The best of aug-sept-oct 2004 (124)
Raspunsuri - Pagina 10
anielas spune:
Neatza dragelor!
La multi ani DANINA!
Am vazut si eu poze cu puiutzi mari si frumosi Robert, Alma si Dienutza.
Naty-imi pare rau de problemele voastre cu bona..dar poate ca tot raul e spre bine..dar despre faza cu Nani doar dupa tine...imi e ff cunoscuta..ca la noi se intampla ff des ca atunci cand sunt eu in peisaj Inu sa ignore pe toata lumea..si mai si zice daca se baga cineva in vorba cu noi..."Asa-ne, Ina si mami au teaba..tu du-te a teaba ta".
Sanatate multa tuturor bolnaviorilor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
herra spune:
Raluca - stiu cum e, am trecut si noi prin asta...
noua bona a reusit sa se apropie de Vlad prin joaca; nici el, nici acum, nu o asculta chiar in toate alea, in sensul ca mananca ce vrea el si cand vrea, uneori refuza sa iasa cu ea afara.
dar am decis sa nu-l stresez cu astea; sunt multumita ca ii zambeste dimineata cand apare la usa.
restul vor venii de la sine, sper.
prima saptamana a fost un cosmar; dar mi-am impus sa raman calma; a fost o zi cand a plans in continuu, pana a adormit!
in fiecare dupa-amiaza, cand nu era morocanos, deci devenea dispus la dialog, ii repetam aceeasi placa: ca mami trebuie sa mearga la servici; ca sa-i aduca banane, biscuiti - si ce-i mai place lui; ca vine repede, imediat cum se trezeste el din somn; ca el sta acasa si se joaca cu "Dadai" (asa-i spune el la bona, ca o cheama Adriana).
etc, etc...
dar stii cum ii repetam, ca picatura chinezeasca! pana a acceptat.
si seara, inainte de a adormi, ca sa-i intre in subconstient!
e greu, ei simt ca nu petrecem cat timp ne-am dori impreuna, ne simt si cand suntem stresate...
multa bafta!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
nature spune:
Buna dimineata,
Naty, sper sa rezolvi cu bona. Pufy ce mai face, parca nu am mai vazut-o pe aici ( sau sunt eu ametita?). Herra, Vladut cum mai e cu sanatatea? Mina, ce ne mai spui de Matei?
Noi suntem mai bine, Ilinca merge cu mare drag la gradi, zilele trecute ne-au sunat de acolo sa ne spuna ce incantati sunt de ea, ca e f cuminte si desteapta, ca e o placere sa stea cineva cu ea, etc...Am fost foarte mandra. Ca si Dienuta, ne da nioste replici destepte de te lasa masca...Vorbeste perfect dpdv gramatical, doar ca zice " L" in loc de "R"... Vineri plecam cu ea la mare, unde o sa stea cu soacra-mea si cu sora ei. Le-am luat bilete la acelasi hotel unde au stat si anu' trecut o luna, in Mamaia, si acum vor sta tot o luna. Ilincai i-a placut foarte mult anul trecut, sunt convinsa ca o sa fie bine si acum, mai ales ca vad ca de data asta vremea e si mai calda decat anul trecut.
Eu si cu sotul meu incercam sa ne revenim dupa BB Matei, deocamdata se pare ca singura solutie viabila a fost sa ne implicam activ in a face ceva pentru copiii cu sindrom Down si pentru mamicile care ar trebui sa stie inca de la inceputul sarcinii cand si ce analize sa faca, astfel incat sa stie daca au un BB bolnav sau sanatos, si sa se poata afla in situatia in care am fost noi, de a putea lua o decizie ( oricare ar fi aceea) in cunostinta de cauza. Sper ca acest demers sa fie cu succes, o sa va povestesc mai multe cand o sa vad ca lucrurile au trecut de la stadiul de proiect la fapte...suntem pe drumul bun, sper sa am in curand sa va spun numai lucruri bune.
Duminica viitoare suntem si nasi de cununie, asa ca zilele astea am tot alergat si dupa ceva de imbracat, de, preocupari mondene :)
Va pup si va multumesc inca o data pentru toate gandurile bune, chiar ati fost un suport moral pt mine in aceasta perioada.
Va pup
danina spune:
Patrice mult succes in ceea ce vrei sa faci. Sambata viitoare suntem si noi nasi de cununie in Piatra Neamt, prietenii glumes ca o sa ii intrecem pe Prigoana cu Bahmuteanca, dar am transmis un avertisment ca s-a incheiat sezonul ca nu mai am nici .....sa mai fiu nasa.
Naty numa belele pe capul tau. Vrei sa stii si parerea mea despre doamna care o ai si care fuge in loc sa incerce sa o inteleaga pe Ioana , ei nu ii plac copii, sta cu ei doar de nevoie, pt bani. Daca i-ar placea ar fi incercat sa se bage pe sub pielea ei si iti spun ca atunci cu siguranta pitica te-ar mai fi lasat in pace. Eu cu bona mea nu am treba, stie sa o ia pe Diana, se face ca se infurie si ca ea pleaca in parc ca o astepta copii si gata Didi uita de mine se duc amandoua nici nu ma mai baga in seama.
Danina si Diana - strengarita familiei
Poze 2006 DIDIUTZA
herra spune:
salutari si de la noi!
vineri am fost la pediatra lui Vlad, l-a consultat si mi-a aratat si mie tabele cu masuratori - in concluzie copilul este "in grafice", m-a speriat (iar) degeaba medicul de familie.
sunt mai linistita, mi s-a parut ca a si mancat mai bine we asta, cand de altfel am stat mai mult pe afara (am fugit din oras, de meeting-uri ).
Patrice, ma bucur ca iti gasesti preocupari care sa te faca sa treci peste pierderea suferita.
Danina, va invidiez ca reusiti sa petreceti atata timp in orasul meu natal!
o saptamana buna sa avem!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
elyanne spune:
Scriu pe fuga... urla un terorist...
Sambata am facut botezul piticilor... a fost fooooarte cald... In rest toate bune si frumoase.
Am pus cateva poze de la botez
Naty spune:
Hello!
Pana la urma nu a plecat bona, a mai amanat ... e o usurare, cu toate ca nu cred ca s-a comportat corect.
Dar sunt sigura ca daca Ioana nu sta cu ea, cu atat mai mult nu va sta cu alta femeie. Bona asta o avem de la 8 luni, pentru Ioana e parte din familie.
Mi-am dat seama ca problema Ioanei nu e ca nu vrea cu bona, ci ac nu vrae cu nimeni in afara de mine sau mama.
In we m-a terorizat, nu a vrut sa stea cu ta-su nici o clipa. Sambata dupa masa au venit socrii mei, ca in fiecare saptamana, s- scoata afara. Au coborat pana in hall-ul blocului si au venit inapoi fiindca se pusese pe plans ... a trebuit sa ma duc si eu cu ei.
Duminica dimineata am reusit s-o scot pe usa cu Octavian, mai mult impinsa decat de buna voie fiindca vroiam si eu sa scot lucrurile de vara din dulapuri si sa mai fac una alta pentru mine (de ex. sa fac dus singura).
Dimineata am vrut sa o lasam cu bona in parc si n-a fost chip, se agata de mine ca o maimutica, dupa 30 de minute de incercari disperate iar am luat-o la birou .
Eliana am vazut pozicile. Sa-ti traisca micii crestini, sunt tare scumpi. Si Elena e o domnisoara frumusica foc. Parca seamana din ce in ce mai mult cu Nanusha mea, e un pic mai creata Meme dar acelasi gen!
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
Danina, Patrice si Ioana uimeste pe toata lumea cu replicile pe care le da. Vorbeste acum foarte bine, stie toate cuvintele, inregistreaza si memoreaza tot ce se vorbeste in jurul ei. Mie mi se pare foarte desteapta. Dar cum n-am termen de comparatie ma gandesc ca se prea poate sa fie evolutia normala a oricarui copil de aceeasi varsta.
Apropos de asta, v-am zis ca a murit tatal unui coleg. Ocatvian trebuia sa plece la Pitesti la inmormantare. Am tot vorbit prin casa evitand sa spunem ca a murit. Dar la un moment dat eu am vorbit cu alta colega la tel. si mi-a scapat ca "a murit tatal lui cristi". Ioana era la bucatarie cand vorbeam.
A doua zi dimineata ma intreaba in masina "unde e chisti?" (ea nu-l cunoaste, nu a vorbit niciodata de el pana acum). Eu "la pitesti". Ea "se duce si tati a pitesti? De ce se duce tati a pitesti?" Indrug eu ceva cum ca il ajuta pe cricti cu nu stiu ce. Ajunsa in parc ii spune bonei "dadi, tati a pecat a pitesti, a mulit tata a chisti"!
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
danina spune:
Eliana superbe pozele asa de dragalasi sunt piticii. Sunt curioasa fiecare nasa a botezat cate un pitic?? Mi-au placut lumanarile o sa ii dau modelul si tipei care le face pe ale mele pt sambata.
Danina si Diana - strengarita familiei
Poze 2006 DIDIUTZA
elyanne spune:
Naty, Danina multumesc mult de tot
Bebeii au avut o singura nasa... Pe unul dintre ei (pe Mihai) l-a tinut mama nasei... si lumanarile le-au tinut tatal si fratele nasei... au fost pe post de ajutor...