The best of aug-sept-oct 2004 (124)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Am revenit si noi din vacanta si multumesc fetelor pt urari si gandurile bune.
Surpriza ghiciti cu cine m-am intalnit in Bulgaria, ba am stat si la acelasi hotel cu AISSA si Alexuta, nici daca ne vb cred ca nu ne intalneam. Ea l-a recunoscut pe sotul meu, dupa care si pe mine.
Alex e o frumusete de fata, la fel ca parintii de altfel si chiar m-am bucurat ca ne-am vazut, chiar daca fiecare pitica cu treburile ei iar la locul de joaca au fost tare haioase. Stiu ca azi se intoarce si Aissa asa ca o astept sa vad ce a mai facut. Am si poze dar inca nu sunt descarcate. Noi ne-am distrat dar am fost un pic dezamagita de preturile lor.

Lilia sa stii ca nu e chiar inalta e de statura medie fata de copii de varsta ei ,insa nu am masurat-o. Da o tarancuta, asa haioasa a fost atunci . Masina are Casco, dar inainte sa plecam sotul si-a pus si o alarma la vreo 26 de milioane sa fie el sigur si cand am ajuns acolo, am parcat-o intr-un loc de doar cu macaraua o scotea, ca altfel nu aveau nici o sansa asa de aglomerat era de masini una peste alta.

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDIUTZA

Mergi la inceput

A si era sa uit gata noi am scapat definitiv de pampers am de dat un bax ca avem 2 sapt fara el si nici nu se pune problema sa il mai suporte.

Cu bubu insa avem lupta sa vedem cum reusim si cu el.

Patrice poate data viitoare treci mai mult si te astept in vizita mai lunga. Acum am revenit putin in Bucuresti ca am niste trebi cu firma si stau pana la sfarsitul lunii dupa care o duc pe Dia la bnici sa ne putem desfasura.

Poze 2006 DIDIUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am venit si eu de la mare, am pus si poze! A fost super cu exceptia manutei arse a lui Ale (a bagat-o in apa clocotita la dozator) si a faptului ca nu vrea in apa. Si da, mare surpriza am avut, in afara de Danina m-am mai intalnit cu 2 fete de pe DC, eram o mica comunitate acolo. Oricum se vorbea aproape numai romaneste, au si adus aia animator la hotel roman, barmanii ne rugau mereu sa le spunem cum se zice la...diverse, ca vor sa invete romaneste. Ne-am distrat in fiecare seara la mini discoteca, a mers si Ale de 2 ori si la clubul piticilor dar cu mine langa ea, ne-am plimbat, ne-am odihnit....din pacate am revenit la caldura de aici si nu stiu daca mai ajungem undeva anul asta.
Pampers nu am mai pus decat noaptea, ca e plin-plin dimineata deci inca nu putem sa renuntam la el, iar suzeta....e inca prezenta. Eu as fi amatoare de solutia aia pt suzeta, auzisem de ea dar nu aveam cum sa fac rost de ea.
Bulgaria, 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna!

Patrice vreau eu solutia!
Voua - distractie placuta in continuare.

Mirela Doamne vce spaima ati tras!
Mi-e mie frica de mor de lift, m-am luptat mult cu Ioana s-o invat sa nu intre niciodata prima (ma gandesc ca e usoara si paote oricine sa cheme liftul cu ea). Acum am invatat, saptamana trecuta m-a uimit intr-o zi ca era in fata usii liftului si cand acesta a ajuns la etajul nostru s-a dat la o parte sa intru eu prima. Am premiat-o

Danyce sa sti ca eu ii spun lui barbatu-miu intr-una cum cred ca trebuie sa se comporte cu fata, dar eu zic eu aud. El e de parere ca eu o cocolosesc, zice ca trebuie s-o lasam mai libera.
In alta ordine de idei si eu la fel am jurat ca nu o sa o ating niciodata.
La noi nu da absolut nimeni in ea, orice ar face.
Desi taica-su e mai aspru ca mine si o cearta intr-una, ea nu asculta decat de mine. De regula o iau cu vorba buna si tine, daca face ceva foarte rau, tip la ea si atunci se sperie tare, stie ca mami o cearta doar daca e ceva grav si nu mai repeta.

Mina povestea ta "sounds familiar".

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Eu ce sa zic ii mai dau cate una la fund, dar asta de curand, de cand nu se mai poate altfel si oricum tot degeaba. Sa va zic faza la mare, ca ne-a adus intr-o zi si pe mine si pe tati incriza de nervi, asa ca am urcat-o in camera cu surle si trambite, dar rau de ziceai ca o omor asa michiduti ce avea pe ea avea. Al meu sot nu a dat niciodata in ea, insa atunci a pus mana pe curea si i-a dat doua la fund, binenteles nu f tare asa cat sa stie de ea si ce credeti ca face Diana mea, incepe sa se vaite "vai mie,vai mie sunt batuta" si o tot tinea asa pe mine si pe Paul ne-a bufnit rasul, dupa care vine spre el "na tati da si aici" aratand spre cap "na bate-ma si aici" cred ca nu-i mai tb sotului sa mai procedeze asa.

Poze 2006 DIDIUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Aissa, sunt superbe pozele voastre de la mare. Ii pup manuta Alexandrei si sper sa-i treaca repede de tot rana.
Danina, pe cand apar pozicile voastre?
Alma are varicela. A facut de la cresa.Sper sa-i treaca cat mai repede.
Eu azi am avut interviu la servici despre productivitatea si eficienta mea, in urma caruia am primit o marire de salariu, mi s-a reinnoit contractul pentru inca un an si apoi ..zice directorul ca urmeaza contract permanent. Mi s-a propus sa devin sefa de departament, dar am refuzat pt ca prefer sa raman inca cu picioarele pe pamant, adica sa am inca timp si pentru Alma si nu sa ma intorc pe la 9 seara acasa, asa cum o face seful meu. Oricum consider ca destul de mult timp petrec la servici si imi place nespus de mult ceea ce fac acum. Directorul a zis ca-mi respecta decizia, ca ma intelege, dar spera sa ma razgandesc candva si drept urmare mi-a oferit pe tava un curs de management in timpul orelor de lucru. Om trai si om vedea...cum zice o vorba buna. Sper sa raman totusi "pamanteana" pana la capat si sa am parte de bebe2 inainte de 30 de ani. Asta ma atrage mai tare decat orice functie deocamdata.

Va pup pe toate si sper sa mai citesc impresii frumoase despre concedii ca eu oricum mai am de asteptat..pana la sfarsitul lui august.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Danyce felicitari pentru "propunerea" de a fi sefa si marirea de salariu.
Si sanatate multa Almei.

Noi am dus-o pe Ioana cu ai mei la Targu Jiu de vineri, mi-e dor de ea de mor, parca e casa goala, nu-mi gasesc locul. Ea insa e tare fericita, nici nu vorbeste cu mine la tel de ocupata ce e (de regula sta la tel sa-mi povesteasca tot). Sta toata ziua in curte, are pisici pe care le alearga, leagan, piscina, nisip, tot ce vrea.
De abia astept sa vina weekendul sa mergem si noi. Pacat ca e asa de departe, facem vreo 4,30 - 5 pe drum si e cam obositor.

Am uitat sa va zic ca eu ma straduiesc s-o invat engleza, intai am incercat sa-i zic cateva cuvinte, stie "cat", "dog", "girl' si alte cateva, dar nu prea mergea. Cineva m-a sfatuit sa-i vorbesc englezeste chiar daca nu intelege, ca pana la urma prinde. Am incercat si asa si intr-o sera ma trezesc cu ea ca striga "mami, milk!", nu mi-a venit sa cred. Alta data vorbeam cu un prieten (pe care ea nu-l cunoaste) in engleza si ea tot radea; dupa care imi ia telefonul si-i zice aluia "hello!" fara sa-i fi spus eu ce sa zica.

poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata!

Danina tu nu ne arati poze din concediu?

Cris am vazut pozele voastre....si mi s-a facut asa un dor de duca..... buba lui Ale si sa-i treaca repede si fara urme!

Daniela sanatate multa Almei!Si tie felicitari pentru progresele de la sv!

Mirela habar n-am cu cine seamna Nicolas al meu.....culoarea ochilor e clar de la mine luata...in rest....nici nu conteaza.
Ce nasoala faza cu Robert si cu liftul!Brrr!

Raluca Ioana cumintica!Bravo ei ca a invatat "lectia" despre lift!Si eu sunt de parere ca mai bine sunt prevazatoare in exces decat sa pateasca ceva.....asa ca incerc sa anticipez toate pericolele posibile si sa le previn(instruindu-l pe Alesio ca "nu" asa sau asa sau inlaturandu-le pe cat posibil).Ovi zice ca-s pesimista ca vad intotdeauna partea neagra doar....eu zic ca-s doar prevazatoare....

Patrice ! Voi ce mai faceti?

Ma duc la treburi.....dar sunt in zona!

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

Mergi la inceput

Am vazut cateva poze cu baietii nazdravani si draguti ai lui Pufy si cu Alexuta Aissei pe care n-o mai vazusem de mult si care s-a facut o domnisoara tare frumoasa.

Avem si noi cateva poze noi aici

poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere

Mergi la inceput

Da fetelor pai se poate sa nu pun poze, imediat ma pun pe treaba

Raluca ce mai domnisoara eleganta si frumoasa, ce sa mai o papusa intre papusi. A mea e la sectiunea super scandurica avem 14,5 kg cu sandale in picioare , insa eu m-am ingrasat de cand tot la rubedenii mamici si toate cele 4 kg care tb de urgenta date jos.

Poze 2006 DIDIUTZA

Mergi la inceput