Durerea unei pierderi de sarcina (22)
Raspunsuri - Pagina 8
cristina_ana spune:
Catty, sfatul meu este sa nu mai astepti pana mergi la medic si sa incepi sa iei utrogestan. Mie doctorul in primele saptamani cind am sangerat mi-a dat sa iau 6 pastile de utrogestan/zi+ 1 injectie de gravibinon la 4 zile. Si no-spa pentru dureri. Utrogestanul pe langa faptul ca fixeaza sarcina, are si rolul de a relaxa uterul. Si stai numai in pat! Te pup si iti tin pumnii sa fie bine!
Cristina, 24+ si bebe scump
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
blueeyes2003 spune:
Lilirusu asa cum ti-a spus si Laura,mie mi-a intarziat CM cam multicel dupa chiuretaj,fix 8s! Inainte sa imi vina am fost la medic si mi-a dat Utrogestan,2/zi timp de 5 zile,dar nu a mai fost nevoie ca mi-a venit fara ele.
In cazul in care ai ramas insarcinta,nu-ti face griji,sunt multe fete care au ramas dupa chiuretaj si a fost totul bine.Cel mai bine este sa faci un test si daca nu e sarcina,mergi la medic.Nu te nelinisti,totul va fi bine!
Andreea ma bucur ca ne mai scrii!Iti multumesc pt incurajari,ai dreptate,la noi se intampla mai greu sa ramanem insarcinate dar intr-un final va fi bine.
Te inteleg cum te-ai simtit cand ai fost intrebata cand veti face un copil! Si eu,de Paste,am fost intrebata de anumite persoane,"de ce nu vreau sa mai fac copii?Am cumva probleme?"As fi vrut sa le trantesc cateva dar m-am abtinut cu greu. Nu aveam chef sa dau explicatii,si am spus ca abia in martie am facut un an de la cezariana,prin urmare abia acum avem unda verde.Unor oameni le este mai usor sa raneasca decat sa aline o suferinta!Asta-i viata!
Te asteptam cu o veste buna cat mai curand!
Michelle inteleg ca asta seara esti "ocupata"! Iti doresc multa bafta si sa dea DD sa se prinda bebe!Spor la prestat!
Gabi foarte tare sistemul de (de)punctare al barbatilor!
Imi pare bine ca mai intri pe la noi! Ai deja 21 de saptamani!Ce frumos,iti doresc sa ai o sarcina cat mai usoara in continuare!
unboticutz imi pare tare rau ca ai pierdiut sarcina!
Nu inteleg de ce trebuie sa iei anticonceptionale! Poti sa incerci,asa cum ti-a zis si Laura,dupa primul CM.
Multa sanatate!
Flavia ce mai faci? Esti bine,au incetat contractiile?Sa profiti de week-end si sa te odihnesti cat mai mult!Dominic este mai bine?
Laura ma bucur ca nu te-ai descurajat! Incepem galeria pentru ca urmatorul test sa arateII
Irina nu cred ca trebuie sa-ti faci griji,sigur este CM!Stiu ca Laurei i-a venit CM la 21 de zile dupa chiuretaj!Bucura-te pentru ca in curand treci la treaba!
Am citit si eu despre Nature,foarte trist ce i se intampla,e o mare durere sa renunte la copilas,este cea mai grea decizie pe care o poate lua o mama! Sa-i dea Dumnezeu multa putere sa treaca peste aceasta grea incercare!
Fetelor,va pe toate si va doresc un week-end cat mai placut!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
blueeyes2003 spune:
Catty stiu ca este greu,dar incearca sa te linistesti,stai in pat si ia Utrogestan,cum zice si Cristina.Si mie mi-a dat si Gravibinon 1 fiola la 5 zile,cand am inceput sa sangerez.
Daca sangerezi trebuie sa iei Utrogestanul oral.
Gandeste pozitiv,totul va fi bine!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
Pepsi spune:
irda, mi-ai facut ziua chiar buna, de dimineata intrasem si am vazut mesajul tau!!!bravo, si te-am si pus in lista gravi, Doamne abia astept sa pun pe toate gravi!sarcina usoara, tre sa iti spui ca va fi bine de data asta, bucura-te, si va fi bine! vai ce ma bucur!
mirelush, nu stiu ce sa iau ptr contractii, dar in 2 merg la medic, si daca mai am pina atunci ii dau un mail sa vad ce sa fac, se pare ca azi nu am mai avut, sigur a fost oboseala acumulata, sperietura cu DOminic, si nesomnul, dar azi noapte am avut o noapte buna de somn(a dormit si Dominic bine) si azi mi-am mai recuperat fortele, in weekend ma voi odihni din nou! of, asa e, tre sa gindesc pozitiv, si voi naste la termen, poate m-am speriat si ca la odisee la noi au inceput sa vina bebei si nu sintem nici macar in mai! puterea asta a gindului ce face! dar nu ma mai gindesc, abia astept sa vina vacanta si la mine, sa ma pot odihni!de luna viitoare dai drumul la bebe?pupici
lau,of, si eu ma intreb cind se mai termina necazurile! of m-am speriat groaznic, deja credeam ca necesita cusaturi, etc, dar totul e bine cind se termina cu bine, s-a retras umflatura, mai are doar o rana pe interior! of, asa e cum spui, si sotul imi zice sa nu ma mai agit ca oricum toate se vor sfirsi bine! asa sint eu, o persoana mai energica si agitata! cine stie, poate ai noroc si cum spui e sarcina! cind faci un test?pupici si tie, mult noroc!
irenecam, abia astept sa vina marea intilnire, cred ca atunci imi voi gasi linistea, ca pina nu-l vad eu ca e bine......frica e acolo.... of, cu racelile astea, azi iar ma doare gitul, si imi curge nasul, sper sa-si faca efectul medicamentului ptr alergii! lasa ca nu mai ai mult de asteptat si acusi incepi proiectul bebe, daca te mai ajuta te poti interesa si de adoptie!
alina, merci ptr incurajari! asa e, ai dreptate, va fi bine! nu te retine sa scri ce simti, noi te intelegem, si nu strici atmosfera!sintem aici la bine si la greu!
laura, iubito nu e putin cam devreme? asa esti tu mai curioasa, si ultima data cind ai ramas, te-ai grabit si pina la urma a fost pozitiv!e bine ca ai mai luat unul, dar asteapta macar pina miine!
mcrissa, merci mult de pupici, si tie la fel, da, e muult mai bine Dominic, buza s-a dezumflat si cu soarele asta vom iesi in parc in weekend si va fi bine!
kalosalina, lasa nu mai masura atita, hai sus optimismul, nu ai voie sa fii suparata! supararii!sa te lase in pace!
liduska, merci de felicitari! of, abia astept sa stau si eu acasa ca orice graviduta! te pup, spor la mutat!
lilirusu, nu prea inteleg intrebarea, iti faci griji ca ai ramas prea repede? sau in caz ca esti gravi, daca si bebe va avea aceeasi problema? tin minte ca ti-a spus cristina26 procentul de a mai avea din nou o sarcina cu sindrom. astept vesti!
unboticutz, imi pare rau ca treci prin asa ceva! eu, am pierdut sarcina la 12s. dar eu nu inteleg daca ai avut avort spontan de unde stie medicul ca a fost extrauterina?poate e mai bine sa-l suni pe el sa-l intrebi daca e periculos sau nu sa stai asa! de ce trebuie sa iei anticonceptionale, nu inteleg! din pacate inca unii medici mai prescriu tare usor anticonceptionalele astea! pai, eu dupa chiuretaj mi-a zis sa stau 1-2 cicluri din cauza interventiei,dar stiam ca daca se pierde spontan nu tre sa astepti, de multe ori nu se prinde sarcina si o eliminam si nici macar nu ne dam seama.....curaj mult si sanatate, nu te lasa asa o saptamina, vezi ce e de facut!sa nu fie ceva ce se infecteaza.
michelle, azi e 20!!!, tin pumnii! asa ma relaxez cind imi scri sa ma gindesc la clipele frumoase ce vor urma....merci, un pupic mare!
vivela, hai ca mi-a placut ce-ai scris, am ris, face bine ptr a alunga stresul!ati ales nume la voinic?
teo, merci de gindurile bune, si de pupici, te pup si eu!
andreea, imi pare rau ca nu a fost sa fie nici luna asta, dar cu atita stres nu te mira! of, mai ai putin si scapi, bafta multa la examene!si oamenii astia nu pot sa-si tina frate gura , of....ai dreptate tre sa ma menajez, si sotul ma cearta ca zice ca nu ma gindesc ca acuma sint in 8 luni totusi.....ca ma pling ca obosesc prea repede, etc, ai dreptate, tre sa mai incetinesc ritmul obisnuit! macar in weekend ma linistesc si relaxez, mai putin si ne mutam de tot, si scap si de cumnat, ca sintem tare inghesuiti! merci de felicitari, te pup tare!
catty, nu te panica, poate nu e nimic, ai vazut ce zice si cristina! suna la medic sa vezi de tratament!sanatate multa!
va pup pe toate fetele, nu mai scapati de mine in weekend ca am net la casa!
Flavia 32+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
catty spune:
Dragele mele, nu stiu ce sa zic. Burta ma doare cumplit, deja din cateva firisoare acum sunt mai multe, dar sangele este curat, fara urme de cheaguri. Am facut aseara tarziu un test si se vede vag a doua liniuta, iar acum astept rezultatul la testul facut dimineata. Azi mergem la gratar sa il sarbatorim pe sotul meu si nu pot ajunge la Bucuresti. O sa ma opresc la farmacie sa imi iau duphaston si sper sa treaca. Nu imi vine sa cred ca visul nostru a durat doar 1 zi. Orice minune tinea macar 3 zile. Cum ii spun asta sotului meu? Cum ma uit in ochii lui azi? Ce sa fac nu stiu, dar imi vine sa urlu.
Pupici tuturor.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Laura Ioana spune:
Catty iubita sa iei neaparat tratament cu duphaston sau utrogestan. Macar 2/zi, acid folic 1/zi si no-spa 3/zi. Ar trebui sa stai un pic in pat, pana vezi ca-si revine. Ai mare grija la gratar sa nu stai pe jos, poate e pamantul rece, ia-ti un scaun pliant (sau 2-3 paturi sau una impaturita in multe, multe)! Nu dispera, nu pune negativul in fatza, dar sa mergi repede (luni neaparat) la un dr! Avand antecedentele tale, iti trebuie tratament imediat! E bine sa ai un dr si la tine in oras, pt urgente, eu asa procedez! Te pup si...hai fii curajoasa
Fetele mele cucuiete! Ieri am inceput sa am asaaaa, ca niste presimtiri, ca as fi gravi! Am zis ca oi fi cu capu' Azi dimineata (adica acu' 3/4 ora) am facut al doilea test si umbra celei de-a doua liniute se vede mai tare Parca mi-e si frica sa ma gandesc! Oare sa iau in continuare utrogestan (dar intravaginal, ca de doua zile imi da niste ameteli cu stari de lesin, cum n-am avut in viata mea), sau sa-l intrerup, ca poate tre' sa-mi vina, nu? In continuare nu am nici o treaba cu sanii sau alte semne de-ale sarcinii! Ia ziceti si voi! Normal ca-mi voi mai lua teste si fac si maine si poimaine, daca e cazul (adecatelea daca nu-mi vine).
Edit: Flavia draga mea, m-am luat cu vorba si am uitat sa-ti spun ca ma bucur ca n-a patit mai rau micutul! Bine ca n-a fost nevoie de copci, dar imi imaginez inima ta de mama ce s-a speriat! Offf bine ca a trecut Pupici lui Dominic si pupici si pe buba, ca sa treaca mai repede
Poze Laura
mcrissa spune:
azi am o gramada de treaba, trebuie sa ma fac frumoasa pentru ca merg la un botez la un bebe scump.dar am vrut sa vad mai intai ce ati mai scris si cand colo laurici vine cu II
Felicitari Laura!sigur e .iti tin pumnii!ti-am spus eu ca tu vei deschide odiseea pe 2008.m-am uitat la odisee si inca nu s-a deschis.nu mai pot sa fac nimic de bucurie
Mcrissa in asteptarea mormolocului
irinabobe spune:
catty nu te poti duce la un cabinet particular chiar azi ca sa nu mai stai pana luni? iti tin pumnii sa fie bine.
la mine se pare ca e vorba intr-adevar de CM, ceea ce ma bucura, dar am facut socoteala si ultima doza de azitromicina trebuie sa o iau exact in perioada ovulatiei, asa ca nu stiu e bine sa raman gravida luna asta? adica antibioticul ar putea afecta sarcina daca e luat chiar in perioada conceptiei? voi ce parere aveti?
mcrissa spune:
irinabobe si eu am luat azitromicina si mi-a zis dr ca trebuie sa astept o saptamana dupa ultima pastila pana sa incerc sa raman insarcianta.dar ai putea sa intrebi dr.tu spuneai ca ai ramas la dr. Parvu?
Mcrissa in asteptarea mormolocului
Laura Ioana spune:
Mcrissa multumesc, iubita, esti o draguta N-as vrea sa ma felicitati, inca, ptc mi-e sa nu fie alarma falsa Mai fac maine un test (am un Sure Check, iar cel de azi a fost dr. sigur) si va tzin la curent. Daca se vede liniuta bine la ala...deschid odiseea 2008 (daca nu-i o alta norocoasa inaintea mea).
Poze Laura