Parlamentul rusinii !
Raspunsuri - Pagina 13
sirimie spune:
quote:
Originally posted by xenocidquote:
Originally posted by sirimie
Eu sper sincer sa le sufle UE in spate.
Presedintele Partidului Popular European - Wilfried Martens, si seful grupului popularilor din Parlamentul European - Joseph Daul, au remis presei un comunicat in care deplang suspendarea lui Basescu in ciuda verdictului Curtii Constitutionale. “Presedintele Basescu are o contributie majora la aderarea Romaniei la UE”, se arata in declaratia celor doi oficiali europeni.
“E regretabil ca o tara ca Romania, care tocmai a intrat in UE, a ajuns intr-o situatie de criza institutionala. Sloganul Romaniei din campania de aderare a fost “Romania e o solutie, nu o problema pentru UE”. In acest moment, procedura de suspendare a unui presedinte dintr-un stat membru creeaza probleme”, au spus cei doi.Orgel's second rule: "Evolution is cleverer than you are."
Si in Lituania a fost suspendat presedintele dupa aderare. Si atunci a fost o problema?
E important daca de acum incolo se vor respecta procedurile si daca parlamentarii vor fi la nivel european.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
alessia105 spune:
Pai uitati-va un pic la unguri ...la scandalul cu primul ministru care a recunoscut ca a minitit ptr a castiga puterea ...au fost lupte de strada ( doamne fereste de asa ceva si la noi ) si UE nu s-a bagat ...
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
tlaura spune:
oricum, ii doare undeva pe astia de UE. Ciolanu' sa traiasca, ca ei pot pleca oriunde dupa ce si-au facut plinu'!
Sunt plina de nervi, scuzati exprimarea!
copiloi spune:
quote:
Originally posted by alessia105quote:
Originally posted by sirimie
Basescu a promis ca demisioneaza la 5 minute dupa suspendare. UNDE E DEMISIA???
Sau s-a razgindit intre timp? O fi Razgindescu
La Feltena 1 ( nu mai tin minte ora ..dar parca acu la 16) a spus reportera ca si-ar fi scris intradevar demisia in primele 5 min dar nimeni nu stie cu siguranta daca s-a depus ...procedura de depunere fiind un pic mai indelungata (ceva cu curierat oficial intre palate ...)
Basescu Razgandescu Rusinescu nu-si va da demisia dintr-un simplu motiv: in caz ca ar face-o, nu va mai putea candida.
Basescu stia asta, dar totusi nu s-a sfiit sa nu ameninte cu demisia! De ce oare?
Alina
alessia105 spune:
e lasa ca nu e primu razgandeanu ... mai stim noi pe unu care s-a jucat cu nervii nostrii vreo 2 luni ... foarte bine ca nu isi da demisia si asta din 2 motive ....dupa capu meu...
1.un referend popular ar fi o superrrrr palma data parlamanetului si ne scuteste de circul politic al unei campanii electorale cu nspe mii de candidati care se bat cu pumnul in piept ca ce fac ei ...nu mai face nici Vald Tepes ...cu show-uri de 2 lei ...parca il si vad pe Rudotel sau pe Razboinicul Luminii pe un cal alb laudandu-se cu cultura care este ...macar asa stim ceva ...is pro ori contra ...
si
2. Nu l-ar lasa pe Votcaroiu sa stea prea mult la putere ca se invata si ne invata la prostii ..hac ...
parerea mea
copiloi spune:
quote:
Originally posted by alessia105
e lasa ca nu e primu razgandeanu ...
Si daca nu e primul, atunci are voie sa "sperie" institutiile statului si partidele, ca el va demisiona, nu?
De ce nu arata ca el e altfel si ca are demnitate?
Cum poti avea atunci incredere in el cand una spune, alta face?
Iar atitudinea lui e mai grava decat cea lui Tariceanu: Basescu a fost ales de popor, Tariceanu a fost numit (de Basescu, apropo).
Alina
Denii mic spune:
Politica prin ea insasi genereaza dispute, de la cele doctrinare la violente de strada.
In 2004 am votat Alianta DA, dar spre deosebire de sotul meu care credea eu am votat in lipsa de alternativa. Basescu nu m-a convins nici ca primar si e departe de modelul pe care il am eu de presedinte. Adica acel tip de presedinte despre care am invatat la drept constitutional. Comportamentul lui din ultimii doi ani m-a revoltat constant, si desi era de multe ori subiect de amuzament ca e cu blonda ca e cu Golden Blitzul... ca mai scoate un dosar.... Doar atat putem? doar un presedinte ca Basescu?
Ce s-a intamplat azi in Parlament trebuia sa se intample de mult mai mult timp.
Este punctul meu de vedere si nu am pretentia ca va v-a convinge! Dar ma bucur sa vad ca macar una din puterile statului respecta legea, iar in ultima saptamana doar puterea legislativa a demonstrat ca o respecta.
alessia105 spune:
quote:
Basescu a fost ales de popor,
Pai daca a fost ales de popor, de ce sa nu plece alungat de popor???? Eu nu imi amintesc ca poporul sa fi cerut demisia lui ..ci a lui Razgandeanu .... A lu' Razgandeanu unde e?? Si daca imi aduc aminte bine Basescu la vremea respectiva i-a cerut-o si razgandeanu ...razgandici ...s*a facut ca ploua ba ca a dat cu motoru in pom ..ba ca ma operez ..ba ca e Basescu infractor ....
Pai unde e democratia ...pe Base il alege poporu si il da afara parlamentu si pe Razgandeanu Razgandici il alege Base ...ii cere Base demisia ..si el se face ca ploua ,ninge sau dam cu motoru in pom
Denii mic spune:
Nu inteleg despre ce vorbim.... AUd spunandu-se ca a incercat sa lupte impotriva coruptiei si din acest motiv este suspendat, ca a incercat sa fie un presedinte jucator si acesta este motivul care i-a deranjat pe unii. Apoi citesc undeva intre ironie si scotere din context voit elemente din politca ultimuilor 2 ani, care il implica pe Tariceanu si pe alti politicieni. Totusi faptele pentru care Basescu este suspendat nu sunt discutate. Ma intreb cati dintre cei care se pozitioneaza pro sau contra au citit motiunea depusa de PSD sau avizul consultativ al Curtii Constitutionale. Eu personal le-am citit si consider ca evenimentul de azi i se datoreaza exclusiv lui Basescu... iar daca vorbim de coruptie va rog sa va amintiti si de Regii asfaltului si de ALRO ....
Daca gasim circumstante atenuante pentru razgandirea asupra hotararii de a demisiona pentru ca si altii au facut-o sa ne amintim faptul ca Tariceanu nu a fost demis de Parlament de nici o motiune de cenzura prin care sa cada Guvernul. Pe Taricenu nu l-a pus Basescu... ci un protocol al Aliantei. Deci nu ii datoreaza nimic lui Basescu. Dar Basescu datoreaza respect legii si electoratului.
anamea spune:
Ma intreb cati dintre cei care se pozitioneaza pro sau contra au citit motiunea depusa de PSD sau avizul consultativ al Curtii Constitutionale. Eu personal le-am citit si consider ca evenimentul de azi i se datoreaza exclusiv lui Basescu...
Poti sa ne spui si unde ai citit, sa citim si noi
Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa
poze