MAMICI DIN CONSTANTA...?????
Raspunsuri - Pagina 6
roxanaz spune:
Marimadalina, Bine ai venit!!!
Si eu am auzit lucruri frumoase despre dr. Tomescu..poti te rog sa imi spui daca are cabinet particular si daca ai vreun numar de telefon pentru o programare??? Ti-as ramine recunoscatoare!!!
mersi mult,
Roxana
marimadalina spune:
Uite adresa cabinetului si numarul de telefon pt dr. Aneta Tomescu: Bd-ul Al. Lapusneanu, nr.64, bl. Le8, sc.A, Ap.1 (vis-a-vis de Liceul Sportiv, intrarea este prin spate),tel-0241-694.159, 0722-331.961.
Eu am sunat pe fix pt programare si din cate stiu are program 15-17, iar sambata dimineata.
Numai bine!
roxanaz spune:
Draga mea,
Iti multumesc de mii de ori!!
Inca o intrebare....nu te supara pe ine ca te innebunesc..pliiiiizzzzz....la cabinet exista ecograf??? nu prea mi-ar place sa ma poarte prin alte parti pentru ecografie....
Mersi inca o data de mii de ori!
Roxi
marimadalina spune:
Da, exista ecograf, nu stiu cat de performant dar mie mi-a facut o impresie f buna pt ca are si dispozitiv pt ecograf intervaginal (nu stiu daca se numeste asa...a fost prima data cand am facut asa ceva).
Cabinetul acesta l-a deschis de cateva luni...totul este nou, inainte lucra la o clinica particulara.
Eu nu am nascut cu ea dar cunosc pe cineva care a nascut gemeni(sarcina cu probleme) cu dansa si care a fost f multumita.Alte informatii adiacente...preda si la fac.de medicina.
Numai bine si mai "vorbim"!
roxanaz spune:
Mersi mult de tot Mari!
Am sunat si am facut programare pentru azi la ora 17.30. Sper sa fie totul in regula...in orice caz te tin la curent.
Te pup,
Roxi
PS: dispozitivul se numeste intravaginal..ce conteaza ca nu stii cum se numeste...stii ce face!
marimadalina spune:
Da! era logic ca se numeste itravaginal...din graba si din dorinta de a scrie "intern" si "vaginal" a iesit o balba.
Ma bucur daca ti-am fost de folos si astept parerea de "dupa".
Numai bine!
layla spune:
Buna dimineata fetelor,
Ce faceti? Cum va mai petreceti timpul la Cta? Eu nu am mai fost din sept. la mare si imi este asa de dor....
Fiind acum gravida in 36 saptamani si asteptindu-l cu nerabdare pe BB, nu ne-am mai putut deplasa. O sa fie primul an cand nu venim la Cta de Sarbatori.
Sergal l-am vazut pe Sergiu. Sa-ti traiasca, este un scump!
Va mai astept la discutii, este cam apatie pe topicul asta.
Layla -cu BB "Dulci" in 36 saptamani
Sergal spune:
Deci... mama cu copii in C-ta suntem doar eu si Mara?
Nu se poate!!!
Si nu vrea nimeni sa ne intalnim in Oraselul Copilului (asa spune Sergiu )
Asteptam opinii!
www.babiesonline.com/babies/s/sergiu
layla spune:
Simona se pare ca esti cam "singurica" prin Cta.
Noi stam acum in Bucuresti si nu o sa venim de Sarbatori la Constanta, dar vom veni sigur la vara, asa ca poate ne vedem atunci.
Tinem lagatura!
Layla cu BB " Dulci" in 36 saptamani
roxanaz spune:
Buna fetelor...ce mai faceti??
Layla, sper cate simti bine. cind trebuie sa nasti, in ianuarie? tinem pumnii....
Simona, parca mai erau niste mamici care am vazut ca se intilneau in parc...chiar, unde or fi disparut?
la anul ma alatur si eu mamicilor...cu produsul in brate..pina atunci....stam si crestem cumintzei.
va pup si numai bine,
Roxi