau care stabileste ca fratele sau sa vanda curent electric scump dupa cel il cumpara ieftin de la regiile care traisc din banii pe care noi ii dam ca impozit? ca pe banii nostri d-na Udrea ne rade in fata ca de contractul de servicii avocatiale are tarif mare indiferent daca are sau nu procese? o tara in care nu ai alternative reale?
lili_ka spune:
quote:
Originally posted by Denii mic
Nu inteleg despre ce vorbim.... AUd spunandu-se ca a incercat sa lupte impotriva coruptiei si din acest motiv este suspendat, ca a incercat sa fie un presedinte jucator si acesta este motivul care i-a deranjat pe unii. Apoi citesc undeva intre ironie si scotere din context voit elemente din politca ultimuilor 2 ani, care il implica pe Tariceanu si pe alti politicieni. Totusi faptele pentru care Basescu este suspendat nu sunt discutate. Ma intreb cati dintre cei care se pozitioneaza pro sau contra au citit motiunea depusa de PSD sau avizul consultativ al Curtii Constitutionale. Eu personal le-am citit si consider ca evenimentul de azi i se datoreaza exclusiv lui Basescu... iar daca vorbim de coruptie va rog sa va amintiti si de Regii asfaltului si de ALRO ....
Daca gasim circumstante atenuante pentru razgandirea asupra hotararii de a demisiona pentru ca si altii au facut-o sa ne amintim faptul ca Tariceanu nu a fost demis de Parlament de nici o motiune de cenzura prin care sa cada Guvernul. Pe Taricenu nu l-a pus Basescu... ci un protocol al Aliantei. Deci nu ii datoreaza nimic lui Basescu. Dar Basescu datoreaza respect legii si electoratului.
Denii mic
apropo de citit memoriul. si eu l-am citit si nu am vazut nicaieri ca ar fi basescu vinovat de ceva. ami degraba cred ca este o uneltire psd -pnl. poate chiar de dinainte de alegeri. tine minte ca patriciu membru marcant in pnl a sponsorizat psd. inainte de alegeri psd stia ca va pierde alegerile sau nu va avea suficiente mandate in parlament. asa ca i-a pus pe cei din pnl sa se alieze cu pd ca sa castige voturi. iar tot jocul dublu al lui moliceanu-razgandeanu si pnl a fost premeditat. au facut in asa fel incat basescu sa fie suspendat si presedinte sa ajunga unul de la psd.
si cine poate " citi printre randuri" ar vedea multe.
copiloi spune:
quote:
Originally posted by lili_ka
din cate stiu eu , si crede-ma cunosc situatia din tara. dupa cum spuneam merg destul de des in tara si vad ce se intampla , in ceea ce-l priveste basescu s-a tinut de cuvant . tot ce ii statea in putere a facut. atat cat ii permitea functia . a condamnat comunismul , a datr drumul dosarelor securitatii, a tinut legatura cu populatia , a propus votul uninominal. si inca multe altele. cred ca mi-ar lua ore intregi sa-ti explic ce a facut basescu ce nu a facut basescu si ce nu au facut ceilalti.
basescu nu este el un sfant dar este cel mai bun de la revolutie incoace. nu doar el a fost comunist , toti am fost membri UTC unii chiat comandanti UTC .asta nu inseamna ca trebuie condamnati si sa-i judecam ca erau in liceu comandanti utc. ( la vtremea respectiva fiind alesi doar cei care erau buni la invatatura).
asa ca daca privesti in urma , in ultimii doi ani vei vedea ca bsescu a facut lucruri bune , care au mai adus lumina in viata din ro.
dar ma opresc aici ca ar mai fi multe de spus.
lili_ka
Iti raspund acum, caci am scapat de la serviciu .....
Si eu cunosc situatia din tara...daca nu ar fi fost asa, nu mi-as fi permis sa-mi dau cu parerea.
Spuneai ca Basescu a condamnat comunismul.....bravo lui, trebuia cineva s-o faca, insa gestul respectiv a fost superficial......condamnarea comunismului nu inseamna doar o prelegere in parlament, ci inseamna denuntarea tuturor celor patati....
Spui ca Basescu a dat drumul la dosare: din pacate, le pot numara pe degetele de la o mana. Nu a dat drumul la dosare, ci doar a schitat actul si le-a scos la iveala doar pe cele, care i-au convenit.
Uita-te cine a fost in timpul revolutiei la TV: Iliescu, Basescu, Roman, Berceanu, Blaga, etc.
Ce au avut toti astia in comun? Ia ghici!
Alina
lili_ka spune:
quote:
Originally posted by copiloiquote:
Originally posted by
din cate stiu eu , si crede-ma cunosc situatia din tara. dupa cum spuneam merg destul de des in tara si vad ce se intampla , in ceea ce-l priveste basescu s-a tinut de cuvant . tot ce ii statea in putere a facut. atat cat ii permitea functia . a condamnat comunismul , a datr drumul dosarelor securitatii, a tinut legatura cu populatia , a propus votul uninominal. si inca multe altele. cred ca mi-ar lua ore intregi sa-ti explic ce a facut basescu ce nu a facut basescu si ce nu au facut ceilalti.
basescu nu este el un sfant dar este cel mai bun de la revolutie incoace. nu doar el a fost comunist , toti am fost membri UTC unii chiat comandanti UTC .asta nu inseamna ca trebuie condamnati si sa-i judecam ca erau in liceu comandanti utc. ( la vtremea respectiva fiind alesi doar cei care erau buni la invatatura).
asa ca daca privesti in urma , in ultimii doi ani vei vedea ca bsescu a facut lucruri bune , care au mai adus lumina in viata din ro.
dar ma opresc aici ca ar mai fi multe de spus.
Iti raspund acum, caci am scapat de la serviciu .....
Si eu cunosc situatia din tara...daca nu ar fi fost asa, nu mi-as fi permis sa-mi dau cu parerea.
Spuneai ca Basescu a condamnat comunismul.....bravo lui, trebuia cineva s-o faca, insa gestul respectiv a fost superficial......condamnarea comunismului nu inseamna doar o prelegere in parlament, ci inseamna denuntarea tuturor celor patati....
Spui ca Basescu a dat drumul la dosare: din pacate, le pot numara pe degetele de la o mana. Nu a dat drumul la dosare, ci doar a schitat actul si le-a scos la iveala doar pe cele, care i-au convenit.
Uita-te cine a fost in timpul revolutiei la TV: Iliescu, Basescu, Roman, Berceanu, Blaga, etc.
Ce au avut toti astia in comun? Ia ghici!
Alina
stiu cine a fost la revolutie pentru ca am participat si eu . si am avut norocul sa scap in zilele acelea. asa ca pot sa-ti spun cum a fost atunci.
am spus si inainte si spun si acum basescu nu a fost securist . a gresit si el. dar oare cine nu greseste. Ad-ti aminte de cuvintele lui ISUS atunci cand femeia adultera era urmarita si aruncau cu totii cu pietre in ea:" Cel care este fara de pacat sa runce primul cu piatra" cam asa si acum oare exista cineva pe lumea asta care sa spuna ca nu a gresit ? nu cred.
iar eu isi spun ca basescu nu a fost securist .iti spun pentru ca si eu in familie am avut pe cineva care era comandant de vas si nu a fost securist.
iar legat de flota se stie prea bine ca cel vinovat de fapt este cel care in curand va fi presindele romaniei: vacaroiu.
iar legat de taricianu . stii ce zicea tatal amedeo lazarescu ( cel care l-a adoptat )de el: " toti parintii isi doresc sa aiba copii frumosi si destepti. Si eu mi-am dorit asta , dar din pacate al meu este doar frumos." si tine cont asta era parerea unui tata.
alessia105 spune:
quote:
Ce au avut toti astia in comun? Ia ghici
Pulovaru' de revolutionar a lu' Roman ...ala pe care si-l disputa acu cu Mioara ...sau poate pe Basescu ca asa cum spuneam mai devreme ..el e de vina ptr tot ce s-a intamplat in ultima jumatate de secol ...ca saracii psd-isti cat fura la putere "au avut mostenire de trista amintire "..base e de vina ptr tot !!
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
alessia105 spune:
http://www.pentrutine.net/traian-basescu.html
da-ti navala de semnati ca va platesc oamenii lui Base ( poate o ia careva de buna si maine is vedeta in ziar )
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
copiloi spune:
quote:
Originally posted by lili_ka
iar eu isi spun ca basescu nu a fost securist .iti spun pentru ca si eu in familie am avut pe cineva care era comandant de vas si nu a fost securist.
Hai mey, daca acel cineva din familia ta nu a fost securist, inseamna ca nici Basescu nu a fost?
Iar detaliul ala cu Amadeo Lazarescu ....nu are nicio relevanta aici....
Of, of, ....
Alina