The best of aug-sept-oct 2004 (124)
Raspunsuri - Pagina 27
danina spune:
A cand descarcam pozele mi-am adus aminte de cateva faze haioase de acolo. Mancau fetele astea mici cate un porumb, stand pe banca si dintr-o data incepe lumea sa le fotografieze, la care cunmatul meu sarea si zicea "five leva please" sa le fi vazut fetele ....erau nemti si suedezi, ca saracii chiar credeu, pana le spunea ca glumeste.
Noi curajosii, inafara de Ana care a zis ca sa ii plateasca cineva ca ea nu se urca, ne dam intr-un carusel noaptea cu tot cu fete. Mama mia cand a inceput sa urce, sa ne fi vazut cum taceam malc si rupeam bara, care era pe mijloc, ca nu mai incapea de maini. Sotul meu se tinea cu amandoua, iar Dia nu avea nici o treaba se plimba de pe un scaun pe altul, ce sa mai admiri peisajul, ca nu se mai uita unul in jos nu ne mai trebuia nimic doar cu coada ochiului.
Gata am pus pozici din aventura noastra din Bulgaria aici in POZE VACANTA
Mor de cald aici in Bucuresti ...daca nu as fi cu firma si banii de aici, sa le mai rezolv ,sa mai pot sa fug zau ca nu m-as uita in urma si imi pare rau ca am adus-o pe Dia de na eu incapatanata. Da fugim nici o grija.
Danina si
Diana - strengarita familiei
Poze 2006
DIDIUTZA
aissa spune:
Va multumesc fetelor, ma bucur ca va place pitica mea! Abia astept sa ma uit si eu la pozele Daninei (vedeti cat a contat ca ne stiam si din poze, ma uitam la sotul ei la piscina si nu stiam de unde sa-l iau asa ca l-am urmarit pana am vazut-o si pe ea si am facut coenxiunile).
Cat despre palmute la fund si noi mai prestam acum adusi uneori la limita de dracusorii domnisoarei dar la fel de lipsiti de succes. Ba mai imi si aud "taci a gura" (taci din gura) daca mai si comentez. ![]()
Bulgaria, 2007
pufymic spune:
Raluca ce bine arati!!!!Ce slaba esti!Si fara burta!
Iar Iopana s-a lungit!Si e tare scumpa!
Danina super si pozele voastre!Ce mare a crescut si Dia!!!!!si frumoasa!
Na fug in pat ca dorm gongolinii
!Noapte somnoroasa!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
Naty spune:
Pufy multumesc mult, dar sa sti ca eu nu ma consider slaba. Inca mai suspin dupa silueta de dinainte de a o avea pe Ioana, nu m-am impacat nici acum cu gandul celor 5 kg in plus, de care nu cred sa mai scap vreodata.
Danina merci, asemenea. Mie nu mi se pare asa slaba Didiuta, e exact cum trebuie. Nici Ioana mea n-are mai multe kg. De fapt, ultima oara am cantarit-o acum cateva luni si avea vreo 13, nu cred sa fi luat prea mult intre timp.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
danina spune:
Aissa am vazut si eu pozele voastre si bubuta lui Alex sunt frumoase si imi amintesc de nisipuri, dar ce pacat ca a trecut asa de repede.
Tati insista sa plecam si sa fugim de canicula, dar eu nu vreau pt ca e nebunie la birou si cat am fost plecati mai ales eu si-a luat-o lumea in cap. Voi va mai certati cu colegii? Ca astia de cand am un concurs in firma e invidie mare nu gluma.
Danina si
Poze 2006
DIDIUTZA
CRISMIR spune:
Heheheh,ce de poze frumoase am vazut!
...cu puiuta AISSEI
,cu creata RALUCAI
(chiar,mai ce Dumnezeu
sa mai slabesti,arati tare bine
) si cu papusa DANINEI
...frumoase toate fetitele si mamicele
!!!
Si mi-a placut si hotelul vostru din Bulgaria,am vazut ce conditii faine,misto tare!!!
RALUCA,
frumusica ta pt engleza si tot inainte!!!![]()
DANIELA
si felicitari pt job!..eu insa te felicit si pt decizia ta,care m-i se pare super!!!
![]()
IOANA
si succes cu piticii in continuare
....da mai,asa e ,nu conteaza cu cine seamana,era doar o constatare![]()
,sa fie sanatosi ca asta conteaza!!!
Noi nu avem noutati,doar ca Robert iar a intrat intr-o faza de tot ce ii zic e "nuuu"
...si parca iar nu ne mai intelegem,dar asta e...ii place puiului mic sa-mi puna nervii la incercare
...in schimb ii multumesc lui Dumnezeu ca e sanatos!!!
Cu pampersul stam foarte bine...si in parc imi zice ca face pipi si caca,azi chiar am lasat un trofeu si la parc
...sa o vedeti pe mami cum curata din iarba cacatelul
...da fericita ca puiul nu a mai facut pe el
![]()
Gata,va
pe toate ,fug la nani!...sa auzim numai de bine!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Naty spune:
Neata!
Mirela merci 
Voua, felicitari pentru ca ati scapat de pampersi! Ioana a facut doar o data caca afara si tot asa, am strans cu un servetel
Culmea e ca eram la o petrecere in aer liber si eram eleganta, cu tocuri si strangeam caca prin iarba ...
Dupa masa plecam la Ioana! De abia astept, mi-e un dor de ea ... Cred c-o pup de-o innebunesc!
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
lorena_andreianu spune:
Fetele, n-am mai apucat sa intru ca am intrat intr-o spirala administrativa mai rau ca in Ro!
Am revenit cat de cat cu datoria: poze de la eco.
Eco am facut-o "in familie", am fost si cu ai mei baieti. Cel mic a fost f impresionat de bataile inimii (ca si mine, de altfel). Acum cand puneam pozele pe net, a remarcat ca poza cu ritmul cardiac e de la bebe si facea "bum bum bum" ![]()
Abia azi ajung sa-mi fac analizele.
Am apucat sa vad si pozele noi ale Aissei, Daninei, Ralucai (pe care mi-a facut placere s-o revad). A propos, sa n-o credeti fetelor! e o schiloada!!! 
A, sa ma laud si eu! Mirela, cred ca ai nostri se tin unul dupa altul. De o sapt face kk la toaleta! Doamne-ajuta! Mai e scutecul de noapte, biberonul cu lapte dimineata si seara si gata! 
Va pup pe toate si revin curand.
We placut va doresc!
Mitza
cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
danina spune:
Lorena am vazut pozele si mi-au dat lacrimile asa de emotionanta m-am simtit, sa fiti sanatosi amandoi si iti doresc o sarcina usoara. Eu imi mai doresc un bb dar in gand deocamdata nu am curaj sa il fac si nu stiu cu sanatatea...
Crismir fain cu culesul am ras... si de Raluca ca am avut faza asemanatoare sambata trecuta, nu a vrut la wc ci in tufis in parc si eram cu trena si toate cele prin bscheti sa faca Dienutza mea kk. Dupa ce a facut a exclamat "ah ce bine m-am simtit acum" imi venea sa o manac.
Danina si
Poze 2006
DIDIUTZA
mina spune:
Salutare,
cine se lauda cu copil scandura la 14 kile si ceva??? Al meu are 13, 4 cu ranita in spate. Glumesc, chiar atat are imbracat in chiloti si maieu. Tot slabatura dar cata vreme e sanatos nu prea ma pot plange....
De cand nu ne-am vazut notam urmatoarele realizari:
- facut pipi direct la toaleta pe colacel de ala de adaptare
- facut kk in natura (tinut de mami, vai coloana ei) in pozitia scaunel
- dormit singur in pat de 2 zile (ca noi tot 3 in formatie dormeam in patu conjugal). Aseara din nimic tati zice: matei, nu vrei sa iti dam tie sufrageria (unde facuram acu cateva luni pat pt el) sa fie camera ta? .. si a prins sugestia, si-a luat copilul meu pernuta, paturica si biberonul si s-a instalat in patul lui...ba chiar ne=a dat afara inainte de a adormi!!!!! si a adormit singur, pe intuneric!!!!!
In seara asta s-a mai destramat vraja, a inceput cu figurile ca da, ala e patul lui, dar ma invita sa dormim impreua....ca i-e frica singur....Mamicile cu experienta...cum trecem de fricile astea?
In fine, l-am adormit si l-am lasat. Cu multe pilote si perne in jurul patului, sa nu se loveasca daca cumva cade. O realizam noi si pe asta si dupa aceea urmatorul obiectiv e dna suzeta...ca ma calca pe nervi, parca e vrajit de nu se lasa de dansa....
Va pup si noapte buna
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului