MAMICI DIN CONSTANTA...?????
Raspunsuri - Pagina 8
July spune:
"SARBATORI FERICITE!",dragele mele constantence.Ne alaturam si noi, de-aici,de la malul marii.
Sanatate si nastere usoara,mamicilor in devenire!
Si eu am cuvinte de lauda ptr. d-na dr. Tomescu.Am asistat la 2 nasteri cu dr.Tomescu(una naturala,alta cezariana) si pot sa spun ca s-a purtat ireprosabil cu mamicile.
Si ptr.d-nul dr.Rusa o nota buna.Pe langa profesionalism aveti ocazia sa fiti spitalizate in conditii civilizate,daca nu alegeti varianta 'roaming'.
In legatura cu d-na dr.Lutescu insa ma abtin sa comentez.Din proprie experienta.Si mai vezi articolul de anul trecut,parca din Telegraf cand niste parinti faceau apel la toate cele care au avut de suferit de pe urma neprofesionalismului d-nei dr. Aici as avea multe de spus si sper sa nu supar pe "nimeni".
Eu am nascut,desi sunt cadru medical in Spitalul de Urg.C-ta(si-aveam dupa cum se spune-alege) cu o doctorita tanara,la inceput de cariera,dornica de-asi face treaba bine,pe care o puteam 'deranja' la orice ora cu temerile mele,care nu si-a inchis celularul niciodata si careia o sa-i multumesc toata viata ca a luat decizia cea mai buna de a-mi aduce pe lume minunea.
Va pupam si sparam sa ne intalnim,candva, cand se va mai incalzi marea.
July si bb.Teodora-Cristiana
layla spune:
Buna seara,
Prietena mea din Constanta a nascut azi prin cezarian cu Dl. Dr. Rusa o fetita de 3.300 kg.Atat mamica cat si fetita sunt OK.
Se inmultesc mamicile de Constanta!!!!!!!!!!
July nu stiu cum este dna Lutescu, de Dl. Lutescu in schimb am auzit numai de bine, am cateva prietene care au nascut cu el.
Layla & Dulci
anomis spune:
......Asta da cadou de la!!!!!!!!
SA TRAIASCA MAMICA,FETITA SI TATICUL...EVIDENT...!!!
SIMONA
liris spune:
desi nu locuiesc in romania , sunt constanteanca .yes!!!!
si desi nu am copii, mi-i doresc.
de dr. Lutescu , experienta mea e ca e o tipa calma, are mina foarte usoara , insa nu-s foarte sigura de profesionalismul ei . Eu am avut candida dar ea nu a reusit sa mi-o depisteze.
Va doresc tuturor usoare si sper sa fie zapada acasa la noi de acest Carciun!!! sau macar sa nu ploua....
July spune:
Sanatate noului locuitor al C-tei!
Layla,intr-adevar multa lume ii lauda.Nu-mi place sa critic medicii aici pe forum,insa cu d-na dr. ma abtin din propria mea experienta.Ce-am trait eu si cei dragi mie!
Sarbatori fericite oriunde sunteti!
July
Oana spune:
Dragi constantence,
Va doresc si eu “Sarbatori fericite” la toate si sa va traiasca bebeii!
Bun venit constantencelor mai noi pe forum! Chiar ca eram cam putine...…
Oana
layla spune:
Ce bine imi pare ca au mai aparut mamici sau viitoare mamici de Constanta!
Noi asteptam sa vina BB si suntem tare emotionati. Am fost azi la coafor sa ma fac frumoasa pentru intalnirea cu printisorul din burtica.
Salutari al toata lumea si numai bine!
Layla & Dulci
marimadalina spune:
Layla mesajul tau m-a facut sa-mi retraiesc propiile emotii dinaintea nasterii. Nu situ ce cuvinte de incurajarea ar fi potrivite, iti doresc sa fii foarte optimista si curajoasa !
Multa sanatate pentru tine si bebe!
Un nou an fericit!