Durerea unei pierderi de sarcina (22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

salutare
Michelle, monitorizarea ovulatiei o fac la cab. ginecologic imi face echo. cu sonda vaginala imi face in z9 z11 si z13, sau cel putin asa am inteles, astazi merg ptr. prima oara ,va spun maine cum a decurs si cand ma mai cheama, sa vedem ce mai e si dupa asta, HSG a, facut si se pare ca in ok mai toate, acum mai vad ce-i si cu ovulatia si daca iese si asta bine nu mai investighez nimic (o fac eu acum pe curajoasa)
va pup si trebuie sa deschidem odiseea pe 2008

http://tt.lilypie.com/TnCpp3.png-decembrie 2006
Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Felicitari Irda. Sa fie intr-un ceas bun! O sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos
Pe fiecare pagina apare una dintre fete si ne da o veste buna. Sper sa o tinem tot asa
Va pup pe toate

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

IRDA, FELICITARI!!Iti doresc o sarcina usoara si un bebica sanatos.
MICHELLE, LAURA va asteptam cu vesti bunedespre
CRISTINA26, inteleg ca ai muult de invatat...examene, ceva???Bafta si ai grija de tine si de bebe.
PEPSI, nu mai ai mult si o sa-l tii pe superbebe in brate!Pai sigur ca e superbebe, ca si tu ai fost o supergravidutza, daca ai facut fata iernii, sefei si racelilor.
MIRELA, nu fi trista, hai sa rasturnam butoiul ala cu melancolie si sa fim optimiste

Fetelor, va las, ca zi lucrez acasa, pt ca la serviciu se fac renovari...am o multime de terminat...offffff!Intru mai tarziu sa vad ce mai scrieti si sper sa mai gasesc vesti bune!

Andra
Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala...Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

Felicitari Irda. sa fiti sanatosi. iar tu sa fii optimista si sa nu mai folosesti expresii de genul "daca duc sarcina pana la capat". Savureaza fiecare moment, traieste-l din plin (iti spune asta o persoana care in cele doua luni cat a fost gravida a fost vesnic angoasata si speriata ca se poate intampla ceva rau; acuma regret ca nu am avut timp sa ma bucur de sarcina mea). fii vesela si increzatoare si totul va fi bine.
cele scrise mai sus sunt valabile si pentru catty si pentru Flavia si pentru mari si pentru toate fetele garvidute. O sa fie totul bine cu voi, o sa vedeti. Ma bucur mult pentru voi.
Imbratisez toate fetele de aici, fara exceptii si sper sa nu mai existe suferinta si durere in viata voastra.
despre mine nu va mai povestesc pentru ca e mai bine sa fie o atmosfera vesela la acest subiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Irda felicitari! Sa dea Domnul sa duci sarcina la capat si sa iti tii bebelusul sanatos in brate

Si io am facut test dimineata la 7,30 si a iesit negativ! Atata m-am chiombit la el ca am inceput sa vad pete sub forma de liniute Se zareste vag umbra, de fapt locul unde ar trebui sa fie a doua liniuta, deci si luna asta ciuciu
Ultimele 2 cicluri au fost la 26 de zile, iar cel mai lung, dupa chiuretaj, de 27 de zile. Mai sper, ce sa fac

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

laura cred ca ai facut prea devreme testul.eu zic sa repeti testul duminica.iti tin pumnii
cristina26 multa bafta la examene! pe burtica.
michelle81 se pare ca luna asta vom numara impreuna.eu sunt cu o zi inaitea ta, dar nu fac testul fara tine
mirelus nu stiu ce m-as face eu fara voi.de cate ori pic in butoiul cu melancolie voi reusiti sa ma treziti.
flavia merci mult pentru incurajari . burtica si pe Dominic.ma bucur ca in sfarsit s-a mai incalizt si la voi.ce face Dominic?i s-a dezumflat buza? ca sa-i treaca mai repede.

kalosalina, lau-meli, ireneCAM, elaa, sicuta13, alyx

Mcrissa in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

LauraIoana poate ai facut testul prea devreme. Si la mine testul a iesit negativ inaintede ciclu. Nu vreau sa-ti dau sperante false, dar poate....
Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Flavia multumesc pt. incurajari. Astazi nu mai sunt asa optimista ca mi-a scazut TB cu o unitate la 36.9...
Irda FELICITARI!!! SA AI O SARCINA USOARA SI UN BB SANATOS!
Michelle, Mcrissa, si toate celelalte fete multi

Bebica te asteptam! august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Irda felicitari! Sa dea DD sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si ai incredere ca de data asta va fi totul bine!Ma bucur mult pentru tine!
Ar fi frumos sa deschizi tu odiseea pe 2008 si apoi sa ne tragi pe toate dupa tine!
Cand mergi la medic?

Laura nu te descuraja inca,daca nu a venit CM mai sunt sperante!Noi iti tinem pumnii starnsi sa nu mai vina deloc .Te rog sa nu fii trista!

Va !

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidushka spune:

SALUTARE!
Domne, ce frumos, deja ploua cu gravidutze in noul capitol!
Felicitari fetelor CATTY si IRDA.
Sa fie cu noroc si sa aveti parte de cele mai frumoase 9 luni din viata voastra.

FLAVIA, felicitari pt cetatenie. ce bine ar fi daca ai putea sa scapi mai repede de serviciul ala si sa stai acasa linistita, ca orice gravidutza.

MIRELA, dragutza mea, nu te lasa coplesita iar de tristete, hai ca o sa vina si randul nostru, acum si eu mai am de asteptat 1 luna si jum, cu tratamentul asta cu rovamicina.

MSECU, e trist ca multe dintre voi aveti de indurat zilele astea in care ar fi trebiut sa fitit cu bebeii in brate. si spun voi, cele care ati ajuns sa ii simtiti bebei, poate chiar sa ii vedeti.., nu ca noi celelate nu suferim (sa nu se supere fetele pe mine, intelegeti ce vreau sa spun, eu una ii multumesc lui DD ca daca tot s-a intampltca am pierdut sarcina, bine ca a fost in sapt. mai mici).uite, pana la urmao sa te bucuri de copilasii tai. iti doresc din tot sufletul sanatate pe mai departe tie si BEBEILOR. te pup!

ANDRA, iti inteleg nerabdarea der a avea cat mai repede un bEBEL, sper sa primesti unda verde in iunie. cam atunci incep si eu "treaba" sper sa fim colege la odisee.

LAURA, iti tin pumnii sa te ocoleasca "uratzii" si sa ne dai vestea cea mare!

IRINABOBE, ALYX, SICUTZA, KALOSALINA, MIRELUS, MICHELLE, ELLA, ANDREEA,MCRISSA, L5845 sa speram ca in curand vom trece la odisee. ce frumos ar fi..
PUP PE TOATE FETELE DRAGI SI MINUNATE!
de cate ori dispar 2-3 zile de pe forum, pac, cate 4 pagini, imi dati de lucru fetelor..

Eu am ff treaba..tb sa ma mut..

Mergi la inceput