Durerea unei pierderi de sarcina (22)
Raspunsuri - Pagina 22
Teo2rina spune:
irina,sa stii ca si mie imi vine cateodata sa nu mai fac nici o analiza.eu nu mi-am facut niciodata toxo si la mama acasa am pisica.cu care am stat eu doi ani.deci ma simt cam cu musca pe caciula.multumesc de raspuns,nu fac nici o aviditate.si bafta sa-ti reuseasca,sa iasa totul bine!
Teo2rina spune:
am avut o surpriza la farmacie (Sensiblu):nu se gasesc teste de ovulatie.mi-au spus ca nu stiu ce se intampla,dar ca nu se gasesc pe piata...ati patit si voi?
irinabobe spune:
da. dar pana la urma oricum m-am gandit ca e mai ieftin si mai sigur sa prestam zilnic, ca data trecuta am dat 120000 pe un test de ovulatie care arata negativ, iar eu am ramas gravida cu gemeni (deci nu pot spune ca nu aveam ovulatie)
teo sa inteleg ca te pui si tu pe treaba?
Teo2rina spune:
da,irina,asta daca nu imi spune doctorita sa mai astept un ciclu ca abia azi am terminat antibioticele si poate trebuie sa se elimine de tot din organism.acum ma straduiesc sa aflu cand ovulez (ce ecografie se face?) ca sa incerc un moft:sa fac baiat.am mai spus: dupa acest chiuretaj chiar nu-mi pasa ce sex va avea copilul,dar daca iese...
irinabobe spune:
si eu aveam moftul asta data trecuta, dar acum am ajuns la concluzia ca orice o fi e bine numai sa duc sarcina pana la capat si sa fie sanatos .
eu am citit ca rovamicina nu e contraindicata in sarcina (ca e antibiotic de tip B), iar mie parazitologul imi spusese ca e unul din putinele antibiotice care ajunge la bebe dar nu dauneaza. plus ca pt primele 2 sapt se merge pe principiul ca daca sarcina e afectata se pierde de la bun inceput.
eu nici nu mai intreb de azitromicina (am vazut ca e tot grupa B), ca daca intreb parazitologul sigur imi spune sa astept (mai ales ca mergea pe teoria aia cu 6 luni de pauza)
mcrissa spune:
irinabobe analizele hematologice le poti face la Fundeni la hematologie si nu costa nimic.iti trebuie doar trimiterea de la medicul ginecolog.eu am vorbit cu niste prieteni care sunt medici si mi-au spus ca analizele de hematologie sunt cele mai importante in cazul unei sarcini oprite in evolutie.de altfel si medicul meu mi-a dat sa fac decat analizele de hematologie, dar eu am mai mers la alt dr care mi-a dat sa fac o gramada de analize, iar dupa ce am avut rezultatul sa aflu ca sunt nerelevante si ca daca bola nu e facuta in sarcina nu sunt periculoase pentru sarcina.
Laurici cat de bine iti sta cu la semnatura
ileana_marius o nastere cat mai usora si sa ne povesteti cum e cu bebe in brate
eu de dimineata la ora 8 faceam pastrama de oaie , ca m-am trezit cu pofte.cam devreme pentru pofte ca mai ma o saptamana pana la test.sper ca nu am luat-o razna cu capul
Mcrissa in asteptarea mormolocului
Michelle81 spune:
[blueBuna fetelor!mi-a fost atat de dor de voi.Mie nu mi-a mers forumul pana acum,asa de nervoasa am fost.Abia cum va citesc!][/blue]
irinabobe spune:
mcrissa stiu de fundeni dar din cate am inteles aparatul de acolo e prost calibrat asa ca fundeniul e vestit pt rezultatele proste pe care le da la hematologie. adica 70% din pacienti primesc verdictul de sindrom antifosfo...., cand cazurile se pare ca defapt sunt destul de rare.
asa ca ma gandesc sa ma duc ori la coltea ori la cantacuzino (si vreau sa le fac cu plata pt ca nu am timp sa stau pana au ei fonduri sa le faca gratis, ca sa nu mai vorbesc de cozi).
mcrissa spune:
irinabobe la Coltea le-am facut eu la dr. Avram parca.se platesc oricum la Coltea si costa undeva pana in 600.000.am pe acasa numarul dr daca vrei sa mergi.iti trebuie programare.
michelle bine ai revenit pe forum.
blueeyes2003 spune:
quote:
Originally posted by mcrissa
irinabobe la Coltea le-am facut eu la dr. Avram parca.se platesc oricum la Coltea si costa undeva pana in 600.000.am pe acasa numarul dr daca vrei sa mergi.iti trebuie programare.
Caaaat? Doar 600.000?Pe mine m-au costat la Medlife 190 ron!
Ma bate gandul sa le repet si eu!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo