Megastar (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Ca Aura e partinitoare...nu e nimic nou. Dar mie mi se pare in continuare ca e penibila!!! Cred ca daca ar fi fost locul si momentul ar fi luat-o pe Andreea si un pic de par!
Nu pot sa cred ca se poate manifesta cu atat de multa ura fatza de fata asta!
Intr-adevar , parca de data asta au fost mai inspirat alese melodiile lui Catalin...dar mi se pare si acum ca Andreea este mai talentata. Catalin are intr-adevar charisma; e o prezenta care incanta si privirea si auzul..., face show...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simmonna spune:

Mie mi s-a parut usor plictisitoare finala asta. De acord, Andreea si-a demonstrat inca o data calitatile, dar parca ceva a lipsit. A lipsit show-ul.
Btw, cumva e ceva intre cei doi? Prea s-au imbratisat, pupat, tinut de mana la fiecare duet. Zic si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Da Sabina, Andreea e mult peste Catalin, indiferent de rezultatul din seara asta.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Imi pare bine ca ii revad si pe ceilalti.
Claudiu ar fi foarte bun pe muzica italieneasca, i-ar merge super la vocea si stilul lui.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tessie spune:

Mie mi-ar placea sa castige Catalin,mi se pare ca are voce foarte buna si stie sa faca atmosfera pe scena.Intr-adevar,si Andreea este foarte buna,dar inclin catre Catalin.Legat de ultima nota pe care a dat-o Iantu...a fost cam aiurea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Andreea zic eu ca poate sa emotioneze si sa ajunga la inimile oamenilor, lucru ce e vital pt un artist.
Catalin mai mult cu entertainment-ul.....

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Nu doar ca Andreea este cu mult mai expresiva decat Catalin, ci si vocea este 10 clase peste vocea lui Catalin, deci, s-a facut o mare nedreptate.
Mai dati putere publicului!
De bataieli pe scena sunt satula, doar e plina muzica romaneasca de fustite scurte, voci proaste, muzica jenanta, si bataieli ieftine.
Asta ne place, asta avem.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

.....
ce sa zic...asta e:)

intr-un fel e bine ca nu a castigat, numai sa o vada cine trebuie....

nu uitati, Concursurile sunt pentru cai!!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

.....
ce sa zic...asta e:)

intr-un fel e bine ca nu a castigat, numai sa o vada cine trebuie....

nu uitati, Concursurile sunt pentru cai!!

Nu am nici cel mai mic dubiu in privinta carierei Andreei.
Daca cei in masura nu sunt capabili sa o promoveze, imi fac eu firma de impresariat artistic si o promovez.
Oricum trebuie facut ceva in tara asta, ca la capitolul muzica (nu ma refer la cea culta) stam prost de tot.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Buna,
Eu nu am scris pana acum dar am urmarit subiectul. Si eu cred ca Andreea canta mai bine dar personal mi-am dorit sa castige Catalin, am si votat de doua ori pt el. Mie mi se pare ca are mai mult farmec si mai multe sanse de a reusi. Faptul ca a reusit sa castige desi cei de la Chisinau nu au dreptul sa voteze spune multe despre priza pe care o poate avea la public. Chiar daca a ajuns in finala si are o voce foarte buna, eu nu cred ca Andreea va reusi sa-si faca o cariera muzicala, poate doar la opereta; cred insa ca Mara, Deea si Camelia (care a inceput sa-mi placa dupa ce a iesit din concurs) vor reusi.

Croco

Mergi la inceput