Durerea unei pierderi de sarcina (22)
Raspunsuri - Pagina 6
elaa spune:
mai fetelor imi place din ce in ce mai mult, ieri intru ...si o felicit pe catty, astazi o felicit pe Irda.....maine cine mai urmeaza?
dragele mele catty si irda, sa aveti sarcini usoare, duse la termen, sa nasteti usor si sa aveti copii sanatosi, frumosi si mancaciosi iar voi si taticii sa fiti sanatosi sa va puteti bucura de ei
iar la restul.......fuga la odisee cu voi, ca ma suparati
va pup pe toate
http://tt.lilypie.com/TnCpp3.png-decembrie 2006
Ela
lilirusu spune:
Buna fetelor,va urmaresc in fiecare zi si chiar daca nu v-am scris sunt mereu langa voi.Am o mare problema si daca puteti lamuriti-ma si pe mine.Pe data de 9 martie mi s-a facut intrerupere de sarcina la 12 saptamani,bebeul a avut malformatii,dg elucidat mai tarziu prin probe genetice,trisomia 18.Astazi am 6 saptamani de la chiuretaj si ciclul menstrual nu a aparut.Nu am nici un simptom.Daca as fii insarcinata care sunt consecintele asupra mea sau a fatului.Nu am facut test de sarcina pt ca nu sunt in tara.Oare poate intarzia asa mult ciclul?Ce parere aveti fetelor?
L5845 spune:
Irda FELICITARI!!!, sarcina usoara, un BB sanatos si fericire maxima.
Laura, inca nu e timpul pierdut. Poate trebuie sa mai astepti putin si sa repeti testul, mai ales daca nu vin uratii(Doamne da ca 9 luni sa nu te mai caute). Tinem pumnii.
Sa speram ca toate aspirantele de aici si nu numai, sa le urmam cat mai repede pe Irda si pe Catty la mult dorita Odisee!
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Pana vine BB,mi-am inscris papagalutzu la concurs:/www.concurspapagali.lx.ro/detaliifoto.php?id_poza=502
Lau-Meli si
unboticutz spune:
dragele mele,
nici nu stiu cum sa incep si ce sa spun. in primul rand imi pare rau pentru ce ati patit toate; as vrea sa pot spune cuvinte de incurajare dar nu ma simt in stare sa gasesc nimic pozitiv in gandurile mele.
am pierdut un bebe foarte mic, acum trei zile la 6 saptamani (ar fi trebuit sa fie). se pare ca a fost sarcina extrauterina oprita in evolutie si am avut avort spontan. e o poveste lunga si complicata, am oscilat intre agonie si extaz. imi e foarte greu si cei din jurul meu imi tot repeta sa ma bucur ca am ramas intreaga si pot sa o iau de la capat. dar nimeni nu intelege cat ma doare..
v-as ruga sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns; am fost atat de ametita si de socata incat n-am itneles mai nimic de la medic. trebuie sa revin saptamana viitoare la echo pentru ca a ramas ceva pe anexa dreapta, si se banuieste ca este sacul embrionar. este in regula sa stau o saptamana acasa sa astept sa se elimine? ce trebuie sa fac sa aflu de ce mi s-a intamplat asta? mi s-a spus ca trebuie sa iau cateva luni anticonceptionale; e musai?
va multumes foarte mult pentru tot...
---------------------------------------
common sense is not really so common
Michelle81 spune:
Irda-vai ce frumooos!!!!FELICITARI din toata inima!!!!!Sa ai o sarcina usoara si sa nu te mai gandesti la nimik rau pentru ca de data asta va fii bine!!!Ce inceput de capitol,pur si simplu MINUNAT!!!FELICITARIIIII!!!!!!!!!I-ai spus la sot?Cred ca sunteti atat de fericiti!
Kaloselina-draga nu mai ai atat de mult de asteptat pana sa faci testul asa ca putin mai optimsta te rog!Iti tin pumnii ca intr-o sapatmana sa ne spui ca nu au aparut uratii!Da ai inteles bine si noi ne-am hotarat sa incercam,eu azi sunt ziua 14...te pup dulce!
L5845-incerc cat pot sa fiu optimista desi mi-este greu dar cand vad atatea vesti bune capat si eu SPERANTA!!Multumesc pentru pupici si pentru galerie!!Ma gandesc la tine ca analizele care le vei face sa iasa toate bune si sa incepem si pentru tine galeria!te pup si eu!!
Pepsi-atat de rau imi pare ca treci prin atatea...saracul Dominik,ba bolnavior,acum si-a mai spart si buza off te cred ca ai contractii dupa tot stresul asta dar cum ti-am mai spus gandeste-te la clipele minunante ce te asteapta si relaxeaza-te putin ca stresul asta nu e bun!sper sa nu se mai intample nimik,nici la lucru nici cu Dominik,sa poti sta si tu putin linistita!te imbratisez cu mult drag!Mersi ca mi-ai amintit ca azi e 20 deci azi neaparat la
Catty-inca o data FELICITARI pentru testul pozitiv!LA MULTI ANI sotului tau.Cand ma gandesc ce cadou frumos i-ai facut!Sa ne spui cum a reactionat,cred ca se imbata saracul de fericire!FELICITARI si sarcina usoara sa ai!!!
IreneCam-gestul tau de a adopta un copilas este unul deosebit dar parerea mea mai asteapta putin poate primesti unda verde in curand si daca e totul bine poti incerca din nou!Sa fii gravida e unic si acel sentiment nu-l poti descrie deci daca se poate de ce sa nu mai incerci?Decizia va apartine dar ganditi-va bine inainte.cand mergi la medic?
Elaa-ai venit de la doctor?Sper ca a fost bine,te astept sa ne scrii!
LauraIoana-poate ai facut testul prea repede,pai nu tu spuneai"pana nu e rosu mai este speranta"?asa ca inca nu fii trista ca mai sunt sperante!
Mcrissa-ce frumos ai spus ca nu faci testul fara mine,sper sa nu-ti vina uratii noua luni de zile!Incearca sa nu te mai gandesti la ceea ce a fost si sa te gandesti la viitor,la ceea ce te asteapta!
Liduscka-astept luna iulie sa incercati si voi din nou.Da e foarte dureros sa-ti vezi copilasul mort si sa nu poti face nimik,sa te intrebi ce voce ar fii avut,ce ochisori...sa stii ca nu te-a vazut...E greu,luna asta pe 26 sunt 6 lunijumatate de ani de cand am pierdut-o pe fetita...
Lilirus-imi pare rau pentru ceea ce ti s-a intamplat!e greu sa aflii ca ,copilasul e bolnav si trebuie sa renunti la el...imi pare atat de rau!in legatura cu ciclul eu stiu ca in urma unui chiuretaj organismul sufera niste derglari care pot provoca intarzierea menstruatiei...dar si sansele sa ramai gravida sunt mult mai mari dupa un chiretaj chiar inainte de primul CM,poate e bine sa faci un test sa te lamuresti.Sa stii ca am auzit de fete care au ramas gravide inainte de primul cM si au dus sarcina la bun sfarsit...
Michelle81 spune:
quote:Imi pare rau,imi pare rau sa aud ceea ce ti s-a intamplat.Nu stiu ce sa iti spun daca e in regula sa mai stai o saptamana acasa sau nu,cred ca mai bine intrebi inca un medic,te-as ajuta dar nu stiu ce sa iti spun.Poate te ajuta fetele care stiu.Multa putere iti doresc sa poti sa treci peste asta...Primul pas l-ai facut si anume acele de a vorbi cu noi despre ceea ce ti s-a intamplat.Ai mare grija de tine!
Originally posted by unboticutz
dragele mele,
nici nu stiu cum sa incep si ce sa spun. in primul rand imi pare rau pentru ce ati patit toate; as vrea sa pot spune cuvinte de incurajare dar nu ma simt in stare sa gasesc nimic pozitiv in gandurile mele.
am pierdut un bebe foarte mic, acum trei zile la 6 saptamani (ar fi trebuit sa fie). se pare ca a fost sarcina extrauterina oprita in evolutie si am avut avort spontan. e o poveste lunga si complicata, am oscilat intre agonie si extaz. imi e foarte greu si cei din jurul meu imi tot repeta sa ma bucur ca am ramas intreaga si pot sa o iau de la capat. dar nimeni nu intelege cat ma doare..
v-as ruga sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns; am fost atat de ametita si de socata incat n-am itneles mai nimic de la medic. trebuie sa revin saptamana viitoare la echo pentru ca a ramas ceva pe anexa dreapta, si se banuieste ca este sacul embrionar. este in regula sa stau o saptamana acasa sa astept sa se elimine? ce trebuie sa fac sa aflu de ce mi s-a intamplat asta? mi s-a spus ca trebuie sa iau cateva luni anticonceptionale; e musai?
Vivela spune:
Intru si eu sa le felicit pe noile gravidute, Irda si Catty. Sa aveti sarcini fara probleme si bebei frumosi si sanatosi .
Se pare ca dupa o pauza prea lunga, incepe iarasi o avalansa de gravidute; fetele care sunteti in asteptare, va doresc din tot sufletul sa prindeti valul asta .
Va pup.
Si ca sa mai uitati macar 2 minute de necazuri, va trimit si voua ceva amuzant:
Sistemul de (de)punctare al unui barbat"... vazut de un barbat
"In lumea dragostei, o singura regula e valabila pt tine ca barbat. Sa faci femeia fericita! Faci ceva pe placul ei, castigi puncte. Faci ceva ce nu ii place, pierzi puncte. Nu primesti nici un punct pentru ceva la care se asteapta. Cu parere de rau, astea sunt regulile.
Iata un scurt ghid al sistemului de punctare:
INDATORIRI OBISNUITE
* Faci patul (+1)
* Faci patul, dar uiti pernuta decorativa (-1)
* Asezi patura peste cearseaful mototolit (-2)
* Iesi sa cumperi ceva pentru ea (+5)
* ..Pe ploaie (+8)
* ..Dar te intorci cu bere (-5)
* Te scoli din cauza unui zgomot suspect noaptea (+1)
* Te scoli din cauza unui zgomot suspect noaptea, dar nu era nimic (0)
* Te scoli din cauza unui zgomot suspect noaptea, si era ceva (+5)
* ..Ii tragi una cu facaletul (+10)
* ..Era catelul ei (-20)
EVENIMENTE SOCIALE
* Stai alaturi de ea tot timpul petrecerii (0)
* Stai alaturi de ea un timp, dupa care mergi la o vorba cu colega (-2)
* ..Pe colega o cheama Tina (-10)
* .Tina, dansatoarea (-20)
* ..Tina are silicoane (-80)
ANIVERSARI
* O scoti la cina (+2)
* O scoti la cina, si nu este un club sport (+3)
* Ok, e un club sport (-2)
* Si e noaptea cu bufet suedez (-3)
* E un club sport, noaptea cu bufet suedez, iar pe fata ta sunt pictate culorile echipei preferate (-10)
SEARA IN ORAS
* O scoti la film (+1)
* O scoti la un film care ii place ei (+3)
* O scoti la un film care nu-ti place (+6)
* O scoti la un film care iti place tie (-2)
* ..Se numeste "Robocop" (-3)
* ..Ai mintit ca era un film despre orfani (-15)
CONDITIA FIZICA
* Ai facut burta (-15)
* Ai facut burta, dar te antrenezi sa iti revii (+10)
* Ai facut burta si treci la camasi si pantaloni mai largi (-30)
* Spui, "Nu conteaza, si tu ai" (-8000)
MAREA INTREBARE
* Ea intreaba: "M-am ingrasat?" (-5) [Da, pierzi puncte indiferent de raspuns]
* Eziti cu raspunsul (-10)
* Raspunzi, "..Unde?" (-35)
* Orice alt raspuns (-20)
COMUNICARE
* Cand vorbeste despre problemele ei, te arati interesat (0)
* Asculti, peste 30 minute (+50)
* Asculti, peste 30 minute, fara sa te uiti la TV (+500)
* Ea isi da seama ca de fapt ai adormit (-4000)"
Si totusi, noi ii iubim pe ai nostri
Gabi 21+
Miracle inside,
Noi doi
Teo2rina spune:
Irda, felicitari, sa ai o sarcina usoara, un bebel sanatos, destept, cuminte si cum ti-l mai doresti tu!ne-ai tinut in suspans, dar nu degeaba!
Pepsi, imi pare tare rau pentru puiutul tau, trebuie sa se fi speriat groaznic!ai grija de bebe din burtica,mergi la doctor sa-ti spuna ce e cu contractiile puternice, poate iti da un medicament, ceva. iti doresc multa sanatate si liniste si pupa un baietel lovit si speriat din partea noastra!Pupici si tie!
michelle, ma bucur ca ai luat initiativa!asteptam sa avem vesti foarte bune de la tine!Ai incredere!
lilirusu, din ce am mai vazut,dupa chiuretaj iti poate intarzia ciclul.tu ai,totusi, vreun simptom de sarcina?eu nu cred sa fi insarcinata,dar incearca un test.
alyx spune:
quote:
Originally posted by unboticutz
dragele mele,
dar nu ti-a dat nimic pentru a se elimina? Ma refer la pastile. Eu stiu ca se dau pastile care provoaca eliminarea sarcinii extrauterine atunci cand e mica. Acum ca ti-ai mai revenit un pic, ar trebui sa intrebi doctorul pentru a evita orice problema.
Teo2rina spune:
unboticutz, imi pare tare rau pentru pierderea suferita.asa este, apropiatii incearca intotdeauna sa te faca sa privesti inainte, noi cele care am trecut prin asa ceva stim ca nu se poate asa usor si repede.referitor la intrebarea ta,cred ca e mai bine sa mai mergi o data la medic sa-l intrebi ce trebuie sa faci, daca iti da medicamente ca sa elimini.eu nu stiu exact cum se procedeaza. multa sanatate si putere sa treci peste acest necaz iti doresc.