Durerea unei pierderi de sarcina (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Catty si Irda, bravoooooo! felicitari!!!!!!!!!!!! uraaaaaaa!

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

quote:
Originally posted by alyx

dar nu ti-a dat nimic pentru a se elimina? Ma refer la pastile. Eu stiu ca se dau pastile care provoaca eliminarea sarcinii extrauterine atunci cand e mica. Acum ca ti-ai mai revenit un pic, ar trebui sa intrebi doctorul pentru a evita orice problema.

alina

medicul nu mi-a dat nimic pentru ca am avut un avort spontan si se pare ca am eliminat ceva ; spune sa astept pana miercuri sa vedem in urma ecografiei ce e de facut..

va multumesc tuturor pentru raspunsuri

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

quote:
Originally posted by unboticutz

quote:
Originally posted by alyx

dar nu ti-a dat nimic pentru a se elimina? Ma refer la pastile. Eu stiu ca se dau pastile care provoaca eliminarea sarcinii extrauterine atunci cand e mica. Acum ca ti-ai mai revenit un pic, ar trebui sa intrebi doctorul pentru a evita orice problema.

medicul nu mi-a dat nimic pentru ca am avut un avort spontan si se pare ca am eliminat ceva ; spune sa astept pana miercuri sa vedem in urma ecografiei ce e de facut..

va multumesc tuturor pentru raspunsuri

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mi-ar fi placut ca imprejurarile sa fi fost cu totul altele si sa-ti raspund la alte intrebari mai putin triste.
Ey sunt totusi de parere ca daca te simti rau pana miercuri sa te duci la doctor. Chiar si la urgenta daca este nevoie. Imi pare rau ca trebuie sa treci si tu prin asemenea clipe. As vrea sa nu se mai intample nimanui asa ceva. Iti doresc sa gasesti putere sa treci peste durerea asta si sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Unboticutz imi pare tare rau Nu stiu ce sa-ti spun, poate sa mai ceri parerea unui alt doctor? Daca sarcina s-a eliminat fara sa fie nevoie de chiuretaj sau operatie, eu cred ca nu-i nevoie sa mai iei anticonceptionale! Cred ca poti incerca imediat ce-ti vine ciclul sa ramai iar graviduta. Te pup si iti doresc sa ai tarie

Lilirusu si lui Mirelus i-a venit destul de tarziu ciclul dupa chiuretaj (la 7 sapt, parca). Sa mergi cat poti de repede la un dr ptc, daca iti intarzie mult, e pericol sa ai sinechii uterine dupa chiuretaj. Sa speram ca nu e vorba de asta siiii...poate e sarcina Nu e nici o problema, stiu ca multe fete de pe forum povesteau ca au ramas inainte de a le veni ciclul si au copilasi sanatosi Sper sa fie, in cazul tau, aceasta varianta.

Fetelor sunteti niste dragute, stiam eu ca ma veti incuraja! Drept urmare....mi-am mai luat un test de sarcina Acu sa vad cand il fac Poate maine

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Dragele mele, va multumesc mult pentru urarile de ziua mea de nastere! Sunteti niste dragute, imi cer scuze ca nu am putut sa va raspund mai repede. Noi ne-am intors in America marti, dar nu am avut timp nici macar sa respir, mai am trei saptamani din acest semestru si am ffff mult de scris si de invatat. Nici nu am apucat sa imi revin dupa oboseala acumulata cu drumul si diferenta de fus orar..In situatia aceasta nici bebe nu a putut sa se prinda, mi-a intarziat cm, am facut dimineata un test, dar e negativ, cred ca iar m-am dereglat…Sunt z 35, sper sa imi vina mai repede, daca tot nu e cu ochisori. Vreau sa o las mai moale cu stresul, ca nu cred ca face bine, dupa ce se termina semestrul acesta ma linistesc si poate va fi mai bine.

Vivela, La multi ani! cu intarziere. Sper sa mai primesti urarile mele si dupa cateva zile, iti doresc din tot sufletul sa fii sanatoasa si fericita si sa ai parte de un copilas minunat!

Irda, felicitaaaari!!!!!! Fetelor, e clar ca noul capitol e cu noroc. Sau primavera??? Nu mai conteaza, sper sa ne bucuram toate cat mai repede de 2 liniute! Irda, iti doresc o sarcina cat mai usoara si fara probleme!

Michelle, ma bucur sa citesc ca te-ai hotarat sa mai incerci, iti tin pumnii sa iasa cum vrei tu sis a fii sigura ca noi vom fi alaturi de tine pentru a te ajuta sa iti invingi frica.

Catty, felicitari!!!!!!!!!!!!!!Ce bucurie si ce cadou frumos pentru sotul tau! Sper din tot sufletul sa fie totul bine, incearca sa nu iti mai faci multe griji. Trebuie sa fie bine de data aceasta!

Laura, Doamne ajuta sa fie cu ochisori! Lasa, ca niic alte fete nu au avut simptome si au fost gravidute, asa ca nu te descuraja. Eu zic sa faci testul duminica.

Mirelush, te rog mult sa nu te descurajezi! Te inteleg perfect, si eu trec prin asemenea momente, mai ales acum cd am fost in ro si toata lumea ma intreba: cand faceti si voi un bebe? DE parca noi nu am vrea!!!!!Asa ne ies noua lucrurile mai greu, sunt convina ca in cele din urma ne vom bucura si noi de o minune mica cu ochisori, pana atunci nu-ti pierde speranta!

Flavia, te rog mult sa ai grija de tine, nu te mai obosi atat. Eu nu stiu cum poti sa le faci pe toate, si serviciu, si Dominic, si gradinita, si mancare…Mai las-o mai moale, menajeaza-te un pic. Eu stiu ca tu esti energica de felul tau, dar trebuie sa ai grija de micul David. Felicitari pentru cetatenie, ma bucur mult pentru voi!

Mcrissa, tin pumnii sa se prinda luna aceasta!

Kolosalina, fac galerie si pentru tine, san e dai o veste buna!

Alina, mai bines a lasi lucrurile sa curga. Cu cat ne stresam mai tare, cu atat scad sansele sa ramanem. Incearca sa iesi din starea asta, asa cum ii spuneam si Mirelei, pana la urma va fi bine.

Mari, stiu ca e greu cand te napadesc amintirile. Sunt convinsa ca bebe va vegheaza de sus, din ceruri, si are grija de tine si de cele trei comori din burtica. Cat mai ai?

Cristina 26, mai ai si tu un pic! Sa nu te obosesti prea tare cu invatatul, da? Scrie-ne din cand in cand, ca sa stim ca esti bine.

Lilirusu, eu am vazut ca poate intarziua ciclul dupa chiuretaj. Stiu ca si Mirela a avut problema aceasta.

Unboticutz, imi pare rau pentru pierderea ta. Sper sa se resolve toate problemele. Iti doresc multa tarie sa treci peste.

Va pup pe toate

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

bune fetelor.
irda felicitari! ma bucur tare mult ca se ingroasa randul gravidutelor
liliruu imi pare rau pt tine. ai fost cu mine la odisee. din pacate pentru multe fete odiseea de sept-oct a fost cu ghinion, ale, acum nature. mie dr mi-a spus ca ciclul trebuie sa imi vina in 45 de zile de la chiuretaj , daca nu exista ricul unei sinechii uterine. a zis ca nu e nici o problema daca raman insarcinata inainte de primul ciclu (asa ca stai linistita, daca e cu ochisori nu e asa grav), mai bine fa un test ca sa stii despre ce e vorba.
eu citind acum la odiseea la care am fost am vazut ca i nature are probleme. bebe are SD. ii doresc multa forta sa treaca prin acest necaz, si pentru prima data ii multumesc lui d-zeu ca daca nu a fost sa fie bine macar ca s-a intamplat in luni mici adica inainte sa miste bebe. nu stiu cum as fi rezistat in locul fetelor care au pierdut o parcina la o varsta asa mare.
michelle hai ca tu trebuie a fii urmatoarea. doamne doamne trebuie sa te raplateasca dupa toate necazurile pe care le-ai avut.
Unboticutz, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat. mie dr pt eliminarea eventualelor resturi si contractarea uterului imi dadea ergomet, dar acum e greu de dat un sfat in aceasta problema. cel mai bine e sa discuti cu dr tau sau eventual sa mai cereri si parerea altui dr.
fetelor la mine se pare ca e prima zi de CM. adica sper eu sa fie vb de CM si nu de alte probleme. dar au trecut doar 22 de zile de la ultimul chiuretaj si 32 de la primul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

IRDA, felicitari din tot sufletul pt sarcina.
Eu sunt distrusa. Acum 5 min am vazut ca sangerez. Sunt firisoare mici de sange, dar sunt, iar burta ma doare rau de tot. Nu pot crede ca se intampla asa ceva. Nu pot crede ca inca o data voi vedea privirea distrusa a sotului meu. Nici nu stiu ce sa fac. As mai face maine un test si daca se pozitiveaza putin as baga utrogestan. Voi ce credeti? Imi vine sa urlu de nervi. Nu stiu de ce se intampla toate astea.
Sa aveti week-end placut

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

quote:
Originally posted by catty

Eu sunt distrusa. Acum 5 min am vazut ca sangerez. Sunt firisoare mici de sange, dar sunt, iar burta ma doare rau de tot. Nu pot crede ca se intampla asa ceva. Nu pot crede ca inca o data voi vedea privirea distrusa a sotului meu. Nici nu stiu ce sa fac. As mai face maine un test si daca se pozitiveaza putin as baga utrogestan. Voi ce credeti? Imi vine sa urlu de nervi. Nu stiu de ce se intampla toate astea.
Sa aveti week-end placut

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Off te cred ca ti-este frica dar poate ca nu e nimik,daca sangerarea nu e puternica si sunt numai firisoare poate e de la fixare,nu stiu ce sa iti spun dar as vrea sa iti iau din frica ce o simti acum...Mai asteapta pana maine,pana atunci nu fa efort deloc stai numai in pat si repeta maine testul,iti tin pumnii si ma rog sa fie bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

quote:
Originally posted by catty

Sa aveti week-end placut

catalina

Off te cred ca ti-este frica dar poate ca nu e nimik,daca sangerarea nu e puternica si sunt numai firisoare poate e de la fixare,nu stiu ce sa iti spun dar as vrea sa iti iau din frica ce o simti acum...Mai asteapta pana maine,pana atunci nu fa efort deloc stai numai in pat si repeta maine testul,iti tin pumnii si ma rog sa fie bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

IRDA, FELICITARIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma bucur mult pentru tine! Iti doresc din suflet sa duci cu bine sarcina pana la termen si sa ai un bebelus perfect!

Cristina, 24+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput