MAMICI DIN CONSTANTA...?????

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sergal spune:

Atunci asteptam sa vina vara...
Ne vedem la plaja...

www.babiesonline.com/babies/s/sergiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Roxana,
Trebuie sa nasc la inceputul lui ianuarie, dar imi este tare teama ca nazdravanul din burtica nu o sa mai aiba rabdare pina atunci. Teoretic pot sa nasc incepand cu Craciunul, oricum sper sa nu fie chiar noaptea de Revelion.
Am vazut ca te-ai hotarat pe dr. Tomescu.
Am o prietena in Constanta care va naste saptamana viitoare cu Dr. Rusa -cezariana si sunt tare emotionata pt. ea.
Pupici,
Layla cu BB " Dulci" 36 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Da Layla, m-am hotairt la Dr. Tomescu si sunt taaaare multumita de ea! joia trecuta am avut niste probleme si norocul cel mare a fost ca aveam tel ei mobil si am sunat-o imediat si ea a fost ff prompta, mi-a zis sa vin la spital si mi-a dat in tratament....este dragutza si explica si vorbeste cu tine...exact ce imi doream.
da, plaja....ce zici tu Simonica...da' eu....??? eu in iunie ...o sa fiu deja balena....asa ca la anul ......o sa cam sar peste plaja cu toate ca sunt innebunita dupa stat la soare si mare...dar asta e, ce sa fac?
Layla iti doresc sanatate si ....poate asteapta nazdravanul pina in ianuarie totusi....oricum nu cred ca o s ai liniste de Revelion, nu?
Va pup
Roxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sergal spune:

Layla, iti doresc nastere cat mai usoara si multa sanatate tie si lui bebe.
Roxana , ma bucur ca ti-ai gasit o dosctorita buna. Si eu am auzit despre ea ca e foarte atenta cu pacientele ei. Sanatate si tie!

www.babiesonline.com/babies/s/sergiu

Mergi la inceput

Buna seara fetelor,
Eu am fost azi la dr. la control. Se pare ca BB va veni mai devreme. Mai merg la control in 22.12 si 28.12. sa vedem cum stam de Sarbatori. Noroc ca simbata pe 20 vine mama de la Cta. O sa se ocupe ea de tot (mincaruri, curatenie, etc). De Craciun vine si sora mea.
Eu oricum la gabaritul meu nu prea mai pot face nimic. BB sta cu capul pe vezica mea si de abia mai pot merge. In rest sunt bine multmumesc lui Dumnezeu ca am avut o sarcina usoara, sa speram ca si nasterea va fi la fel.

Layla & Dulci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimadalina spune:

Mai intru si eu pe aici ca "mamica din Constanta".
Roxana, imi pare bine ca esti multumita de doamna dr. Tomescu ; iti doresc multa sanatate si sarcina usoara!
Layla iti doresc nastere usoara si un bebe sanatos!
Merg si eu cu pustiulica(3,2ani) in Oraselul Copiilor,parcul Tabacariei si la Teatru de papusi (Duminica), dar recunosc ca nu-mi place sa stabilesc o ora fixa atunci cand imi fac program cu el pt ca este foarte imprevizibil si pana sa ajungem la locul intalnirii facem mult mai mult timp decat estimam.Mereu trebuie sa alerg dupa el cu mancarea,spalatul, apoi sa-l imbrac ...intre timp mai si distruge ceva...este foarte energic.
Acum trebuie sa inchei!
Pa pa , numai bine pt toata lumea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Dragele mele, multumesc mult de urari!
Layla...nastere usoara si asteptam poze cu piticul...ai grija de voi si sa auzim numai de bine!
Marimadalina.... mersi mult de tot tie iti datorez gasirea doamnei doctor Tomescu...plus ca daca nu aveam numarul ei de mobil....cind s-a intimplat evenimentul nefericit de joia trecuta...era mult mai periculos. oricum, a fost ff prompta si asta cred ca contribuit hotaritor la imbunatatirea situatiei. te cred in legatura cu facutul planurilor cu pustiul tau......mai ales ca la virsta asta...cred ca e ca argintul viu. am fost si noi azi in vizita la niste prieteni care au un baietzel de un an si 4 luni...si nu cred ca a stat 4 secunde locului...in restul timpului se arunca in cap pe canapea....era fenomenal!
va pup pe toate si toate cele bune,
Roxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis spune:

CE SURPRIZA!!!!NE-AM INMULTIT!...N-AM MAI INTRAT DE MULTA VREME PE SITE...SI ACUM DESCOPAR CU MARE, MARE BUCURIE CA SUNT MAMICI SI PRIN CONSTANTA!!!!...:))))
BUN VENIT MAMICILO CU PITICI!

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis spune:

ERATA:...A SE CITI:

...BUN VENIT MAMICILOR CU PITICI SI FARA...(MOMENTAN)..:))!!!!!

SIMONA...MANCACIOASA...DE LITERE..(PRINTRE ALTELE...)

Mergi la inceput

Multumim de urari fetelor, speram sa avem nastere usoara.
Roxana am pierdut ceva pe drum. Esti insarcinata?
In Bucuresti a inceput sa ninga!
Pupici,
Layla & Dulci in 37 saptamani

Mergi la inceput