Megastar (2)
Raspunsuri - Pagina 10
lulu_boches spune:
quote:E vazuta foarte bine bine de creatorii de la noi, cica se imbraca foarte bine , mie mi se pare ca vesnic are rochitele neterminate.
Originally posted by crinuta
Asa este Oana.
Si Raicu m-a enervat, a fost penibila. Eu o puneam la punct in locul Andreei. Cum si-a permis sa ii spuna " nu mai comenta"???????????Se credea la scoala, sau ce?
Iar de cum se imbraca si cum se coafeaza, ce sa mai zic, e jenant.
Chiar nu au stilisti buni la Prima?
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)
cl spune:
Acum si eu, la spartul targului...
Mie Andreea mi s-a parut cu tupeu, sfidatoare si sigura pe victoria ei. Poate ca mi s-a parut, dar asa am vazut-o. M-a enervat si la faza cu cantatul, in timp ce vorbea cu Iantu, atitudinea ei mi s-a parut sfidare si nesimtire, fara suparare. Repet, mi s-a parut ca e sfidatoare, s-a crezut superioara si sigura de succes. Am vazut si reactia ei cand astepta rezultatul final, era asa de sigura de ea! Si cu cei de la Universal nu mi-a placut si Aura Urziceanu a avut dreptate cand i-a spus ca trebuie sa fie ea si nu copia cuiva. Si nu mi s-a parut mai buna decat Catalin. Catalin a castigat pe merit (parerea mea). Ca Andreea are voce buna, nu contest, dar nu m-as duce la un concert cu ea (dar i-as cumpara cd-ul). Daca vreau sa ma distrez, ma duc la un show. Daca vreau numai muzica buna, ma duc la un concert simfonic, la opera sau imi pun un CD acasa. Si nu cred ca e superficial Catalin. Este un copil talentat, care munceste mult, canta la pian, la chitara, compune. NU, nu cred ca e superficial si cred ca va fi vedeta nu doar de-o vara. Eu le urez bafta amandurora.
edit: scuze, am facut o greseala maaaaaaareee si trebuia sa o corectez
Sabina spune:
claudia, eu am alta varianta.
Andreea stia exact cine va castiga, asa ca s-a comportant je m'en fiche, cant bine si in rest sunt eu, fara sa ma tem...
:))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
cl spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Andreea stia exact cine va castiga, asa ca s-a comportant je m'en fiche, cant bine si in rest sunt eu, fara sa ma tem...
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Nu cred . Le-am observat bine reactiile. Catalin era terminat, Andreea jubila si da, aici ai dreptate, chestia cu " je m'en fiche" a caracterizat-o, dar a fost datorita sigurantei ei, se vedea deja mare star. I-am studiat foarte bine si sunt si genul care observa bine detaliile (defect profesional, recunosc ). Imi place vocea Andreei, e si frumusica, dar atat. M-a deziluzionat comportamentul ei. Ei, eu le urez succes.
Oana spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Sabina, varianta ta este corecta, va spune cineva care a urmarit toate discutiile de pe forumul Megastar si acolo chiar ea Andreea a intrat pe forum si a explicat fanilor ei adica celor care au sustinut-o in concurs ca a avut acea atitudine pentru ca din comportamentul de dinaintea finalei al celor de la Universal si al juriului ea stia ce se va intampla stia ca va iesi Catalin, deci a fost o forma de protest din partea ei acel comportament un fel de "hai sa se termine treaba asta mai repede, jocurile sunt facute deja, eu imi fac treaba si gata". Ea a stiut ca nu va castiga din felul in care s-au purtat cu ea producatorii la cina cea de taina dinaintea finalei...
nemary spune:
eu cred ca se stia castigatorul cu mult timp inainte de marea finala. si asta s-a vazut chiar din seara duelului dintre Catalin si Andreea, cand au fost salvati amandoi.
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
april spune:
...si voturile??? nu au insemnat nimc??? cum asa?
a venit primavara...
serbare-Gradina de legume
cl spune:
Eu nu cred ca s-au tras sfori. Vulpea cand n-ajunge la struguri, spune ca sunt acrii. Iar daca Andrea a mai si comentat cum ati spus, chiar nu mai am ce spune! De fapt, cum putea sa-si jusifice comportamentul? Unii nu stiu sa piarda cu demnitate.
crinuta spune:
Ba e foarte posibil sa se fi stiut clar cine va castiga, iar asta s-a vazut atat din atitudinea juriului, cat si a celor de la Universal.
Nu a fost un rezultat corect. Pur si simplu ei cautau ceva, un anumit tip, model, iar faptul ca Andreea este mai talentata si dpdv al vocii e mult peste Catalin n-a mai contat, insa, conteaza pentru cei ca mine.
Nu suport nedreptatile, ma revolta cumplit.
Abia astept sa scoata Andreea album ca sa i-l cumpar, pentru ca imi face o reala placere sa o ascult cantand.
Ca e imatura, necoapta, mai scoate perlute, sunt de acord, dar nu las asta sa imi influenteze decizia.
Putea fi si muma padurii, nu ma interesa, asa cum nu ma intereseaza nici un alt aspect in afara de cel legat de cantat.
Iar despre felul in care pierdut, nu pot spune multe. Eu n-am auzit-o comentand, desi era indreptatita. Este firesc, nu vad nimic rau in asta.
Eu sunt dezamagita de organizatori, de rezultat, si sincer, nu cred ca va face mare branza Catalin.
Mai degraba vor face cariera Cristina, Deea, Brigitta sau Claudiu.
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
Am reascultat melodia " When you believe", cea din duelul Deea-Cristina.
Pentru mine a fost cel mai frumos duel, cea mai reusita piesa din tot concursul.
Asta numesc eu piesa buna, compozitie de calitate, iar Cristina si Deea au cantat-o super.
Mi-a parut rau pentru amandoua, dar sper sa reuseasca, deoarece au voci foarte bune si sunt talentate.
Crinuta si Rayan