Megastar (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jollie spune:

Votez Andreea!

Desi preferata mea era Cristina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Nu stiu daca ati vazut carcotasii. Am prins doar sfarsitul emisiunii. A cantat si Andreea, singura (nu stiu daca si Catalin a cantat singur, inaintea ei, dupa ea insa nu a cantat decat cu grupul). Si nu ma asteptam, dar m-a dezamagit... Sambata voi vota. Nu stiu cu cine, dar voi tine cont si de voce si de prezenta scenica, de absolut tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

cred ca acum totul tine de noroc....
....50-50....

a venit primavara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by cl

Nu stiu daca ati vazut carcotasii. Am prins doar sfarsitul emisiunii. A cantat si Andreea, singura (nu stiu daca si Catalin a cantat singur, inaintea ei, dupa ea insa nu a cantat decat cu grupul). Si nu ma asteptam, dar m-a dezamagit... Sambata voi vota. Nu stiu cu cine, dar voi tine cont si de voce si de prezenta scenica, de absolut tot.

De ce te-a dezamagit? Eu nu am apucat sa o aud, nu am avut timp, dar totusi vreau sa inteleg ce anume te-a dezamagit in interpretarea ei.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Am ascultat de mai multe ori piesa Listen si sincer mi se pare ca Andreea a cantat mai bine decat Beyonce

a venit primavara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Pentru cine intreba de a 2-a editie da am auzit ca va mai fi la toamna iarasi. Yupi!!!
In legatura cu Carcotasii au cantat si Catalin singur (Kiss) si Andreea singura (She works hard for the money) si apoi toti 12 piesa de grup. Mie mi-a placut foarte mult cum a fost imbracata Andreea tinereste nu "ca o doamna".

Mergi la inceput

Aoleu frate ce piesa si-a ales Andreea. Sper sa nu cante doar piese romanesti ca ma impusc. Pur si simplu nu suport muzica romaneasca.
Fata asta nu invata nimic din criticile aduse legate de alesul pieselor?
Aia e piesa de concurs?
Si m-au mai si enervat CRBL si Iantu ca i-au dat 8. Pai ei voteaza piesa sau interpretarea? Indiferent ca piesa e proasta, interpretarea n-a fost de 8.
Ce sa mai zic ca ma enervez...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu am deschis tarziu, am apucat de la primul duet doar sa vad...
ce note le-au dat, spuneti-mi si mie va rog:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Mai, nu mai stiu notele pe dinafara.
Amandoi au luat atat 10, 9, 8 ( Catalin si 7), dar stii bine ca nu conteaza notele...., ci votul publicului.....

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pai cam asta vroiam, nu exact, nici chiar asa
mie imi e f clar,. Andreea e la 5 clase peste Catalin, si ultima nota a lui Iantu a demonstrat=o.
Aura e partinitoare, eu nu cred ca nu si-a dat seama de valoarea Andreei....

eu am votat-o pe Andreea, n-am bani de mai mult de-un vot...si-asa mi se pare ca-i imbogatesc pe aia de la Vodafone aiurea, dar..:)))))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput