Durerea unei pierderi de sarcina (22)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

mcrissa te rog da-mi si mie nr ei de tel. si zi-mi si mie analizele care le-ai facut ca eu nu stiu ce sa cer . tu esti pacienta lui tutu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Ileana-Marius-imi pare rau ca nu mi-a mers forumul ca sa iti pot scrie mai repede.Iti doresc o nastere usoara fara dureri mari si nu-ti fie frica,totul va fii bine!Saptamana viitoare iti vei tine copilasul in brate,visul tau este realitate acum!Nastere usoara si te asteptam sa ne povestesti cum e viata de mamica!
Teo2rina-mersi ca ai intrebat de mine!Am inteles ca te vei apuca si tu de treaba luna viitoare daca iti da verde doctorita nu?Sper sa nu iti spuna sa mai astepti!Te cred ca vrei sa incepi din nou sa faci un bebe si o sa vina in curand si ziua acnd ne vei da vestea cea mare,ai sa vezi!o sa incepem si pt tine galeria atunci cand te apuci de bebe!
IreneCam -imi pare rau sa citesc ca te-ai simtit atat de rau!Poate ca urmatorul cm e normal,organismul reactioneza diferit la astfel de"schimbari".Da vineri meg la doctor,sper sa fie totul bine,asa mari sperante ca voi veni cu vestea cea mare nu am!
Laura-pentru alte fete semnatura ce o ai ar fii una normala dar noi stim cat ai luptat pentru acesta semnatura,cate ai indurat si cata fericire este acum in sufletul tau!Felicitari pentru cele 4 saptamani de sarcina si sa ai o sarcina usoara si un bebik sanatos!
Andreea16-imi pare rau ca intarzie CM din nou,incearca luna viitoare cu niste teste de ovulatie,uite si eu am un cM neregulat si nu am putut sa-mi calculez perioada fertila de aceea cred ca si eu voi apela la teste de ovulatie de luna viitoare!cand esti trista hai la un tiramisu!Inca ceva,am citit ca nu e bine sa faci dieta atunci cand planuiesti sa faci un bebik!Sper sa ramai cat mai repede gravidutza!
Catty-imi pare rau ca treci prin asa ceva,te cred ca e dureros si nici nu stii pe cine sa mai crezi!Dar cum spun si fetele priveste partea buna si anume ca acum vei ramane mai usor si pastreaza-ti speranta ca va fii bine data viitoare!Sper sa treci cat mai usor si peste aceasta "incercare!"
joahnna-sper sa treaca in totalitate greturile si sa ne spui in curand ce ai in burtika:fetita sau baietel!Important e sa fie sanatos!sarcina usoara in continuare!
Blueeyes-ma bucur ca ti-a venit cM si ca s-a normalizat totul deci de luna viitoare incepe galeria!Eu din pacate nu prea am prestat de trei zile sunt cam rupta de oboseala nu stiu ce am.Mersi pentru gandurile bune!
Haír-ma bucur ca ne-ai scris.Sper sa vin si eu in curand cu aceasta veste minunata insa mi se pare un vis atat de departat...tu cum mai esti?
Äle-am citit ceea ce ti s-a intamplat dar nu ti-am scris pentru ca ai spus ca nu vrei sa auzi fraze de genul"imi pare rau si altele".Nici eu nu am vrut sa aud asa ceva dupa ce am pierdut-o pe fetita....stiu ca e greu,foarte greu,incearca sa rezisti si chiar daca crezi ca este imposibil sa stii ca intr-o zi va fii bine si vei avea un copilas sanatos!Multa putere iti doresc iar daca cand te simti pregatita intra aici si spune-ne ceea ce simti,te intelegem sa stii!
Flavia-nu ai mai scris.Sper ca esti bine,ca nu mai ai contractii si nici stres la lucru!Totusi sunt putin ingrijorata ca nu ai scris!Sper ca esti bine!te pup dulce!
Despre mine ce sa va spun,sunt ziua 19 dar nu am prea prestat ca am fost foarte obosita in ultimele zile.simptome nu am decat o foame fara sfarsit insa asta e ceva normal la mine!Vineri merge la doctor sper sa fie totul ok!Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Mcrissa esti draguta sa ne spui si noua ce analize ai facut la Coltea? Mersi frumos!

Michelle ma bucur ca s-a rezolvat problema cu forumul.Ne-a fost dor de tine!

Idaira ai fcaut HSG?Care este rezultatul?Sper ca ai numai vesti bune!

Va !

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

irina iti trimit diseara de acasa numarul de telefon.referitor la analize iti va spune ea acolo ce analize se fac.sta putin cu tine de vorba inainte si apoi iti face setul de analize corespunzator.
am fost pacienta lui tutu, dar acum merg la alt dr.
mirela mie mi-a facut anticorpi cardiloipinici, lupus anticoagulant si mai zicea ceva de nu stiu ce proteine.dar inainte de analize te intreaba putin de stramosi si de cum a fost sarcina.

Mcrissa in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

ok multumesc mult. apropo de ce l-ai schimbat pe tutu (ca sa stiu si eu daca sa nu imi para rau ca nu am ajuns la el)? eu eram curioasa daca mai erai la el daca iti dadea tratament de sustinere la sarcina asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Mcrissa mersi mult!Tot aceste analize am facut si eu dar as vrea sa le repet.

Michelle mersi pt gandurile bune!Iti urez multa bafta vineri la medic.Ai sa vezi ca totul va fi bine!

Va !

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Noe, Alina, Ciuf, elaa, mcrissa, Michelle multumec mult pentru mesaje. Multumesc ca nu m-ati uitat si ca va ganditi la noi. Inseamna f mult pt mine aceste mesaje pentru ca am niste emotii si un pic de teama. Abea astept ziua de vineri. Sper ca cezariana sa se faca cat mai devreme (m-a chemat la 7.30 la spital) sa nu imi dea emotii in plus.
Laura, ella numele lui bb l-am ales de foarte mult timp, va fi Mario Luca.
Michelle am citit printre randuri (nu am apucat sa recuperez tot) ca te-ai hotarat sa faci un bb. Veste care m-a bucurat f tare. Sa de-a Domnul sa ramai cat mai repede si sa ai o sarcina fara probleme.
Flavia nu ai mai scris de ceva timp. Sper ca esti bine.
Mari nici tu nu ai mai scris. Ce fac printesele tale? Mai aveti si voi putin.
Greu mai trec aceste zile...

Ileana 38+
my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, dragele mele

Ioanatugs multumesc mult pt felicitari! Lista e deschisa pt mai multe mamici de ian-feb
Ma simt foarte bine si asta mi se pare ciudat, adica vreau sa ma doara macar sanii si ei nimic! Azi am exact 4 saptamani (Michelle multumesc pt felicitari) si m-am programat la dr pe 8 mai. Sper sa inceapa sa ma doara nenorocitii astia de sani, ca atata ma tot pipai pe de o sa zica lumea ca-s dusa!
Mirelus repeti analizele? De ce? Hai ca luna asta te alaturi gravidutelor
Mcrissa poate pofta o fi de la bebic. SI eu cu o saptamana inainte de testare m-am constipat si ma gandeam poate o fi sarcina, dar credeam ca-i prea devreme! Iti tin pumnii!
Ileana foarte frumos numele puiutului tau! La sfarsitul saptamanii il tii in brate Doamne ajuta Sunt asa emotionata, de parca as naste eu
Flavia esti bine? Sper ca nu ai racit iar!
Mari chiar ca nu ai mai scris de multisor timp! Ce-ti mai fac minunile? Acusi tre sa nasti si tu, nu? Parca ziceai ca nasti inainte de termen!
Doamne, fetelor, ce-mi place semnatura mea! Sunt fericita!
Pe toate care aveti vreau sa va iau cu mine la odisee! Va tin pumnii tuturor

4+
Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Laura ma bucur pentru tine. Felicitari!

Exact cum ati zis mi-a venit CM fix la 40 zile de la eliminarea sarcinii. Intrebarea si rugamintea mea este ce fel de analize ar trebui sa fac ca sa-mi dau seama daca sunt ceva probleme? Iar in acest caz sa le pot remedia. In ziua 3 imi voi face dozarile hormonal si daca tot donez sange sa-mi fac si altele. Poate ma ajuta sa inteleg unde a fost problema.
Va pup,

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Monica multumesc pt felicitari

Ma bucur ca ti-a venit ciclul si te poti reapuca de treaba! Iti scriu analizele pe care le-am facut eu: chlamydia; Ag mycoplasma + ureeaplasma; papanicolau; secretie uretrala, vaginala, col; citomegalovirus; Ac anti-fosfolipidici; ac anti-lysteria; toxoplasmoza; rubeola, anticoagulant lupus si cariotipi genetici. Le-am facut la Medlife si am fost multumita.
Sa auzim numai de bine

4+
Poze Laura

Mergi la inceput