MAMICI DIN CONSTANTA...?????

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Dragele mele mamici, uite-ma si pe mine.
NU sunt inca o mamica, ci doar o aspiranta la rangul de....burtica!!! Sunt insa in Constanta doar de citeva luni si un pic picata din cer, asa ca sper sa nu ma priviti si voi ca pe vreun "alien".
Sfaturile voastre m-ar ajuta foarte foarte mult, mai ales ca inca nu mi-am gasit un doctor ginecolog aici. Cineva mi-a recomandat-o pe Doamna Dr. Tomescu de la Judetean....cica ar fi ff buna si intelegatoare. orice opinie sau comentariu este bine venit.
pupici
roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Hop si eu!
Dragi mamici din Constanta m-am bucurat asa de tare cand am vazut acest subiect pe forum.
Desi m-am mutat de 2 ani in Bucuresti cu sufletul am ramas tot in Constanta unde sper sa ma reintorc in citiva ani.
Nu am mai fost in Cta din septembrie anul asta (mama si sora mea stau in Cta), dar voi sta toata vara la mare si poate ne vom intilni.
Pupici,
Layla -cu BB in 34 saptamani

Mergi la inceput

RoxanaZ
Dr. ginecologi in Cta: Dr.Rusa si Dr. Lutescu.
De ei am auzit numai de bine de la prietenele mele din Cta care au nascut sau urmeaza sa nasca cu ei.
Au si cabinete particulare,daca te intereseaza pot sa-ti aflu nr. de tel.
Layla - cu BB 34 saptamani

Mergi la inceput

Heeeiiii..mersi mult de tot draga mea!
Ti-as ramine vesnic indatorata ptr asta....
Bebe al tau e fetitza sau un mostenitor...masculin...???
Multa sanatate si sarcina usoara,
te pup,
Roxana

Mergi la inceput

Roxana,
chiar suntem singure la capitolul asta?
Multumesc de urari,am baiat!!! O sa revin cu nr. de tel.promise.
Layla cu BB in 34 saptamani

Mergi la inceput

asa se pare....
te pup si saru'mina ptr interes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sergal spune:

Mamici din C-ta!? - PREZENT!

Si noi suntem din C-ta, adica eu si Sergiulica (2,5 ani).
Fetelor ce ziceti, facem o intalnire cu piticii nostri in Oraselul copiilor cand se va deschide?

Roxana, referitor la medicii ginecologi... eu am avut ceva probleme in timpul sarcinii si dupa ce am nascut si din cati doctori am vizitat iti recomand cu drag pe Dr. Raica Octavian sau Dr. Peteanu (fiul, vezi ca taica-su e tot ginecolog dar nu asa bun ca fiul). Daca esti interesata iti pot spune si unde au cabinetul.

www.babiesonline.com/babies/s/sergiu

Mergi la inceput

Buna Simona si bine ai venit, impreuna cu Sergiu!
SE pare ca tot singura aspiranta ramin...
Hmmm..Raica....imi suna cunoscut.........dar nu stiu de unde sa il iau. Cit despre Dr. Peteanu fiul.....are cabinetul linga mine, dar nu mi-a placut deloc de el asa ca....poate imi dai ceva detalii in leg. cu Dr. raica.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sergal spune:

Roxi, iti trimit PM cu tel dr. Raica sa te programezi daca vrei.
Cat despre Peteanu...eu am fost multumita de el cat am stat in spital s-a ocupat mult de mine fara sa-i dau nimic. Eu de fapt eram pacienta lui Raica.

www.babiesonline.com/babies/s/sergiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimadalina spune:

Si eu sunt din Constanta(de vreo 4 ani) si am un baietel de 3 ani.
Referitor la medici ginicologi... sunt acum la doamna dr.Tomescu ,despre care am auzit lucruri frumoase insa la fel de frumos am auzit vorbindu-se si despre dr.Ruja (cel tanar).
Numai bine!

Mergi la inceput