Durerea unei pierderi de sarcina (22)
Raspunsuri - Pagina 25
blueeyes2003 spune:
Buna fetelor!
Ileana mai ai asa de putin!!!Iti doresc sa ia o nastere usoara ca fulgul si o recuperrae la fel,si un bebe sanatos si mancacios!Fii optimista, ca totul va fi bine!Nu uita ca noi suntem alaturi de tine si iti transmitem toate gandurile bune!
Foarte frumos numele lui bebe!
Incepem galeria pentru nazdravanul Mario Luca!
Laura te rog sa nu te streseazi din cauza simptomelor.Or sa apara ele,stai linistita.Trebuie sa gandesti pozitiv,ok?
Nu m-am hotarat inca daca sa repet sau nu analizele,deocamdata este doar o idee!Ce frumos ar fi sa fie cum spui tu,sa trec asa repede la gravidutze!
Irda ma bucur ca bebe este la locul lui.Felicitari!
Monica si eu am facut cam aceleasi analize ca ale Laurei.La toxo si cmv am facut doar IGM.Sper sa-ti iasa toate bune si sa vina bebe cat mai curand!
Mcrissa poate la tine in burtica se ascunde un bebe? Ce frumos ar fi!
Catty imi pare rau ca suferi asa!Iti doresc multa putere sa treci peste aceasta grea incercare!
Irina eu nu ma auzit pana acum ca daca ai avut CMV nu mai poti face copii.Cu cat citim mai multe pe net cu atat ne zapacim mai mult de cap.
Michelle,Flavia,Cristina,Mari pe unde sunteti?Sper ca sunteti bine!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
Michelle81 spune:
Catty-imi pare atat de rau....Stiu ca ti-ai pastrat speranta pana in ultima clipa,ca ai mai sperat ca va fii bine!Imi pare atat de rau!!!sper sa treci cat de cat peste ceea ce s-a intamplat si sa iti gasesti puterea sa incerci din nou.te imbratisez cu mult drag!Cand ne-ai spus ca sangerezi m-au dat lacrimile si mi-am spus ca nu e drept!!!ai amre grija de tine!
Pepsi-cum mai esti?Sper ca esti bine,nu ne-ai mai scris de "multisor".te astept sa ne scrii!cum e Dominik?I s-a vindecat buza?Contractii mai ai?sper ca esti bine!!
Blueeyes-eu sunt astazi trista si ingrijorata pentru ziua de maine!Sper sa nu vin cu vesti proaste!La mine nu cred ca s-a prins ceva deci poate ca vom fii colege daca si tu incerci din nou de luna viitoare!
Ileana-maine va fii o zi SPECIALA pentru tine,iti vei tine puiutul in brate!!Mult curaj si cat mai putine dureri si recuperare rapida!te aasteptam sa ne spui cum a fost,ne gandim toate la tine!
Cristina26-cat mai ai cu examenele?sper sa redevi activa pe acest forum ca ne e dor de tine!
Irda-ce bine ca samburelul e la locul lui!Ma bucur pentru tine!Sarcina usoara iti doresc !!!
Laura-felicitari pentru cele 4 saptamani!Nu-ti mai fa griji si gandeste optimist,totul va fii bine!Nu vezi acte gravidutze ai luat dupa tine?asta e semn bun!
Mcrissa-simt eu ca ceva s-a prins acolo la tine(simptome ai)deci abia astept sa ne dai o veste buna saptamana viitoare!Noi suntem in aceeasi perioada sa ma iei si pe mine dupa tine te rog te rog!
L5845-sper sa mergi si tu la odiseea LAUREI,atat de mult m-as bucura!
Idaira-am bucur sa te aud mai optimista.Perioada de doliu o are fiecare,mai scurta mai lunga depinde...insa important este sa nu te lasi,sa nu cazi in depresie ca apoi tare greu este!Pastreaza-ti speranta ca va fii bine!
Cristina-ana-dar tu cum mai esti?Ce face flacaul mic din burtika?Sper ca esti bine si cel mic te lasa sa dormi putin,sper ca nu joaca mereu fotbal!
Chantal-ce mai este cu tine?Ultimul mesaj a fost unul atat de pesimist,sper din suflet sa faci fata acestei perioade si sa nu renunti la visul de a avea un copilas sanatos!!
Poate ca vi se pare ca exagerez dar va spun ca mi-este atat de frica de controlul de maine...Sotul va intra cu mine,ii e teama ca ma panikez!Nu ma pot duce relaxata cu gandul ca totul va fii bine pentru ca asa m_am dus si la controlul la care trebuia sa aflu ce am in burtica si din pacate am iesit plangand...cum sa stau acum relaxata,daca ies de acolo cu cine stie ce vesti rele?Putere nu mai am sa privesc vreun soc sau ceva!'sper sa nu vi se para ca sunt isterica!sunteti multe care ati trecut prin asa si ati facut fata mai eroic decat mine..of sa treaca si ziua de maine!
Michelle81 spune:
Se pare ca azi nu e nimeni pe aici.....
Voi intra maine sa va spun cum a fost la doctor,daca nu sunt vesti proaste...
Pepsi spune:
michelle, laura, ileana, mirelush, merci mult de intrebare, sint bine fetelor, ieri, am avut examenul de cetatenie, si ceremonia, a fost asa de frumos ca am plins, deci sint oficial si cetatean canadian!
ileana, iubito, bafta mare miine, incepe galeria mare ptr venirea voinicului Mario Luca(ce nume frumos), vreau poze iti dai seama, va fi super bine de data asta iubito, nu vor fi complicatii, ai sa vezi, un grasun cu par brunet si buze mai ai sa ai! te string tare in brate, mult curaj sa ai, tin pumnii stinsi tare!!!
michelle, iubito, merci ca-ti faci griji, dar sint bine, stai linistita, de lucru am enorm, nu-mi mai vad capul, dar iau ziua una dupa alta! bafta miine la medic, va fi bine ai sa vezi!Dominic e bine, azi noapte s-a tot trezit, zicea ca=l doare urechea, i-am dat putin paracetamol, si e ok acuma! sintem bucurosi toti ca tati termina toate examenele azi, si gata cu viata de student, si va avea timp sa termine de aranjat la casa, ca sa ne mutam cit mai curind!
catty, imi pare tare rau, dar cum spun fetele partea buna e ca ai ramas repede, mai stiu persoane care dupa ani de incercari, reuseau sa ramina repede!
alé,
hair, nu stiu daca ai auzit de tratamentul cu medicamentul Raptiva, am citit aseara intr-o revista ca ar face minuni contra psoriazis, si m-am gindit la tine, sa-ti scriu! am gasit si pe un forum de discutii francez ca la o tipa a facut miracole, i-a scazut cu 70% eruptia! http://www.hc-sc.gc.ca/dhp-mps/prodpharma/sbd-smd/phase1-decision/drug-med/nd_ad_2006_raptiva_083870_f.html
va pup pe toate fetelor, am citit tot ce ati scris, am sa va raspund cind mai am putin timp!(acasa nu mi-a mers netul)
Flavia 32+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
mav spune:
Michelle, totul va fi bine!!!!!!!! Te asteptam cu vesti bune!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Joahnna spune:
Michelle bafta maine la , nu are de ce sa nu fie bine, prea multe ganduri negre iti faci degeaba. Lasa stresul la o parte si sa ne aduci vesti bune
Flavia felicitari ptr cetatenie.Ma bucur ca esti bine si toate sunt ok cu tine.
16+
L5845 spune:
Draga mea Michelle, stai linistita si fii cuminte, nu te mai stresa, ca totul o sa fie bine, iar dr. o sa-ti confirme asta. Eu sunt sigura ca o sa primesti vesti bune maine cand mergi la control. Iar la Odisee, eu sper sa mergem impreuna de manutza.
Pepsi, felicitari pentru examen si pentru realizare, ca e o realizare.Multa sanatate si tie si la Dominik si -ici pe burticuta cu BB David.
Ileana, maine e ziua ta cea mare. Iti doresc o zi minunata,, mai ales ca e intalnirea cu minunea, sa fie bine la ceza si data viitoare sa scrii pe forum cu langa tine si sa ne povestesti impresii. si curaj ca o sa fie totul asa cum trebuie.
Tu ce mai zici Catty? Eu sper ca te-ai mai linistit si ca esti mai bine.
Tizo nu mai plange dupa simptome, ca o sa vina si ele sau poate ai noroc sa fie asa cum ti-a dorit toata lumea, o sarcina usoara.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Pana vine BB,mi-am
inscris papagalutzu la concurs
aici !
Lau-Meli si
Niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Laura Ioana spune:
Flavia felicitari pt cetatenie Cred ca esti foarte fericita, e o mare realizare si cred ca a fost emotionanta ceremonia! Ma bucur ca esti bine, ca ma cam pusesesi pe ganduri! Si Mari ma tine pe jar, dar sper sa fie ok De azi vine la tine la servici sotul sau de pe 26 mai? Ca nu retin exactCand intri in concediu?
Michelle Mirelus Lau trebuie sa ganditi cat mai optimist! Fortati-va! Si veti vedea ca ajungeti la odisee intr-o clipita (asa-i ca ma pricep la sfaturi? dar sa le aplic, asta-i alta poveste)
Michelle bafta la doctor maine! Ti-am zis ca ma voi gandi la tine maine la ora 17 Fii barbata!
Tizo tare-i greu sa nu-mi fac griji! Acu ma gandesc poate-i SEU, ca m-a cam durut azi in partea ovarului drept (pe dreapta e singura mea trompa), imi fac probleme singurica
4+
Poze Laura
Pepsi spune:
laura, iubito, poate nu e nimic si-ti faci griji degeaba, dar citeodata e mai bine sa-ti faci, cind mergi la medic? si lasa stresul(stiu ca e usor de zis) ca nu e bun de nimic!sotul incepe de prin 2 mai, in 20-25 plec eu in concediu. multam de felicitari, da e mare realizare, asteptam asta de 6 ani!iar in Franta am asteptat 5 ani degeaba ca nu vroiau perla rara ce sint!
joahnna, ma bucur sa aud vesti bune de la tine! bravo, merci ptr urari!si ma bucur ca mai sint gravidute care inca mai scriu aici!
lau, merci mult draguta de gindurile bune! te pup
mari, cum sinteti, mai lucrezi?pe cind cezariana exact?
nana, felicitarile mele, am vazut la odiseea ta ca vei avea baietel!
Flavia 32+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
Laura Ioana spune:
Pe 8 mai ma duc la dr si-mi face eco transvaginala (cu sonda). Voi avea 6 sapt fara o zi, deci ar trebui sa se vada ceva (dar nu mai stiu ce adica daca tre sa se vada si embrionul sau numai sacul).
4+
Poze Laura