Megastar (2)
Raspunsuri - Pagina 7
Sabina spune:
hahaha, de parca la muzica culta stam bine...promovare ZERO!!!
da nu mai deschid discutia...ca ma enervez.
Asta e.Ii urez succes lui Catalin...
pe de alta parte, si daca ar fi castigat Andreea...ce??
iti dai seama ca NU are cine sa-i compuna piese?? ca la noi melodiile sunt penibile in primul rand?
chiar Andra si Nico au melodii destul de slabe.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina spune:
mie mi se pare ca dintre tpoti, sanse reale cu melodii potrivite au asa:
Andreea, Cristina, Claudiu si Kamelia.
Kamelia ar putea fi Norah Jones fara probleme, blues si jazz canta f bine, si sincer imi place timbrul ei.
Croco, Andreea nu poatecanta opereta, ce ai auzit la musc-hall nu e edificator, pt opereta iti trebuie voce ca la opera.
desi, la cat de frumos ii suna vocea in registrul acut si la cat de frumoasa e, poate ca Maria Slatinaru Nistor ar scoate artista lirica din ea, ce zici Crinuta:))))
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
crinuta spune:
Pai eu ce zic, stam groaznic la compozitori, dar stii ce e mai grav.... e ca asa zisii compozitori nu-si dau seama cat de slabi sunt.
In concluzie, in tara asta se promoveaza muzica de proasta calitate, pentru ca publicul cumpara si asculta muzica de proasta calitate, deci cu ce ar trebui sa incepem?
Ne mai si miram ca nu facem nimic la Eurovision, cu toate ca voci bune avem.
Eu am mai spus-o: nu ascult muzica romaneasca. Foarte rar mi se intampla sa imi placa o piesa.
In casa nu am aproape nimic romanesc si nu merg la concertele trupelor romanesti, ca m-as plictisi ingrozitor.
Sper ca Andreea sa fie suficient de norocoasa incat sa intre in legatura cu oameni importanti.
I-ar trebui cineva care sa se ocupe de imaginea ei, de prezenta scenica, de felul in care arata, se imbraca, vorbeste.
E inca imatura, insa, eu cred in ea, in vocea si talentul ei.
Nu e musai sa reuseasca in Ro, daca e fata isteata se poate descurca oriunde.
Eu sunt fascinata de vocea ei, si cu siguranta m-as duce la concertele ei, ceea ce n-as face in cazul lui Catalin, care ma plictiseste.
Nu canta rau baiatul, dar e departe de ceea ce inseamna un Megastar.
Camelia nu mi-a placut si nu-mi va placea vreodata, la fel ca Laura si Ana, in schimb le sustin pe Cristina, Deea si Mara.
Si Claudiu are sanse, mai ales pe un anumit gen. E talentat baiatul.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
grati.ela spune:
Ca mamaia a fost partinitoare nimic nou, dar mie-mi venea sa vars cand vedeam fata tigancii anorexice verde de invidie ca exista fete normale, frumoase si talentate! De cateva editii ii tinea isonul Aurei Urzicareanu dar la final a scuipat veninul. Nu-i nici o problema: negrul din cerul gurii nu se sterge iar despre iluminare n-are rost sa discutam. Nu-mi pare rau ca a castigat Catalin...vorba Sabinei, Andreea are voce de necontestat si sigur a fost auzita... Catalin are farmecul lui, aduce un pic a Banica Jr.
Sa zic ceva si de intalnirea cu cei de la Universal...si mujerele de acolo au impuns un pic poponeata Andreei...
Ca pentru final: bravo Catalin si mult succes Andreea!
crinuta spune:
Bine ca ai adus in discutia intalnirea cu cei de la Universal.
Mie una mi-au lasat o impresie tare proasta cei de acolo.
M-au enervat cumplit prin atitudinea lor!
Crinuta si Rayan
croco21 spune:
Sabina, nu zic ca nu ai dreptate dar probabil tu vorbesti ca un cunoscator. Eu nu ma pricep, vorbesc ca un spectator; ca sa reusesti ai nevoie in primul rand de o prezenta deosebita, de o capacitate de a atrage simpatia publicului si bineintes de niste piese mai de Doamne ajuta. Din tot concursul asta mi mi s-au parut simpatici Catalin, Mara, Camelia, Alexa (uitasem de ea) si Deea (in ordinea asta). Recunosc ca de Camelia nu prea mi-a placut cat a fost in concurs, mi-am schimbat parerea dupa ce a iesit. Pe Cristina nu o ajuta prezenta scenica iar Brigita (pe care am cheltuit vreo trei dolari) nu are nimic in plus fata de cei care exista deja in showbiz.
Croco
Sabina spune:
cred ca Andreea a pierdut...stit cand?
cand n-a stiut ce sa zica atunci cand a fost intrebata ce sa faca.S=a emotionat si n-a reusit sa fie pe faza, sa gaseasca o fraza tare, ceva convingator.A derutat-o si malitiozitatea Aurei....
Crinuta, eu ii reprosez Kaneliei ca are tendinta de a nazaliza uneori, da sotu meu a ramas traznit de vocea ei:))).Si stii ca el le considera maimute pe toate:)))))))(glumind, bineinteles...dar il cunosti)
crinuta spune:
Croco, prima conditie pentru a reusi in aceasta meserie este sa ai voce, si fara suparare, dar este limpede ca Andreea il ia cu mult pe Catalin la acest capitol.
Crinuta si Rayan
Sabina spune:
pai Croco, eu inteleg perfect lucrul asta, ca show-ul conteaza.Insa ...hai sa fim seriosi, cat mergem la concerte si cat ascultam acasa muzica?
daca il asculti pe catalin cu ochii inchisi...greu te emotionezi.
sau hai sa-ti dau un exemp,u celebru.Celine Dion.Nici frumoasa de pica...nici dansatoare,..... si totusi??
a cucerit pe toti necunoscatorii.
crinuta spune:
quote:
Originally posted by Sabina
cred ca Andreea a pierdut...stit cand?
cand n-a stiut ce sa zica atunci cand a fost intrebata ce sa faca.S=a emotionat si n-a reusit sa fie pe faza, sa gaseasca o fraza tare, ceva convingator.A derutat-o si malitiozitatea Aurei....
Crinuta, eu ii reprosez Kaneliei ca are tendinta de a nazaliza uneori, da sotu meu a ramas traznit de vocea ei:))).Si stii ca el le considera maimute pe toate:)))))))(glumind, bineinteles...dar il cunosti)
Andreea pierde cam mult cand vorbeste. De aceea am si afirmat ca are nevoie de cineva, un consilier de imagine, cineva care sa o ia de la 0 cu ea. E mica, imatura, dar... totul se poate invata.
Din punctul meu de vedere, un alt moment in care a pierdut puncte ( cel putin pe mine m-a enervat, mama mi-a spus ca fiind foarte nervoasa/emotionata nu se putea stapani), a fost momentul cand, dupa a doua piesa, Iantu se pregatea sa spuna ceva, si ea in loc sa asculte, fredona. Nu se face asa ceva, nu suntem la gradinita.
Mai grav este ca dupa ce i-a atras atentia, a continuat.
Insa, eu sunt obiectiva si nu m-as lasa influentata de asa ceva, deoarece pana la urma asta e concurs de interpretat, nu de altceva.
Ai dreptate, e posibil ca atunci cand intrebata fiind ce crede ca va face, nu a fost in stare sa dea un raspuns clar si raspicat, a pierdut ceva voturi.
Ar fi trebuit sa spuna ceea ce isi doreste ea, dar si intrebarea asta e aiurea " cum te vezi peste 5 ani", imi aminteste de interviuri pentru job, si recunosc ca si mie mi se pare o aiureala sa intrebi asa ceva.
Poti intreba " ce iti doresti tu pentru urmatorul interval de timp", cum te vezi continuand dupa incheierea concursului, etc.
Crinuta si Rayan