Durerea unei pierderi de sarcina (22)
Raspunsuri - Pagina 24
irinabobe spune:
monica cele mai rapandite cauze sunt cele parazitologice (deci vezi toxo, cmv, listeria) dupa care am inteles ca urmeaza cele imunologice (adica de facut analizele la hematologie pt trombofilie, etc), insa analizele pe hemato am inteles ca se fac doar la coltea, cantacuzino si fundeni (la fundeni cica rezultatele ies false in marea majoritate a cazurilor asa ca mai bine evita). daca nici de aici nu e atunci se mai fac analize hormonale si genetice. da incepi si tu cu cele parazitologice si hematologice ca altfel te usuca de bani si nici macar nu e sigur ca vei avea un raspuns.
catty spune:
Dragele mele, de abia acum am reusit sa va scriu. Am luat azi rezultatul de la beta HCG care este aproape 2, semn ca nu e SEU ci a fost avort menstrual. Cand am aflat m-a bufnit plansul, nu de bucurie ca nu e SEU ci pt ca desi parea imposibil, eu mai speram sa fie bine. Pe de o parte se pare ca raman si natural dupa 4 ani de chin, dar nu pastrez. Oricum eu sunt in pauza competitionala pana prin toamna si sa vedem ce va fi. Ma doare sufletul si as vrea sa se termine totul o data. Acum ce va vrea DD ca eu nu mai pot.
Pupici tuturor si succes
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
irinabobe spune:
cata imi pare rau, dar bine macar ca nu a fost SEU.
eu sper sa iti revii psihic cat mai repede si sa te inscrii in cursa mult mai devreme decat in toamna.
mcrissa spune:
Laura si eu sunt foarte constipata si balonata rau de tot.sa fie semn bun?ca eu eram suparata pe burta asta umflata si
Mcrissa in asteptarea mormolocului
Moniland spune:
Multumesc mult, mult.
chlamydia, mycoplasma, ureaplasma, papa, secretii le-am facut acum 5 luni. E cazul sa le repet? Pt. rubeola am vaccinul facut, deci il tai de pe lista.
Analizele genetice le-am facut la sf lui 2005 si nu cred ca s-a schimbat ceva pe acolo .
Deci urmeaza: toxo (am facut-o dar cam de 2 ani), lysteria, CMV-ul. E nevoie sa fac si IGM si IGG? Sau e suficient sa vad doar daca am in prezent.
Ac anti-fosfolipidici au fost facuti tot la sfarsitul lui 2005. Se pot schimba?
Anticoagulant lupus nu l-am facut dar il trec pe lista.
Multumesc de ajutor.
Monica
Laura Ioana spune:
Moni habar nu am care ar trebui repetate. Cred ca alea la care ti-au iesit IgG si IgM negative, adica nu le-ai avut deci e posibil sa le iei (nu ai imunitate).
Catty draga de tine, imi pare tare rau ca s-a terminat! Bine, totusi, ca nu a fost SEU si bine ca ramai insarcinata natural. Poate vei gasi un dr care sa iti dea tratament dinainte de a ramane, ca sa nu mai pierzi! Eu cred ca-i bun Tutunaru si te-ar ajuta. Multa sanatate
Mcrissa foarte posibil sa fie semn bun! Asa am fost eu de prin Z17. Abia astept sa faci testul
4+
Poze Laura
L5845 spune:
Catty, nu-ti pierde speranta. Ceea ce e foarte important, este ca ai ramas in sfarsit dupa atata timp si fara mari eforturi. Poate iti vei reveni mai repede si o sa ai curaj sa incerci din nou, mai repede decat la toamna. Doar sa-ti gasesti un medic bun, care sa te aiba "sub aripa" din prima clipa, chiar de dinainte, ca sa fie totul bine. si ai grija de tine si repet, nu-ti pierde speranta.Primul pas a fost facut..
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Pana vine BB,mi-am
inscris papagalutzu la concurs
aici !
Lau-Meli si
Niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Irda spune:
Buna seara iubitele!
Am fost si la eco...m-am calmat de nervii capului....cum ca n-ar fi unde trebuie Grauncior! E la locul lui....mic mic mic, dar baga niste simptomeee......are pile la ma-sa!
Pentru detalii intrati la odiseea de gagici beton de ianuarie-februarie 2008!
Eu sunt franta....parca ma bate cineva si nu ma lasa nici sa dorm(desi bag cate 9-10 ore de somn zilnic!)
Catty, iubita ...imi pare tare rau, dar vorba fetelor...incearca sa vezi partea buna a lucrurilor....nu e SEu si poti ramane natural insarcinata...tot e ceva! Capul sus! O sa fie bine, cand o sa fii pregatita, fizic si psihic o sa ai bebelul mult dorit!Noi suntem aici sa te sustinem!
Pupicei
revin...daca nu adorm pe drum inapoi spre calculator!
Irda
cu Daria 13 iulie 2005 si 4s+1z
Poze Daria
Idaira spune:
quote:
Originally posted by catty
Dragele mele, de abia acum am reusit sa va scriu. Am luat azi rezultatul de la beta HCG care este aproape 2, semn ca nu e SEU ci a fost avort menstrual. Cand am aflat m-a bufnit plansul, nu de bucurie ca nu e SEU ci pt ca desi parea imposibil, eu mai speram sa fie bine. Pe de o parte se pare ca raman si natural dupa 4 ani de chin, dar nu pastrez. Oricum eu sunt in pauza competitionala pana prin toamna si sa vedem ce va fi. Ma doare sufletul si as vrea sa se termine totul o data. Acum ce va vrea DD ca eu nu mai pot.
Pupici tuturor si succes
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Catty,stii ca si eu am avut un avort menstrual la inceputul lui martie...eram atit de furioasa pe toata lumea de parca ar fi complotat impotriva mea.Stii zmeul ala din povesti,care scotea flacari peste tot,asa eram eu.Mi-am impus o perioada scurta de "doliu" pt ca n-am vrut sa-mi prelungesc o stare si asa dureroasa si pt a nu intra in altele.
Poate intram amandoua odata la odisee,ce spui?
irinabobe spune:
As dori informatii despre listerioza si citomegalovirus. In urma analizelor pe care le-am facut a reiesit un titru de 1/160 in cazul listeriozei, iar in cazul citomegalovirusului, negativ pentru IgM si pozitiv pentru IgG. Ce sfat imi dati pentru aceasta situatie ? Precizez ca astept deja rezultatul analizelor refacute si sunt insarcinata in saptamana 30.
Multumesc, Livia, Bucuresti
Lysteria monocytogenes este mai putin incriminata in aparitia malformatiilor fetale. Citomegalovirusul are insa capacitatea de a strabate bariera protectoare fetoplacentara si de a induce malformatii fetale foarte grave ale sistemului nervos. Acest risc este doar de 1 % la femeia purtatoare a virusului dar avand in vedere gravitatea potentiala a malformatiilor, de obicei medicul ginecolog indica intreruperea sarcinii. Avand in vedere ca sarcina dvs. este avansata, eventualele probleme pot fi depistate prin amniocenteza sau prin echografie. Trebuie sa va sfatuiti cu ginecologul dvs..
Dr. Cristian Popescu - Bucuresti
mai fetelor sunt eu proasta sau nu mai pricep nimic? dupa cum ne spune d-nul dr al site-ului toate cele care au avut cmv sa nu mai faca copii? ca doar biata fata are IGM -.
In alta ordine de idei am sunat la coltea si cica nu mai au reactivi pt analizele hemato pana prin iunie. oare se pot face toate la cantacuzino?