Megastar (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

A inceput editia a 2-a...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Deocamdata nimic interesant, vocile concurentilor sunt necizelate, mai au mult de lucru. Un lucru as avea de obiectat: cum poate Despot sa faca o afirmatie ca aceasta (dupa ce a bagat nu stiu cate bete-n roate ultimei concurente): "... dar, hai, pt. ca a castigat Rapidul iti dau 9". Adica daca nu castiga Rapidul ii dadea 6, sau cum? Adica pt. el a da note bune inseamna sa fie intr-o pasa buna, si invers? Cum s-or fi simtit ceilalti concurenti auzind asta? "Ce pacat ca n-am fost eu ultimul/ultima, sa-mi dea si mie o nota buna auzind ca a castigat Rapidul." Si-n plus, toate aerele alea a lui de plictisit, de a da note-n sila... Daca nu-ti place, du-te dom'le si lasa pe altu'n juriu! Lasa-neeeeeeeee!!!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

urmeaza ARDEALUL! Succes

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magh spune:

Din cate am inteles urmeaza Banatul.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by magh

Din cate am inteles urmeaza Banatul.

ba Ardealul
http://megastar.primatv.ro/

Andrada

Mergi la inceput

Da tot moldovenii is cei mai buni.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by magh

Da tot moldovenii is cei mai buni.

..pana acum........

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Intr-adevar, urmeaza Ardealul, am vazut promo-ul.
Ma bucur ca s-a reactivat acest topic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

quote:
Originally posted by atb

Deocamdata nimic interesant, vocile concurentilor sunt necizelate, mai au mult de lucru. Un lucru as avea de obiectat: cum poate Despot sa faca o afirmatie ca aceasta (dupa ce a bagat nu stiu cate bete-n roate ultimei concurente): "... dar, hai, pt. ca a castigat Rapidul iti dau 9". Adica daca nu castiga Rapidul ii dadea 6, sau cum? Adica pt. el a da note bune inseamna sa fie intr-o pasa buna, si invers? Cum s-or fi simtit ceilalti concurenti auzind asta? "Ce pacat ca n-am fost eu ultimul/ultima, sa-mi dea si mie o nota buna auzind ca a castigat Rapidul." Si-n plus, toate aerele alea a lui de plictisit, de a da note-n sila... Daca nu-ti place, du-te dom'le si lasa pe altu'n juriu! Lasa-neeeeeeeee!!!

Adriana

Pai cred ca nu el a tinut neaparat sa fie in juriu, ci a fost chemat de catre Prima.... Si atunci isi permite sa faca cum vrea el... ca n-o sa-l dea nimeni afara.
MIe imi place cand zice doamna Aura: "MI-a placut cum ai cantat bla bla bla ..si ca sa te incurajez iti dau opt!
Opt?!!!

Mergi la inceput

Deci tot moldovenii...

Mergi la inceput