MAMICI DIN CONSTANTA...?????
Raspunsuri - Pagina 11
anomis spune:
Dragele mele,nu sunteti singure...CUM SA FITI SINGURE!!!
Doar ca...deh,timpul bata-l vina...
Ma bucur ca Marele blond e sanatos si frumos,ca tie Layla ti-e bine...Ma bucur pentru ca tie,Roxana iti merge mai bine...Ai grija..moralul conteaza foarte mult!
Va pup pe toate!
Cu mare,mare drag...Simona si capritza ei:)))
roxanaz spune:
hello, hello.
Layla, sigur iese leu, in primul rind ptr ca asa vrea ma-sa...in al doilea rind ptr ca saptamina 38 este prima de leu....sper sa nu vrea sa iasa mai devreme, Doamne fereste!! (sau macar nu asa devreme). dar ma stii...cum ma da peste cap cu planurile mele cu tot?
progesteron iau din cauza unei iminente de avort din saptamina 6....acum iau in continuare..poate totusi de la formarea placentei nu va mai trebui sa iau, dar mai vedem noi. cu moralul stau bine, m-au lasat si greturile aproape de tot....(sper sa nu ma fac acum cit o balenutza!!!!!...ca cu pofta de mincare stau cam bine!!!).
feeling-uri....nu am nici unul...si nu vreau sa ascult de "binevoitorii" care imi "zic ei precis" dupa nu stiu ce semne ca e una sau alta. ce o fi sa fie sanatos, ca noi o sa il iubim la fel de mult si o sa ii facem si un fratior dupa aia / surioara.
va pupi pe toate si numai sanatate ptr voi si bebelushii vostri,
Roxi
layla spune:
Roxana stai linistita cu pofta de mancare. Eu nu prea am avut si tot m-am ingrasat vreo 15 kg!
Leu sa fie ca lei sunt tot timpul in centrul atentiei.
Mie la toate "testele" pe care mi le-au facut (cu verigheta, cu acul, cu sare in cap) mi-a iesit clar baiat. Plus forma burtii (tuguiata), faptul ca nu m-am schimbat la fata, la fel cica caracterizeasa sarcinile de baieti. La mine asa a fost!
Si noi vrem la anul celalalt o surioara!
Pupici,
Layla si Daniel Alexandru
Sergal spune:
Layla, ma bucur ca ai nascut, sa-ti traiasca micutul si sa fie sanatos. Cum te descurci singura cu bebe?
Salutari celorlalte mamici din C-ta si viitotaorelor mamici (Roxana)!
www.babiesonline.com/babies/s/sergiu
Nelke spune:
Salutati marea din partea , constantencelor ! Ultimul meu domiciliu a fost pe Unirii, lînga Delfinariu.
Hai Farul-Constanta !!!
Nelke
layla spune:
Nelke bine ai venit!
Pai stateai foarte aproape de mine. Eu de la Unirii faceam cumparaturile! Ai mei stau pe Pescarilor (inspre oras).
De cand ai plecat din Constanta?
Sergal deocamdata nu sunt singura. A stat maicamea cu mine, iar acum a venit mama-soacra sa ne ajute pina ma refac eu. Oricum este destul de greu pentru ca blondinul meu are program de noapte. Ziua sta asa de cuminte, iar noaptea il apuca bizdaceii.
Pupici,
roxanaz spune:
hello si o saptamina buna tuturor!!
Nelke, bine ai venit!!! la ce capitol te incadrezi? mamica, aspiranta....sau ca mine, la "Asteptind"??
Layla...ff bine ca are cine sa te ajute. spune-mi te rog, voi cum ati facut aranjamentele cu marele blond? dormiti amindoi cu el, doar tu?? eu ziceam sa "doarma" (un fel de a zice) la noi in dormitor ptr 2-3 luni, dar acum printul meu e disperat ca el nu se va odihni deloc si ca nu va fce fata la munca..ce sfaturi imi dai??? Sergal, Mari, Simona......astept si de la voi idei...please....!!!
layla spune:
Roxana noi avem trei camere, dar pt. inceput am pus patutul la noi in dormitor ca sa nu fiu nevoita sa patrulez prin casa toata noaptea. Sotul doarme cu mine in camera, el s-a mai imunizat la plinsetele lui, dar eu tresar la fiecare sunet, fiecare foit in patut!
Este adevarat ca sotul meu lucreaza de acasa, nu are un program strict de birou.
Roxana tu pe unde stai in Constanta?
Pupici,
Layla si Daniel Alexandru 3 saptamani de azi
roxanaz spune:
Layla, mersi mult de tot! si eu ziceam la fel, sa stea patutul cu noi...dar cred ca ma mai gindesc. deocamdata stam la Trandafirul, pe Mamaia, dar in curind ne vom muta probabil linga Liceul 4. mersi inca o data mult de tot pentru sfaturi.
multa sanatate tie si lui Daniel Alexandru!..si La multi Ani!!!!
layla spune:
Se pare ca doar eu si Roxana mai postam pe subiectul asta! Am cazut iar in pagina a-2-a!
Restul mamicilor din Constanta ce faceti?
Pupici,