The best of aug-sept-oct 2004 (124)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Ei,MINA si felicitari pt reusite,uite eu la capitolul asta sunt ca si tine..adica le-am depasit eu cumva si suzeta si pipi si caca,dar dormitul e o treaba grea si la noi...cred ca am sa dorm cu Robert pana se insoara,vorba lui tati nostru...mai,si eu i-am facut camera lui,frumoasa cu pat mare...e tare mandru de ea,zice la toti"eu am camera mea,patul meu"...am prieteni care il intreaba,"si dormi singur,nu?..ca esti baiat mare acum"....la care el zice"da,singur...cu mami"...adica baiatul o considera pe mami parte din el...ii zic ,"hai mai mami,fa nani singur,ca esti mare acum si toti copilasii fac singuri nanica"...el"nu mami,eu vreau cu tine,ca daca nu ,ma fura cineva"...culmea e ca al meu,dupa ce-l adorm il las singur dar inevitabil pe la 4-4,30 se scoala si ma cauta,vine la noi si zice"hai mami in pat la mine sa facem nani!"...asa ca nu rezis tentatiei si iar ajung in pat la el...uneori prefer sa dorm numai cu el,de lene sa nu ma mai trezeasca ...mai e si faza ca sotul meu lucreaza noaptea si pana vine el imi e urat singura

Ei uite asa,om vedea cand trecem si de asta.

Eu acum am alta treaba,oare cum sa-i scot eu biberonul de lapte?..adica vreau sa nu renunt la lapte,daca il dau cu canita nu bea mai mult de trei guri...si apoi se maraie ca de ce nu-i dau laptele,e incantat sa-l bea in pat inainte de somn,uitandu-se la tv...hmmmmmmm,am zis ca dupa 3 ani il scot si fie ce-o fi,dar oare o sa pot?

No hai ca m-am intins si eu... la toata lumea si duminica placuta!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare
Mirela, Lorena si Mina, felicitari pentru ca ati scapat de pampers.
Lorena, emotionante poze. Sa ai o sarcina usoara si sa tii un bebe sanatos in brate la final.
Daniela, cum se mai simte Alma? Felicitari pentru succesul obtinut in serviciu. Semeni foaret mult cu cumnata mea la caracter, remarc ca aveti amandoua aceeasi vointa si putere de lucru si de viata. Asa sa fie si mai departe.
Danina, curajoasa fata ai
Pozele voastre de la mare sunt superbe. De altfel ca si ale Cristineisi ale Ralucai. Foarte frumoase.
Raluca si eu ca si tine, mai am 5 kg pe care daca le-as da jos as fi fericita. Nu sunt grasa, lumea zice ca e bine asa cum sunt, dar si eu suspin dupa silueta de cand eram domnisoara.
Cristina, haioasa mai e Alex cu" taci a gua". De unde le scot ei acuma, nu stiu.
Fetelor, noi inca nu am prestat kk in natura. Sper sa nu fie in curand. Inainte, ma intrebam, cum pot fi mamicile asa nesimtite ca pun copiii sa faca pipi in tufisuri sau la gard? Ei, acuma m-a ajuns si pe mine si inteleg.
Mirela, despre biberon: noi am facut o trecere brusca: de Craciun, Mos Craciun " a luat bibe sa il duca la alti bebelusi mici, si pentru ca ea e mare, i-a lasat canita cu cioc". La inceput nu prea vroia nici ea- parca ii povesteam Elianei ca abia gusta si ea ma linistea ca o sa bea in timp. Dar acuma bea o cana nu are treaba.
Eu zic ca e bine sa treci brusc: eu si la suzeta: am aruncat suzeta si asta e. Bineinteles, ca pregatesc o poveste cumva din timp, sa nu fie chiar socata.
La bibe a fost mai usor, la suzeta mai greu si mai stresant. Dar au trecut ambele. Acuma, pot sa declar ca am scapat de suzeta si deja adoarme si mai usor decat primele zile.
Poate ii spui ca vine Zana Copiilor Mari care aduce cani la cei mari si buni, si duce biberoanele la bebelusi..

Amelia a avut un episod urat vineri: imediat dupa cresa, acasa a apucat-o vomitatul. De la 5 la 9 cum lua ceva in gura vomita inapoi. Cred ca au fost vreo 6 episoade. Am fost la Budimex, au zis ca poate fi de la mancarea de la cresa, dar poate fi si de la ceva din aer. Maine o sa intreb la cresa daca a mai avut cineva. Totusi, cica daca era toxiinfectie, avea si diaree, dar ea nu a avut, sau i-am dat eu repede enteroseptin si nu a reusit sa faca..

Acuma noi cu sotul avem conjunctivita. Eu am luat de la el, el nu stiu de unde. Amelia e de ieri la bunica ca sa evitam contactul cu ea. Nu e o boala grava, dar ea o suporta mai greu. Stiu ca a luat o data de la cresa.
Acuma, cand ne-a vazut cu ochii umflati de zici ca ne-am batut unul pe altul, ne-a certat" a " ce, ai facut buba la ochi? pai daca ai pus mana murdara. de ce ai pus mana murdara la ochi, nu ai vazut ca eu am facut buba daca am pus mana?"( totul spune destul de corect: mai putin "r"-ul care e unul mai mult francez)

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Am uitat, avem si noi poze de la mare, in album din semnatura. Cel unde scrie" poze" . Asta daca aveti chef sa ne vedeti

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

V-am vazut pozele noi... toti s-au facut mari si frumosi

Vrem si noi la mare ... da' nu cred ca ajungem... n-am curaj cu toti 3... doar noi doi... Pt. ca in sept., cand am putea sa mergem, nu mai poate merge nici o bunica

Sa dau si io raportu'
- nu mai vrea pampers nici noaptea. de o sapt. nu mai face deloc noaptea...
- am intrat in perioada "DE CE" Bursc si dintr-o data... nu mai vreaaaaaaaaaaaaaaaaaaau
"Ce e asta mami?" "Pruna" "De ce e pruna?" "Pt. ca asa se cheama: pruna" "De ce se cheama pruna?" "Pt. ca asa o cheama pe ea pruna, cum te cheama pe tine Elena"

Discutie cu tac'su...
"Elena te iubesc" "De ce ma iubesti?" "Pt. ca esti printesa mea" De ce sunt printesa ta?" "Pt. ca esti fata mea" "De ce sunt fata ta?" ..........
I-asi rapsunde "De aia rosie" (era raspunsul meu cand era mica si ma intreba careva ceva ce incepea cu "de ce")

Sau... "Elena de ce nu esti cuminte si superi, bati copiii in parc?" "Pt. ca nu sunt cuminti" "Elena n-ai voie sa faci asa... pt. ca nici pe tine nu te bate nici un copil cand nu esti cuminte. Le faci buba si ii doare" "De ce ii doare?" "Pt. ca le faci buba?" "De ce le fac buba?" "Pai asta sa-mi zici tu mie?" "De ce sa-ti zic?"

Deci io cred ca le place "de ce"-ul asta... chiar nu coteaza ce zic io... continua cu "de ce" plus ce am zis io mai devreme... chiar daca n-are nici un sens...

Cam asta facem noi... de ce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

M-ati facut sa rad... Mina, Mirela, Eliana... si Lilia cu facutul de kk in parc...

Mina, de vreo cateva sapt si fiu-meu doarme cu noi. Zice ca-i e frica ca vine balena (?) si de aia vrea la "tati in pat". Mami are locul pe canapeaua de la el din camera, numita "patul mare" si el in patutul lui, desfacut ca o sofa, numit "patul mic". Ca sa il facem sa doarma la el in camera (cu mine, in patul mare, evident) ta-su se face ca sforaie tare tare si eu concluzionez ca nu pot sa dorm in sforaieli si in 2 min deja e la el in patul mic...

De pe acum a facut imparteala la camere si paturi cand "va veni bebe mic". Zice: "mami doarme cu bebe mic in camera la tine (adica la el, ca vb la pers a II-a despre el) si baiatul (adica el) cu tati in pat la tati..." Poftim!

Cat priveste biberonul, asta e si lupta noastra. Cere lapte cu "tzitzi". "Ca bebe mic!" "Pai cum vine asta?! zic eu. Faci kk la toaleta ca un baiat mare si bei lapte cu tzitzi ca un bebe mic?" "Da, zice, sunt baiat mare care bea tzitzi ca un bebe mic". Ce replica sa mai ai?!

Eliana, haioasa Elena cu "de ce-urile" Mi-e groaza insa de perioada aia... deocamdata noi suntem la "ce se aude?" "ce face asa?" "ce e asta?" si altele in seria asta...

Fetele, eu nu stiu daca va mai scriu curand. Maine mai am "liber"... marti sotul se interneaza o jumatate de zi... miercuri vine fratele meu pe la noi pentru 2 sapt si apoi sambata plecam la mare. Revin in jur de 30 iulie.

Va pup pe toate si pe toti!

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna gagici, am ajuns si noi acasa de la mare, off ce repede a trecut, ne-am odihnit, am mers mult pe jos tare bine a fost.
am stata acum si am vazut pozele aissei, cu mandretea Ale cu bubita ei , maricica buba, saracuta de ea.
daca mai tineti minte anul trecut cand avea 1 an s 5 luni am fost la budapesta si tot asa a patit si-a turnat apa din incalzitor pe picior de am ajuns la urgenta cu ea acolo , o saptamana am stat pe drumuri la pansat.
ultima oara cand mi-a am fost mi-a spus asistenta de acolo sa-i dau cu ulei, pur ulei de floarea soareleui sa masez bine locul, cam 2 saptamani dimineata si seara, ulei nu de bebe nu de masline. sa stii ca nici nu se mi vede locul unde a fost, o usoara umbra atat. chiar daca are coaja poti incepe sa-i dai

am vazut si pe Amelia draga de ea cum se juca la nisip, ce bie ca sta c palariuta pe noi ne-a cam fentat Ili, oricum mai mult de 12 nu staeam pe plaja, ardea rau soarele. si ce vorbareata e
si am mai vazut pe bebe al Lorenei, mai ce coci tu acolo? v-a spus? baietel sau fetita.
eu sunt cam capie cu drumul,cu bagaje ,imineata am facut si vreo 2 ore de plaj, dar culmea ca nu imi este somn, maine mai am o zi de concediu si gata de marti din nou la munci.
maine poate apuc sa pun niste poze.
va pup si noapte buna

aaa apropos de caca pe noi ne-a alergat de vreo 2 orieram la plaja sa mergem in camera pt caca, m-am dus ce sa fac, ca m-am gandit si daca o las sa faca acolo ce rezolvam, sau mai bine zic cum , ca trebua sa-i iau cumva sa-l pun in gunoi, dar nu aveam nici pungi nici servetele... off complicat asa ca am preferat sa mergem in camera sa faca la buda, nu am avut treaba s-a tinut si dura vreo 5 minute drunmul de pe plaja pana la hotel
cred ca am eva greseli la scris dar avand in vedere ora la care scriu ma scuzati
pupici

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

am uitat ca vroiam sa mai scriu ceva,
acum o saptamana exact cu o seara inainte sa plecam calcam ultimele lucruri pt conced, evdent cu ilinca pe langa mine, ea calca cu fierul ei - ca o paranteza mie imi place de mor de el scoata pana si zgomotul pe care il fac aburii e meseras- eu cu al meu, i-am spus de sute de ori sa nu puna mana pe fier, si normal ca si atunci,
i-am spus vezi ca ma duc la bucatarie sa aduc apa, stai cuminte nu- pui mana pe fier stai cu al tau jos ca vin repede, nu am ajuns bine la bucatarie ca o aud, deja cu plansul mami buba mami buba utura, utura,
normal ca de bine ce tot i-am spus ea totsui a vrut sa vada cum e treaba acolo si a pus 2 degete pe talpa, destul de rau am obs atunci.
bineinteles ca m-am panicat si am fugit la baie cu mana cu apa rece,
eee am stat o ora dupa ceas, cu mana sub jet de apa rece, pana nu a mai simtit copilul nici o durere ca altfel cu incercam sa-i iau mana cum plangea ca doare si o credeam, normal
i-am dat si nurofen si nu a avut nimic
toti mi-au sarit incap ca nu trebuia ca face basici ca nu stiu ce. ee nu a avut nimic nici basinca, n pc a fost rosie 2 zile atat, dar nu a mai zis nimic, nu o mai durea
asta e

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LILIA,multumesc mult pt raspunsul despre biberon,am sa incerc cu canita din aia,el bea suc si apa din alea la gradii,dar lapte nu am incercat...am vazut si pozele,super dulci amandoua..mai da tu arati tare bine,ce sa mai slabesti

ELIANA,tare mi-a placut Elena,ce scoate din ea...greu tare sa mergi cu piticii la mare fara ajutor,eu cu unul si am de furca darmite cu 3!!!..chiar vroiam sa te intreb,Elena,mai bate copilasii in parc?...ca al meu e batausul parcului..mai,nu mai stiu ce sa fac cu el...sare si in apararea prietenilor daca e ceva,sa dea el primul,sa impinga daca e ceva,sa nu rateze nimic...uffffff,eu uneori nu mai stiu ce sa fac...am avut atatea probleme cu el din cauza asta,sa ma cert cu mamicile,unele foarte posesive...iar la faza cu "de ce" suntem si noi,nu chiar asa de des dar chiar am observat ca a inceput,"da de ce zboara avionu mami?"..si orice raspuns ii dai iar ma intreaba

LORENA,scumpic tare si puiul tau,va pune el la punct de pe acuma,face ordine,hihihih...spor la servici si sper sa mai intri pe la noi cu vesti bune!

MADA si voua si sper sa nu mai aveti probleme de sanatate!!!...bine ca nu a facut basicute...copiii astia sunt fenomenali,de ce le spui sa nu faca,sau sa nu puna mana de aia o fac/o pun,sa vada ei singuri da ce se intampla

Noi azi am fost la o petrecere de copilasi in parc tare frumoasa,dar s-a facut Robert ca un purcelus,s-au bagat si in nisip ca era cu nisip pe acolo,apa de la tasnitoare,au sarit,au hranit si pestisorii,ca era un lac langa...distractie nu gluma...acum e cam somnoros,dar il mai tin un pic ca e devreme,doar 7...sper ca la 8 sa adoarma si sa nu se trezeasca pana maine la lapte

la toata lumea si numai bine va doresc!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna!

Lorena . Tare haios piticul cu impartirea camerelor!
Sarcina usoara in continuare si concediu placut!

Madabine ati venit! Unde ati fost la mare?

Eliana te cred ca ti-e greu cu toti trei. Alina a fost anul trecut cu ei, gemenii erau mai mari, de 1 an jumate, a fost si soacra ei ca sa-i ajute si tot a fost cumplit de greu.
Elenei, am ras de n-am mai putut de "de ce"-urile ei.

Si noi avem problema biberonului de lapte, de care nu scapam.

Noi am fost la Ioana in weekend, sunt obosita rau de tot, ma omoara drumurile astea. Dar merita, e foarte frumos acolo.
Vineri am ajuns tarziu, pe la 11,30 seara, Ioana statea in pat aproape adormita dar se chinuia sa tina ochii deschisi sa o vada pe mami. Cand am ajuns m-a pupat muuult si dupa aceea mi-a zis "unde ai fost atata timp?" si zbang o palma peste frunte .
Mi s-a parut ca vorbeste si mai bine ca inainte.
E foarte fericita acolo, mi-a prezentat pisicile ei, catelul si toate celelalte de pe acolo.
Sambata dupa masa am fost in parcul mare. Fetelor, incredibil ce loc de joaca frumos!
Un tobogan - castel, tare haios si bine facut, leagane de diferite feluri dar toate foarte bune pentru copii mici, trenulet haios, saltele individuale de sarit, ce mai, mi-a placut mai mult decat orice loc de joaca din Bucuresti.

Va pup, fug la lucru.
Revin mai tarziu cu poze de la Tg. jiu.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Lilia am vazut pozele voastre, Amelia e scumpa foc si tu arati foarte bine.
Plaja imi pare foarte conoscuta dar nu-mi dau seama care e. Unde ati fost?

In sfarsit am descarcat si eu pozele din vacanta noastra la Paris, daca aveti chef sa le vedeti ...

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput