Megastar (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by dearChris

quote:
Originally posted by atb

Deocamdata nimic interesant, vocile concurentilor sunt necizelate, mai au mult de lucru. Un lucru as avea de obiectat: cum poate Despot sa faca o afirmatie ca aceasta (dupa ce a bagat nu stiu cate bete-n roate ultimei concurente): "... dar, hai, pt. ca a castigat Rapidul iti dau 9". Adica daca nu castiga Rapidul ii dadea 6, sau cum? Adica pt. el a da note bune inseamna sa fie intr-o pasa buna, si invers? Cum s-or fi simtit ceilalti concurenti auzind asta? "Ce pacat ca n-am fost eu ultimul/ultima, sa-mi dea si mie o nota buna auzind ca a castigat Rapidul." Si-n plus, toate aerele alea a lui de plictisit, de a da note-n sila... Daca nu-ti place, du-te dom'le si lasa pe altu'n juriu! Lasa-neeeeeeeee!!!

Adriana

Pai cred ca nu el a tinut neaparat sa fie in juriu, ci a fost chemat de catre Prima.... Si atunci isi permite sa faca cum vrea el... ca n-o sa-l dea nimeni afara.
MIe imi place cand zice doamna Aura: "MI-a placut cum ai cantat bla bla bla ..si ca sa te incurajez iti dau opt!
Opt?!!!

- - - - - - -
vau dagoste

a glumit omul!!!! Chiar asa , nu aveti simtul umorului?
Putea sa spuna "pt. ca azi am mancat un gyros iti dau 10" .

Mie mi-a placut cum a cantat azi Anemona melodia lui bjork ......da' probabil sunt paralela cu muzica

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Io ma dau mare ca am facut o scoala de muzica si deci nu sunt absolut paralela cu treaba asta, dar tot n-am reusit sa inteleg de ce a fost atat de criticata Anemona...sau de ce a fost salvat de juriu baiatul ala care a cantat "Let me entertain you". Probabil scoala mea de muzica e depasita. Sorry.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Foarta slaba prestatia ardelenilor. M-au dezamagit.
Cine e donsoara Ramona? ca eu nu-i cunosc parintii de pe la TV...cica ar fi cantareti de muzica populara.....

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

destul de slabi au fost si banatenii. baietii au avut intr-adevar voci bune, dar nu m-a dat pe spate nici una.

Mari 29+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Nu au fost teribili banatenii, dar mult mai buni decat cei din Ardeal. Mie mi-a parut rau ca au fost atatia baieti cu voce buna dar insuficient cizelata. Din cauza asta au avut mult de pierdut...
Mi-a placut insa ca toti au avut melodii tare frumoase, mult mai bine alese decat in alte situatii.
Data viitoare ce o sa fie, stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Edessa
Data viitoare ce o sa fie, stiti?

urmeaza bucurestenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Slab de tot s-au prezentat bucurestenii! Nu zic neaparat ca nu au cantat bine, cat ca nu am prea vazut talente...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magh spune:

Imi poate spune cineva, va rog, cine este finalist la Bucuresti, si cine a fost trimis mai departe de juriu?
Nu am reusit aseara sa vad finalul concursului, si nici azi reluarea...
Mersi mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Daria a castigat, iar alesii au fost: Andrei, Pavel si Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Parerea mea: concurentii de anul acesta au fost mai slabi decat cei de anul trecut....mult mai slabi.
Sunt tare curioasa cine-o iesi megastar.......

fulguletzul meu

Mergi la inceput