Durerea unei pierderi de sarcina (22)
Raspunsuri - Pagina 9
Irda spune:
Salutare fetele!
Va multumesc de urari si de gandurile bune!
Nici eu nu sunt intr-o stare prea ok.......ieri seara am inceput sa am pete bejulii, dar atat....eu zic ca or fi de la implantare, nici nu stiu daca sa iau Utrogestan sau nu!
Desi teoretic e putin probabil sa fie accident genetic la 2 sarcini succesive.....parca nu-mi vine sa iau nimic......daca e sa nu fie ok sa se elimine mai repede nici nu stiu ce sa fac, ieri eram super fericita....azi nu stiu cum sa fac sa nu bazai!
Catty...poate e de la implantare totusi!
Irda
si Daria 13 iulie 2005
Poze Daria
alyx spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Catty iubita sa iei neaparat tratament cu duphaston sau utrogestan. Macar 2/zi, acid folic 1/zi si no-spa 3/zi. Ar trebui sa stai un pic in pat, pana vezi ca-si revine. Ai mare grija la gratar sa nu stai pe jos, poate e pamantul rece, ia-ti un scaun pliant (sau 2-3 paturi sau una impaturita in multe, multe)! Nu dispera, nu pune negativul in fatza, dar sa mergi repede (luni neaparat) la un dr! Avand antecedentele tale, iti trebuie tratament imediat! E bine sa ai un dr si la tine in oras, pt urgente, eu asa procedez! Te pup si...hai fii curajoasa
Fetele mele cucuiete! Ieri am inceput sa am asaaaa, ca niste presimtiri, ca as fi gravi! Am zis ca oi fi cu capu' Azi dimineata (adica acu' 3/4 ora) am facut al doilea test si umbra celei de-a doua liniute se vede mai tare Parca mi-e si frica sa ma gandesc! Oare sa iau in continuare utrogestan (dar intravaginal, ca de doua zile imi da niste ameteli cu stari de lesin, cum n-am avut in viata mea), sau sa-l intrerup, ca poate tre' sa-mi vina, nu? In continuare nu am nici o treaba cu sanii sau alte semne de-ale sarcinii! Ia ziceti si voi! Normal ca-mi voi mai lua teste si fac si maine si poimaine, daca e cazul (adecatelea daca nu-mi vine).
Edit: Flavia draga mea, m-am luat cu vorba si am uitat sa-ti spun ca ma bucur ca n-a patit mai rau micutul! Bine ca n-a fost nevoie de copci, dar imi imaginez inima ta de mama ce s-a speriat! Offf bine ca a trecut Pupici lui Dominic si pupici si pe buba, ca sa treaca mai repede
Poze Laura
Doamne Laura, mi-au dal lacrimile. Cred ca e prima data de cand am pierdut sarcina cand simt asa o tresarire de bucurie. (sper sa nu se supere restul fetelor, eu m-am bucurat sio ma bucur pt toate, dar cum stiu povestea ta, din punctul meu de vedere esti o tipa extraordinara, si aproape ca mi-e rusine sa ma plang cu pierderea mea cand stiu prin cate ai trecut tu).
Repeta testul. Poti sa o faci si azi. Eu faceam testele cand am ramas gravida dupa amiaza spre seara cand veneam de la servici. daca spui ca e al doilea test la care se vede si a doua linie, e super. Eu stiu ca am intrebat-o pe dr mea de familie daca este posibil sa nu fiu gravida desi aveam doua teste slab pozitive si ea mi-a spus ca asa ceva nu e posibil. daca la ambele se vede si a doua linie, chiar si mai slab, e clar sarcina. Asta mi-a spus ea. Asteptam vesti de la tine.
Catty neaparat sa iei utrogestan si sa nu faci efort. Se poate ca firisoarelede sange sa nu aiba legatura neaparat cu sarcina. Te pup si tin pumnii stransi sa fietotul bine.
Irda tu cum te simti? ce faci, cesimptome experimentezi?
Flavia hai ca mai un pic si vei avea si a doua comoara. Odihneste-te cat de mult poti, relaxeaza-te si lasa restul treburilor la o parte. Acum cea mai importanta esti tu si copilasii tai (Dominic si bebe din burtica). O sa fie bine, ai sa vezi.
Michelle81, Mirela, Mari, Irinabobe, lili, si restul fetelor, va pup si va doresc sa aveti o zi minunata, cu soare si zambete.
alyx spune:
quote:
Originally posted by Irda
Salutare fetele!
Va multumesc de urari si de gandurile bune!
Nici eu nu sunt intr-o stare prea ok.......ieri seara am inceput sa am pete bejulii, dar atat....eu zic ca or fi de la implantare, nici nu stiu daca sa iau Utrogestan sau nu!
Desi teoretic e putin probabil sa fie accident genetic la 2 sarcini succesive.....parca nu-mi vine sa iau nimic......daca e sa nu fie ok sa se elimine mai repede nici nu stiu ce sa fac, ieri eram super fericita....azi nu stiu cum sa fac sa nu bazai!
Catty...poate e de la implantare totusi!
Irda
si Daria 13 iulie 2005
Poze Daria
Irda eu cred ca e bine sa iei utrogestan. Nu are ce sa strice. Mie mi-a prescris chiar de cand am fost la primul control, la 4 saptamani, cate doua pe zi si acid folic tot 2 pe zi. Nu te descuraja ca poate nu e nimic grav. Iar utrogestanul te poate ajuta. Iti tin pumnii stransi si te rog sa te linisteti. Stresul te afecteaza si mai mult.
Laura Ioana spune:
Irda e normala scurgerea, io asa zic. Incepe sa iei utrogestan sau duphaston.
Alina multumesc mult! Toate suferim dupa o pierdere a unei sarcini, fie ea mica sau mare! Pana la sarcina cu fetita si eu am avut 2 sarcini oprite in evolutie si am suferit ingrozitor dupa fiecare, ziceam ca nu ma mai tine psihicul pt inca una...si uite ca am dus mai greu...si apoi inca una oprita in evolutie (dar la asta parca ma imunizasem)...multe putem duce noi femeile, avem mare putere de a indura! Asa ca va inteleg perfect si sufar alaturi de fiecare fata nenorocita care mareste listuta noastra! Multumesc mult ca te bucuri asa tare pt mine, acu' sper sa nu fie doar in capul meu toate astea! Liniuta aia era mai mult o umbra acu' e mult mai pronuntata, dar stiu ca nu mai conteaza dupa 5 minute.
Poze Laura
elaa spune:
Laura, nu am sa te felicit....ci am sa ma iau de tine si am sa te gonesc la odisee, chiar nu vreau sa mai stai pe aici, mergi acolo si deschizi odiseea pe 2008 ca luna asta vin si eu (aiurea)...te pup si abia astept sa intru luni dimineata sa te felicit
eu am fost aseara la monitorizare si mi-a spus dr. ca am un folicul pe ovarul stang e de 11 mm, tre sa mai merg si luni seara sa mai fac o monitorizare......
pupici
http://tt.lilypie.com/TnCpp3.png-decembrie 2006
Ela
alyx spune:
Laura in ceea ce priveste timpul in catre trebue citit rezultatul testului, eu stiam ca depinde de la un test la altul (ca marca ma refer), dar in general nu este valabil rezultatul citit dupa 30 de minute. Sa stii ca nici la mine nu s-a pozitivat in primele secunde ci in primele 5 minute si toate cele trei teste au avut a doua liniuta mai pala decat prima. Acuma eu nu vreau sa-ti dau sperante aiurea doar iti povestesc din putina mea experienta. Dar eu totusi vreau sa cred ca esti gravida. Uite asa.
irinabobe spune:
mcrissa intr-adevar am ramas in cele din urma la pirvu, chiar daca am ajuns la el din eroare, , imi place de el si ma gandesc ca asa a fost sa fie.
abia acum pot sa realizez cat de tampita am putut fi, adica sa ma duc la tutunaru si sa il confund , dar deocamdata nu imi pare rau. si acum ma pufneste rasul amintindu-m ce soc am avut cand am vazut ca pe foaia de internare scria dr pirvu, stateam acolo pe hol ca proasta si ma gandeam cu cat tupeu i-am zis ca i-am dat sms si ca el m-a chemat la consult in ziua aceea. oare ce s-o fi gandit saracu om?
daca tie ti-a zis sa mai astepti o sapt cred ca o sa mai astept si eu o luna, sau fac prostii la o sapt dupa terminarea antibioticului, ca acu nici nu stiu cand mai am ovulatie (CM e neregulat) asa ca o iau pe ghicite.
laura nici eu nu cred ca e posibil sa ai 2 teste pozitive si sa nu fii insarcinata.
IreneCAM spune:
CATTY, neaparat sa te vada un medic si sa iei tratament...cel despre care ti-a spus Laura io zic ca e ok, ca asa mi-a dat si mie dr cd am ramas gravi. Si e important sa stai in patut...stiu ca e greu, io am stat vreo 7 luni la sarcina trecuta si acum nu ma mai asez in pat decat atunci cd trebuie sa dorm, nu mai suport sa aud pe cineva "stai in pat"!Dar ajuta la calmarea contractiilor, mai ales ca te doare atat de rau burtica!
LAURA, iti tin pumnii!
Andra
Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala...Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
Laura Ioana spune:
Ela fugareste-ma, poate fortata voi pleca la odisee Sper sa-ti creasca un folicul baban si sa se sparga cand trebe' si sa o faca cu folos (sa fie cel castigator).
Andra multumesc mult.
Irina tare faza cum l-ai confundat Bine ca nu-i unul batut in cap, ca putea sa faca figuri
Alina pe testul asta scrie sa nu se citeasca rezultatul mai tarziu de 5 minute.
Poze Laura
Laura Ioana spune:
Dragelor am refacut calculul, ca-mi daduse cu virgula prima data Azi sunt in Z25, nu 26 cum credeamUM 28 martie. Asta e semn bun, nu? Se va pozitiva testul mai bine in zilele urmatoare, daca se vede ceva de pe acum Doamne ajuta
Poze Laura