MAMICI DIN CONSTANTA...?????
Raspunsuri - Pagina 9
layla spune:
Un Craciun Fericit la toata lumea!
Noi mai mergem la control pe 28.12 si daca BB a coborat provocam nasterea, ca de Revelion sa fim cu el acasa.
Acum parca m-am mai linistit un pic, incerc sa ma odihnesc cat mai mult pentru marea intilnire cu BB.
Noroc cu mama care a venit de la Constanta si m-a ajutat cu toate (curatenie, mmancare, cumparaturi).
Numai bine la toata lumea,
Layla si Dulci in 38 saptamani
Cornelia spune:
Iata ca le-am regasit pe mamicile din C-ta. Si ce bine ca suntem mai multe. Eu nu am prea avut acces la Internet si trag acum tare sa recuperez (am conexiune doar de sarbatori).
Va urez Craciun fericit tuturor!
Va pup,
Cornelia
http://community.webshots.com/user/cornelianis
July spune:
Primul Craciun a fost ziua in care Dumnezeu ne-a trimis darul dragostei Lui,prin copilul Iisus.
Craciun Fericit,dragele mele!
Layla,mult noroc in marea aventura cu Dulci!
Dulci,bun-venit in noua Ta lume!
July si bb.Teodora Cristina
layla spune:
Craciun Fericit!
Am inteles ca la Constanta nu este zapada. In Bucuresti este asa de frumos!
Noi stam cumintei in casa si ne pregatim pentru marea intilnire de duminica!
Multumesc de incurajari si de urari! Doamne ajuta!
Layla cu BB " Dulci" AMR 3 zle
Cornelia spune:
Layla, duminica iti tinem pumnii! Multa fericire in noul an, bb sanatos si cumintel!
Cornelia si BB Mariuta
layla spune:
Buna fetelor,
Eu am nascut pe 29.12.2003 prin nastere normala un baietel de 3.350, 50 cm pe nume Daniel Alexandru.
De ieri suntem acasa si multumim lui Dumnezeu ca suntem bine amandoi.
Va urez petrecere frumoasa diseara si LA MULTI ANI!
Layla
July spune:
Felicitari,Layla!
Bine ai venit,Daniel!Sa cresti sanatos si puternic!
An Nou fericit alaturi de micutul membru al familiei!
July si bb.Teodora Cristiana
angi_gemeni spune:
Sa-ti traiasca baietelul, Layla. Sa va bucurati de el, sa creasca mare, sanatos si frumos!
P.S. Si eu tot din Cta sunt, doar ca am foarte putin timp la dispozitie si intru foarte rar pe acest site.
Va pup pe toate fetele din Cta si pe puiutii vostri.
Angi si gemenii
Cornelia spune:
Layla, felicitari! Daniel Alexandru, sa te faci mare, sanatos, destept si frumos!
Cornelia
roxanaz spune:
Buna dimineatza dragele mele mamici!
La multi ani si va doresc ca anul acesta sa vi se indeplineasca toate dorintele!
scuze de lipsa prelungita..im fac mea culpa!!!
si bun venit noilor membre ale clubului "din constanta"
Layla, am citit despre nasterea lui Daniel Alexandru..sa iti traiasca si sa fie sanatos, fericit si norocos mai ales, ca si asta conteaza!!!! (acum am citit mesajul cu "esti insarcinata"..da, sunt, acum am intrat in saptamina a 10-a).
imi pare bine sa aud lucruri bune despre Dna. Tomescu....si eu sunt ff multumita de ea. cind am avut probleme acum o luna am sunat-o pe mobil si a fost ff dragutza, m-a chemat imediat la spital si de atunci nu ezit sa o sun, ca niciodata nu ma dezamageste. asa ca deocamdata...numai de bine.
Va pup pe toate cu drag si va urez sa va bucurati de zilele de vacanta ramase,
Roxi