Durerea unei pierderi de sarcina (22)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Multumesc fetelor pentru galerie. Incerc sa nu ma gandesc la ziua de maine. Sper sa reusesc sa dorm la noapte. Am inteles ca e posibil sa fiu acasa luni sau marti. Sper sa va pot scrie cand venim acasa. Abea astept...
Va pup

Ileana 38+
my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ileana, draga mea, iti tin pumnii stransi, strasi si ma rog pentru voi sa ajunteti acasa sanatosi! Si fac si eu galerie ca totul sa decurga cat mai usor si sa ai refacere rapida!

4+
Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Dragele mele, imi fac si eu loc printre voi cu acest subiect care din nefericire ne uneste...Si acum imi plange inima de durere, pentru ca nu stiu motivul pentru care copilasul meu nu a gasit drumul inspre lumea noastra! A fost traumatizant...Abia imi stapanesc si acum lacrimile...Dumnezeu a dat si tit El a luat!! Nu pot decat sa privesc viitorul prin ochii sperantei si ai minunii divine!! Sa auzim de bine!

Remaliss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

remaliss, imi pare tare rau ca si tu treci prin durerea asta care ne leaga! multa putere si curaj de a merge inainte iti doresc!

laura, cred ca la 6 s e micut ca sa vezi mare lucru, dar macar se va vedea daca e in uter ceva sau pe trompa!e bine ca mergi, va fi bine, nu te mai stresa. eu, am facut eco la 10s si atunci ii auzi deja inima!eu, si acuma mai am dureri in partea unde am fost operata de ovar, si nu e semn rau!

ileana, lasa ca trece repede si noaptea asta! odihneste-te ca vei avea nevoie apoi sa ai forte sa ai grija de bebe! va fi bine!te pup

Flavia 32+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Ileana, nastere usoara maine si un bebe PERFECT!!!!!. Doamne, nu-mi vine sa cred ca a venit si ziua aceasta. Sunt tare emotionata pentru tine, dar sunt sigura ca totul o sa fie asa cum iti doresti (si cum ne dorim cu toate pentru tine!)

Cristina, 25+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fetelor, eu sunt cu moralul la pamant. Zilele acestea am fost plecata la Braila, la parintii mei (sunt in concediu), si de luni am inceput sa am contractii dureroase si multe de tot pe zi. Vad ca nu mai cedeaza la no-spa, asa ca maine il sun pe doctor si sper sa ma cheme la spital la control. Imi este tare frica sa nu se fi scurtat colul. Off....si sunt doar in saptamana 26. Nu stiu nici eu de ce mi se intimpla asta, pana luni m-am simtit perfect si la Braila am stat mai mult in pat, nici vorba de efort. Eu la sarcina trecuta am stat in ultimele luni numai in pat, tot din cauza contractiilor, cu tratament puternic. Atita am sperat ca acum va fi bine, dar uite ca o iau de la capat. Imi vine sa plang de frica, am numai scenarii rele in cap. Nu mai pot sa va scriu acum mai mult, ca sunt tare demoralizata. Intru maine sa va zic ce am facut la doctor.
Michelle, iti tin pumnii pentru maine, eu sunt sigura ca e totul perfect cu tine, dar te inteleg ca esti stresata, si eu sunt la fel ori de cite ori trebuie sa ma duc la control.
Flavia, felicitari pentru cetatenie!
Irda, ma bucur ca samburelul e la locul lui!
Fetelor, va mai scriu maine!

Cristina, 25+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Michelle81,deja dupa ce-am pierdut si a doua sarcina,am inceput sa ma mentalizez ca poate ma numar printre persoanele care nu pot avea copilul lor.Nu vreau sa fiu fatalista zicind ca daca e sa fie o sa fie,dar nici nu vreau sa ma mai obsedez cu ideea " da' eu cu ce am gresit de nu pot avea un puiutz al meu".Iti tin pumnii pt maine la dr,sa ne scrii cum a fost!
Flavia,felicitari pt noua cetatenie! Asta cu sigurantza o sa-ti faciliteze anumite lucruri,ai aceleasi drepturi ca si un canadian!
LauraIoana o imbratisare enorma iti trimit si ma rog sa fie bine!!! Depinde de cit de performant e echograful iti poate spune mai multe,dar eu cred ca se pot auzi bataile cardiace.Nu te autopanica,relaxeaza-te si impune-ti o gandire pozitiva.Elimina-l pe NU di frazele tale.

Mergi la inceput

cristina, nu te panica, si eu am contractii dureroase, de vre-o 2 saptamini, si cu Dominic nici macar nu stiam ce sint alea, culmea e ca la el am nascut la 41s, acuma, ma rog sa apuc in jurul de 38s, merg si eu la medic sa vad ce-mi da si zice pe 2. daca si la prima sarcina a trebuit sa stai in pat, stai si acuma, vezi ce zice medicul tau, si va fi bine, trebuie sa nu te lasi, sa gindesti pozitiv iubito, nu ai voie sa te lasi acuma, ai ajuns departe!te astept cu vesti bune!multumesc de felicitari!

irda, am uitat sa-ti zic, ca ma bucur tare mult ca e totul bine, si ai vazut simburelul la eco! bravo!

idaira, sarumina de felicitari, singurul lucru ca si drepturi in plus este ca acuma am voie sa votez, in rest, aveam aceleasi drepturi aici, ca si rezident, in schimb am alt pasaport, si de ex nu mi se mai cere viza in SUA, sau alte tari!

albumele de familie

Mergi la inceput

cristina, nu te panica, si eu am contractii dureroase, de vre-o 2 saptamini, si cu Dominic nici macar nu stiam ce sint alea, culmea e ca la el am nascut la 41s, acuma, ma rog sa apuc in jurul de 38s, merg si eu la medic sa vad ce-mi da si zice pe 2. daca si la prima sarcina a trebuit sa stai in pat, stai si acuma, vezi ce zice medicul tau, si va fi bine, trebuie sa nu te lasi, sa gindesti pozitiv iubito, nu ai voie sa te lasi acuma, ai ajuns departe!te astept cu vesti bune!multumesc de felicitari!

irda, am uitat sa-ti zic, ca ma bucur tare mult ca e totul bine, si ai vazut simburelul la eco! bravo!

idaira, sarumina de felicitari, singurul lucru ca si drepturi in plus este ca acuma am voie sa votez, in rest, aveam aceleasi drepturi aici, ca si rezident, in schimb am alt pasaport, si de ex nu mi se mai cere viza in SUA, sau alte tari!

andreea, imi pare rau ca nu esti, si ca nu a venit ciclul, acuma a venit?cu atita stres nici nu-i de mirare!da, e cald acuma si la noi, desi mi-e ciuda ca ploua in weekend! poate am sa fac poze la goblenuri sa vi le arati si voua!

va pup pe toate

albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

draga caty,

nu stiu nici ce sa-ti spun am intrat in pagina asta si am vazut disperarea si deziluzia ta si m-am regasit pe mine in urma cu 2 si 4 ani,pling acum si nu stiu daca doar ptru tine sau si ptru ca-mi aduc aminte prin cite am trecut si eu,dar la fel ca tine gindeam si eu si uite ca acum dupa doua sarcini pierdute ma un baietel in brate,asa ca nu dispera ,relaxeaza_te,stiu ca nu-i usor ,dar nu-i imposibil.cauta-ti un ginecolog bun.pune-te p picioare bine ia acid folic vit e ,bea vinisor ro,fa-ti un eco sa vada cum este uterul dupa prima menstruatie ,mai asteapta una si pe treaba ca daca eu am putut la 34 de ani si tu poti(cred ca esti mai tinara )eu am luat hormonide imediat ce am facut ex de singe sa vad daca sunt insarcinata,utrogestan cred ca se numea 2 dim 2 sera pina la 4 luni ,pina la 3 luni am stat in pat ,important si ptru tine pina se prinde bine samintica este bine sa faci cit mai putin efort posibil,cu picioarele in sus te uiti la tv,descurcate si tu cu ginecologul tau sa-ti dea concediu medical.fati toate ex toxoplasmoza .hep b ,exam de compatibilitate intre tine si sotul tau,eu pina si ex genetic am facut,in sfirsit fa si tu ce zice medicul,un alt sfat cred ca cu ex de singe ca sa depistezi daca esti insarcinata sau nu rezult este mult mi timpuriu adica cam la citeva zile dupa fecundare se testeaza in singe prezenta hormonului gonadotropina corionica (hcg)ca sa nu ma i stai atita timp in asteptare si stres ..trece periaoada fertila astepti o zi 2 trei si la laboratos si faci testul plus ca asta nu da gres nicioadata si dupa ce vezi pozitiv stai liiiiinistita zero stres.
multa bafta ,am sa urmaresc ce ai sa faci ,daca ai intrebari si te pot ajuta cu ceva cu toata dragostea am sa o fac.

remaliss ,este greu prea greu uneori dar ai sa reusesti multa incredere si tie si tuturor celorlalte mamici

celor care sunt insarcinate acum la primul bb ,nu stiu ce minune le asteapta.bafta si voua

monica mamica de print

Mergi la inceput