MAMICI DIN CONSTANTA...?????

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Multumesc pentru felicitari la toata lumea!
Este o minune de copil! Suntem foarte fericiti!
Roxana felicitari! Iti doresc sa ai o sarcina usoara ca a mea!
Noi inca ne refacem dupa nastere (mai am inca dureri de bazin). Si cu somnul este un pic mai greu, dar am avut ajutoare. Din pacate maica-mea si sora-mea trebuie sa plece maine la Constanta (s-a terminat vacanta).
Pupici la toata lumea si abia astept sa ne vedem la mare!
Layla cu Daniel Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Layla felicitari si sa-ti traiasca baietelul!!!!

Mergi la inceput

mamici din Constanta!!!! ce va mai fac copilasii ? cum e acasa ? a nins si la Cta un pic!

La multi ani tuturor!!!

Mergi la inceput

Liris am inteles de la sora mea ca a nins si la Constanta!
Baietelul meu a facut azi 10 zile si i-a picat buricutul! Suntem baieti mari de acum! In rest eu incerc sa-mi revin cu somnul dar nu cred sa reusesc prea curand!
Salutari la toate mamicile din Constanta!
Layla

Mergi la inceput

sa-ti traiasca micutul!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dragutzelor mamici!
Ce mai faceti? cum va descurcati cu ninsoarea??? trebuie sa spun ca ninsoarea asta a fost special pentru mine, pentru ca ma plingeam ca din cauza problemelor nu pot pleca la munte si nu vad zapada...si uite asa am innebunit pe toata lumea. si....ca sa ma sature...mi-a dat zapada!!!
din pacate nu am apucat inca o plimbare frumusica...dar vine week-end-ul....si gata, ma rasfat!!!
Layla...ce mai face Marele blond? cum te mai simti? Iti multumesc de urari...sper din suflet sa fie asa cum spui tu.
de luni de cind am fost la control si am vazut ca totul e in regula si am vazut piticul miscandu-se pe acolo....sunt in culmea fericirii, nici greata nu imi mai e...nimic!!!
Va pup si astept vesti de la voi,
Roxi

Mergi la inceput

Roxana eu am avut o sarcina fara greturi, fara pofte. Am facut plaja asta vara (eram in luna 4-5). Doar spre sfarsitul sarcinii mi s-au umflat picioarele si nu prea puteam sa dorm noaptea. Nasterea a fost destul de usoara (am nascut normal cu peridurala).
Tu cand trebuia sa nasti?
Marele Blond este din zi in zi mai frumos. Este destul de cumintel, mai plange noaptea (deh, ca toti copii). Eu ma simt bine dupa nastere ma mai doare putin episiotomia, burtica s-a dus, am ramas doar cu "funduletul" mai mare.

Ce faceti restul mamicilor de Constanta?

Haideti sa mai povestim,
Layla si Daniel Alexandru

Mergi la inceput

Salutare!!!!!!!!!!
Sunt cam singura pe aici?
Haideti sa mai vorbim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

aici suntem.....adica sunt!!!
imi pare bine ca ai avut o sarcina usoara. eu...sa nu ma deochi, in ultimul timp am fost mai bine, nu mai iau asa mult progesteron, mi-a redus injectiile la una pe saptamina....greturi mai rar....din cind in cind, sa imi aduc aminte ca e acolo piticul.
dpn-ul ar fi 5-8 august....dar ma uitam ca ar fi in saptamina 41....chiar ma gindesc daca vrea el sa stea asa mult...dar mai vedem noi, ca e cale lunga!
asteptam vesti,
pupici la toate,
Roxi

Mergi la inceput

Roxana se pare ca doar noi mai postam pe subiectul asta!
Deci o sa faci un Leu sau daca vine mai repede un Racusor. (eu sunt Rac, sotul Leu)
Ai vreo preferinta la sex? Sau ai vreun feeling ce o sa fie? Eu am stiut din primul moment ca o sa am baiat!
Progesteronul pt. ce il iei?
Pupici,

Mergi la inceput